ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 21

• 44 464
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
филмът е доста дълъг за гледане, но това което ме впечатли до момента е 0.35 минута
Бил Гейтс, който открито казва, че световното население от 6,8 /млр/ щяло да стане около 9 / млрд./ и цитирам;
,,Ако свършим наистина добра работа по НОВИТЕ ВАКСИНИ, здравната грижа, репродуктивните здравни услуги...
ние можем да намалим това / световното население/ може би с 10 или 15 %...,,

# 271
филмът е доста дълъг за гледане, но това което ме впечатли до момента е 0.35 минута
Бил Гейтс, който открито казва, че световното население от 6,8 /млр/ щяло да стане около 9 / млрд./ и цитирам;
,,Ако свършим наистина добра работа по НОВИТЕ ВАКСИНИ, здравната грижа, репродуктивните здравни услуги...
ние можем да намалим това / световното население/ може би с 10 или 15 %...,,

Да, стана огромен скандал с това. Още на следващия ден след изказването му, беше гръмнал интернет. Което не попречи на някой хора да твърдят, че той имал нещо друго предвид-неясно какво. За справка-репродуктивни здравни услуги, означава аборти. Гейтс е главен спонсор на кампании и клиники за аборти. А под "здравна грижа" и как това намалява населението на всички ни е ясно какво се има предвид, мисля. Известен факт е, че когато лекарите стачкуват смъртността спада. Винаги и без изключение и във всяка точка на света. Има стотици изследвания, които до едно показват това.

# 272
Да, стана огромен скандал с това. Още на следващия ден след изказването му, беше гръмнал Интернет. Което не попречи на някой хора да твърдят, че той имал нещо друго предвид-неясно какво. За справка - репродуктивни здравни услуги, означава аборти. Гейтс е главен спонсор на кампании и клиники за аборти. А под "здравна грижа" и как това намалява населението на всички ни е ясно какво се има предвид, мисля. Известен факт е, че когато лекарите стачкуват смъртността спада. Винаги и без изключение и във всяка точка на света. Има стотици изследвания, които до едно показват това.
Аз затова казвам, че медицината я чака голям ... след около година. Това ще съвпадне с финансова катастрофа 2012, което е мое предположение.

# 273
..... финансова катастрофа 2012, което е мое предположение.

А така...  Laughing  Чукчи, то 2012-а е след 3 месеца... Кажи ми, моля те, кога България ще излезе от сегашната финансова катастрофа, за да очакваме новата след 3 месеца... Аман от катастрофи...  Tired

# 274
Добре де, края на 2012 Wink
След 3 месеца е края на 2011... Ще влезем скоро във финансова криза, която ще преборим, предполагам....

# 275
За съжаление нищо няма да преборим нито ние, нито някой друг.... и така до въвеждането на НСР, когато нещата ще станат още по-трагични.

# 276
Оф, с тия кризи аман. Crazy Чукчи, чакай да излезем от тази поне, деееееее Joy

Ненатоа, я кажи какво е това? Shocked

# 277
какво ли... нека сменим темата, моля.
Ще си говори за това, когато му дойде времето....

# 278
За съжаление нищо няма да преборим нито ние, нито някой друг.... и така до въвеждането на НСР, когато нещата ще станат още по-трагични.

A, не, аз не съм се пазарила да живея в НСР и няма да стане. Simple Smile На някои им се иска, но са си направили криви сметки и без кръчмар. Не приемай техните щения за факти, не им подпомагай пропагандата.

# 279
Нов Световен Ред.
Дотогава се надявам да съм някъде в горите и никой да не подозира где съм се скътала.  Joy

Абе ще си говорим...ще си говорим, ако са ни оставили свободно да ползваме нет. Simple Smile

# 280
  • на Земята
 offtopic
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=784414
Доказателство,за това колко сме силни на думи ,но не и на дела Confused

# 281
offtopic
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=784414
Доказателство,за това колко сме силни на думи ,но не и на дела Confused
"Исканията им са за увеличаване на детските надбавки и отпадане на подоходния критерий за достъп до тях.

...настояват и за осигуряване на повече места в детските градини, както и за премахване на ДДС-то от цената на учебниците, които не се поемат от държавната издръжка на ученика."

Добре обработените мами си "защитават" децата, като ги ваксинират "да не вземат да се разболеят"
Даже не ми се пише...

Не го намирам уважително за темата ни!

# 282
Привет на всички Stop
Отивам в РЗИ да ме мъмрят и по този повод да питам:
ДЛЪЖНИ ли са да ми предоставят ИС без аз да го искам? В смисъл - те нарушават ли закон ,като не го предоставят доброволно?

# 283
  • София
в предаването на Гала говорят за аутизма, за лечението му. По-скоро въведението в темата беше едно признаване, че ваксините са причина. Детето се е развивало нормално до 1 год. и след поредица от ваксини се е променило.

# 284
Привет на всички Stop
Отивам в РЗИ да ме мъмрят и по този повод да питам:
ДЛЪЖНИ ли са да ми предоставят ИС без аз да го искам? В смисъл - те нарушават ли закон ,като не го предоставят доброволно?

ЗА съжаление, ще ти отговорят, че не са длъжни, защото ваксините са задължителни по закон. Останалите процедури и лечения, за които се дължи ИС, не са задължителни и затова могат и свободно да се откажат.

Общи условия

Активация на акаунт