) е придвижване с избутване назад, т.е. движим се с дупето напред, без да знаем на къде! Важното е калорий да се изразходват! 
Вече си имам християнче Виктор. Всичко мина перфектно, малкия герой се държа страхотно като пееше почти през цялото време, но и Отеца беше много готин
Днес имаме и годишнина - 10 години от запознанството ни и 4г. от подписването и 3г. от Кръщенето на баткото 

, та пак го вадих

Взеха му кръв и човека не гъкна, много беше внимателна лаборантката 

вярно. А за килата, то вече по толкова е нормално да се наддава

та сега да пиша докато не съм
Чувалчетата си имат прорези в които се вкарват коланите, така че няма никаква драма около тяхното ползване и обезопасяването на бебето 

аз съм с второ и пак не разбирам, а ти искаш първото да го четеш като отворена книга
или с вода или с едни специални кърпички
е как за бога ще се получи това, аз някак си не мога да го разбера, нали ще го събудя и после
. Аз така и така не мога да си събера съня, а ако и го дундуркам да заспива то направо няма смисъл да си лягам

като ги виждам какви са им отношенията на децата. Най лошото е че повечето родители са горди, когато отрочетата им са груби 
На Виктор лимфоцитите са му по високи, гранулоцитите - му са ниски и като чета, май по добре да не чета, че..... 
сладур, А нещо много сте наддали, верно е бузан
Браво на адаша

)

)

И честитки за многото ви годишнини!Все по-щастливи да сте с всяка изминала година!
Също и на другите бебечета-да растат здрави, закачливи и щастливи!

)) , та споделям още веднъж мнението ти.

, ние нали няма да ставаме добрички 

и честити годишнини 

Хубаво,че са твоите постове,че ако забравя тема,по която съм искала да пиша,само поглеждам твоя пост-и веднага ме подсеща-нали все се опитваш на всеки да отговориш 
Малката го кара по-тежко от него,по цяла нощ не спим и двете,тъкмо да заспи,като се разбуха с тази магарешка кашлица и пак се буди и рев,рев...И така един омагьосан кръг цяла нощ.Милото много се измъчи
През деня успява да поспи,но нали баткото си е в къщи,се занимавам с него през това време и за мама сън нЕмааааа.Давам си още два,най-много три дни с такъв график, преди доброволно да отида да ме освидетелстват
А бчх толкова спокойна,че като е изцяло на кърма ще и се разминават антибиотиците 
До сега само банан е смукала-3 пъти съм и давала, доста лакомо го смуче-реве като и го измъкна от ръцете.Иска да ми докопа чиниите докато се храня,и на няколко пъти едва не ги обръща отгоре ми.Та любопитно е вече детето да опита нови вкусове,но ще почака.Я да ви питам,който е давал банан забелязал ли е в акото едни кафеникави кончета след това?Аз съм сигурна,че е от банана,и из нета четох,че е нормално,но ми е интересно дали при всички бебета е така
Изобщо нямам спомен как е било с баткото 
),но все пак и за мен има нещо-ще си гледам римската баня,масажите и ароматерапията от разстояние
Хайде пак надскочих мама_весси.Може рядко да пиша,но започна ли спиране нямам 
или с вода или с едни специални кърпички
е как за бога ще се получи това, аз някак си не мога да го разбера, нали ще го събудя и после
. Аз така и така не мога да си събера съня, а ако и го дундуркам да заспива то направо няма смисъл да си лягам
Слава Богу засега нямаме такъв проблем, но никога не се знае.
. Затова може и да не приемете моето мнение, но лично на мен не ми харесва такова заглавие на новата тема (с "Лошата мартенска дружина" в него). Но ще си дам гласа когато анкетата е готова