Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 137

• 46 027
  • 738
  •   1
Отговори
# 30

# 31
Аз реших да ви поглезя с кафе в леглото, но май на тръстиката ви трябва едно набързо!  Joy Joy Joy
Хубав ден на всички!

# 32
  • Пловдив
Е,това е друго нещо Ринка  Laughing  Wink Я да си пусна любимото клипче,да ми почне деня с кеф  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=yBZT6JkSBXM&feature=feedf

# 33
# 34
Имаме и нови снимки от сватбата на Джемал и Лале:

HÜNAL ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜNDEN KARELER!
Geçen Hafta Polonezköy’de evlenen Cemal Hünal-Lale Cangal çiftinin düğününden çok özel kareler, internette dolaşmaya başladı.
21 Eylül 2011 09:01

http://www.gecce.com/haber/hunal-ciftinin-dugununden-kareler-175714.html

# 35
# 36
                      ПРИВЕТ МОМИЧЕТА! МИНАВАМ САМО ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ СПОКОЕН ДЕН!!! НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПИША, САМО ВИ ЧЕТА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И ВИ СЕ РАДВАМ... atwork smile3525 newsm62

# 37
Здравейте в новата есенна тема   bouquet

# 38
Пепи, и ние се радваме като ни навестяваш. Hug
Ще ни зарадваш ли с нов клип в скоро време?

Днес времето не е най-доброто за морска разходка, но надали това ще спре Аси и Демир.

# 39
Ринка, благодаря ти за всичко, което правиш за нашето ведро настроение-оформление на теми, повдигаш ни духа и т.н. Да ви кажа откровено, до този момент имах стимул с харесваните от мен сериали - "АСИ", ПЛС...,но в този нов сезон, сякаш нищо не ме е грабнало все още. Може би е пристрастност към определени артисти, че не мога да ги възприема на друго място и до други хора...ще видим дали е така. И затова нямам иимпулс за нещо ново. Сега се отдадох на малко география, започнах с Албания и ще продължавам да опитвам. Започнах да гледам ЛИН  по Нова ТВ..е...не мога и не мога да свикна с тези дублажи. Ниргюл, макар и като дъскорезница- сега ме дразни новото й гласче, Мурат пък обратното- от по-нежен глас сега е с по-груб и това е. А..за рязането да не говорим. Това ако не е пристрастност, здраве му кажи, макар че  съм гледала ЛИН до 10-та серия. Но...каквото ...такова... човек на всичко свиква. Това е от мен, с това си запълвам времето и с доста друга работа, така че само ще ви се радвам виртуаално. ОЩЕ ВЕДНЪЖ... СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ И ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И МНОГО ЛЮБОВ...

# 40
# 41
# 42
Ето ме и мен Hug

Най-накрая се добрах до темата след като от рано зациклих в превода на Фатмето ooooh!
Колко ведро настроение цари в темата днес Heart Eyes

И един Мурат в тон Mr. Green

# 43
Ето ме и мен Hug

Най-накрая се добрах до темата след като от рано зациклих в превода на Фатмето ooooh!
Колко ведро настроение цари в темата днес Heart Eyes

И един Мурат в тон Mr. Green

Ама е замечтан.... Embarassed Embarassed Embarassed

И аз започнах да гледам Фатмагюл / до 22 еп. съм./ Добър е!

# 44
Ама е замечтан.... Embarassed Embarassed Embarassed

И аз започнах да гледам Фатмагюл / до 22 еп. съм./ Добър е!

Замечтан и усмихнат, какво повече ни трябва Whistling
Рина, Фатмето е доста добър сериал според мен и аз лично го препоръчвам на всеки, който не го е гледал Peace Май и Злати така прави Joy

Общи условия

Активация на акаунт