ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 21

• 44 443
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Но все пак аз мисля, че всеки има да учи определени уроци, както родителите на починало или болно дете, така и самото дете.
Темата не е за нас, нисше стоящите и гледайки и пречупвайки всичко през призмата на собствения си живот Wink

Принципно е така, но опитай да кажеш това на една добричка и красива майка с дете увредено тотално от ваксина...

Кармичните последици са супер трудна тема за нас, живеещите в този свят. Почти не приемаме, че нещо случило се в предишен или по-предишен живот може да има някакъв ефект над нас, но пак казвам -  не му е дошло времето за такова мислене Wink Не и тук, не и сега....

# 466
Мерси Чукчи за отговорите!  bouquet

Що се отнася до хепатита, питам заради тази безумна ваксина която я хакват на бебета след като се родят. Защото нали тя е за хепатит Б, а не за А? И това ми е странното, това не разбирам; защо?...
От половината болести, за които се ваксинира съм изкарала без няколко... и хепатит, и коклюш, и шарки разни, и вирусна мононуклеоза... Та ваксина няма да си слагам за нищо, явно нещо объркано съм го написала  Blush

# 467
Та чела тя някъде, че ако писмено и официлано майката откаже ваксинациите на бебето при раждането, здравната каса не поема разходите, въпреки че майката е здравно осигурена и релано в такъв случай тя си плаща всичко, защото нарушавала?! Има ли наистина такъв абсурд?

Прочети това - http://vaksinite.info/Ukazanie_7.jpg - точка 2.
Разпечатай си го за всеки случай, когато отидеш да раждаш, защото те се правят, че не си знаят наредбите.

Преди време имаше разни искания за плащане, но това се отнасяше само за клиничната пътека на бебето. След указанието от юни тази година, нямат право и това да искат.

# 468
Ваксината, която "рекламират" и предоставят любезно е за Хепатит Б. Болестта на наркомани и на курви!
Искам да натрия носа на един защитник на ваксината против Хепатит Б и особено на А!

Супер много се дразня понякога... Няма ли някога да свърши това безумие, с което ще бъде запомнен краят на 20ти и началото на 21ви век...

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 13:55 от chukchi

# 469
Що се отнася до хепатита, питам заради тази безумна ваксина която я хакват на бебета след като се родят. Защото нали тя е за хепатит Б, а не за А? И това ми е странното, това не разбирам; защо?...

Безумната ваксина се слага евентуално ако майката е носител или е болна, но като се има предвид, че всяка бременна задължително се изследва за австралийски антиген, то въпросната ваксина е още по-безсмислена, защото вече ще се знае дали наистина майката е болна.

От друга страна (неофициалната версия) тази ваксина е един вид застраховка срещу евентуални зарази от страна на болничния персонал по време на извършване на процедури върху бебетата, като изследване на кръв, боцкане по петичката, слагане на системи и абокати и др. подобни. Но това никой няма да го признае...

# 470
Та чела тя някъде, че ако писмено и официлано майката откаже ваксинациите на бебето при раждането, здравната каса не поема разходите, въпреки че майката е здравно осигурена и релано в такъв случай тя си плаща всичко, защото нарушавала?! Има ли наистина такъв абсурд?
Сори, ровя в нета от н време и не намирам такова нещо, може би не търся на правилните места... та се допитвам до вас Simple Smile

Порочната практика да се иска заплащане на здравната пътека за раждане от неваксиниращи родители е прекратена официално от първи юни тази година със следното указание на НЗОК: http://www.nhif.bg/c/document_library/get_file?uuid=baeb18f2-2e6 … amp;groupId=10139

упс, ненаатоа ме изпреварила  Peace

# 471
Благодаря на всички ви много за помощта! Peace

Запазено, разпечатано и ха-хаааа само да ми кажат нещо  Twisted Evil

# 472
Нищо не могат да ти кажат, Satori.
Колкото по- спокойна и уверена си, толкова по- малки им са мераците да те притискат.
Освен ако не попаднеш на ожесточени тъпанари, там вече тактиката е друга, ще притискаш и ще мачкаш с информация.

# 473
  • Варна
Satori, само че имай предвид, че когато раждаш пролетта може да е вече в сила нов рамков договор, а там как ще го скопосат е непредсказуемо. Особено се носят едни слухове за въвеждане на нова система за отчитане, няма да има пътеки вече, и новата система ще е по-благоприятна, но се страхувам, че нашите умници силно ще я побългарят и може да стане дори по-лошо от пътеките. Макар че по стара традиция новия рамков договор обикновено се сключва чак лятото и до тоз момент  си действа стария щото НЗОК и БЛС не могат да се разберат.  Ама пък за беля ще вземат да се разберат тоя път и да го сключат за януари, така че си имай едно наум.

# 474
Нали сме се разбрали внимателно с инфото тук - смотаняците, това де.. медиците (без да искам се обърках Stuck Out Tongue)
 го следят супер много, но задаващата се финансова катастрофа първо тях ще удари!

Ще ги удари също така и доверието на хората, което вече е започнало! Аз ще допринеса с каквото мога там! Свърши вече далаверата, многоуважаеми...

# 475
Доктори без ваксина сеят грип сред пациенти 

http://www.monitor.bg/article?id=310544

# 476
Сатори - аз родих на 01.07 и не ваксинирах детето си в болницата.Но се прибрах без да са ми искали една стотинка.Сега обаче се опитват да си искат Wink

# 477

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Заглавието е смешно.

Мед. персонал ако вярваше в ефективността и безопасността на грипната ваксина, нямаше да чака безплатни пратки, а щеше да е един от първо поставилите си я.

araxna, какъв е този рамков договор? Може и на ЛС. Те само в пътеки,рамки и т.н. се вкарват тия хора.

# 478
Мерси арахна за пояснението- ще следим и внимаваме, че тук нали е абсурдистан-всичко е възможно Peace

ВяраВики мерси и на теб. Аз те чета в друга тема- за пелените  Mr. Green

# 479

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Заглавието е смешно.

Мед. персонал ако вярваше в ефективността и безопасността на грипната ваксина, нямаше да чака безплатни пратки, а щеше да е един от първо поставилите си я.

Напълно съм съгласна! Peace
Лекарите много добре знаят вредите от ваксините, ама не си признават.
Както пише в Библията: "По делата ще ги познаете" Naughty

Общи условия

Активация на акаунт