Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 38 092
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Привет на всички-доволни,недоволни,обидени и такива на които не им пука-незнам дали обхванах всички категории-със сигурност не съм.АЗ да кажа съм от доволните-добре се чувствам в този форум и макар че повече ви чета ми се изка и да отговарям по-честичко на въпросите на някои мами,но обещавам да се поправя като се развали времето и се заседя в къщи за по-дълго.
Искам да пожелая на моя приятел Бобчо скоро да се оправи и кака му също.
Честито на християнчетата и на тези които навършиха скоро 7 м.
Сиренце добре дошла - и ние нямаме белег от БЦЖ  и на консултацията доки забрави да я погледне,защото Петя този път започна да реве още с влизането в кабинета и през цялото време се надвиквахме докато трая прегледа,а дори не я ваксинираха и пак не млъкна.
Искам да попитам БЦЖ-винаги ли се поставя на една и съща ръчичка(и коя е тя)и дали аз не търся на грешно място,но и на двете гледам- няма.Знам от каката,че трябва да се възпали,даже и гной на нея и изтече(тогава се шашнах,все пак ми беше за първи път и изобщо не ми бяха казали.че това е нормално)сега пък другия вариянт изобщо няма,та ще минем и по другия път.
Ето това е живота -дава ти да опиташ от всичко,а ти решаваш дали да си останеш оптимист!
Олях се,но Петя се търкаля на спалнята до мен и току що каза ма-мам-аз съм най-щастливата майка!
Хубав ден на всички.

# 211
А и относно изследванията на кръвта нормално ли е според вас хемоглобина на 6м.бебе да е 127,защото на Петя е такъв и според доки е нормален? newsm78

# 212
  • В Космоса

За тези като сиренцето,които недолюбват фейсбук ето как Бобо лази  Wink

Лелеее, направо се изумих. Моето кюфте само вири гъзеца, но не помръдва. Браво на твоето сладурче!
Вчера лекарката ни даде приятелски съвет да и нямаля кърмата, че сме 9.100 кг. Нарекоха ни дебелиии. Laughing
И пак отложихме 3-ия прием на синфлорикс и инфанрикс. Още и е зачервено гърлото. Вече 1 месец става откакто се разболя. Изписваха и различни лекарства 2 различни доктори, че бяхме в провинцията. Сега в София педиатърката каза да не и давам нищо. Организмът и сам трябвало да се справи. При положение, че вече 1 месец е със зачервено гърло ми се струва малко странно тепърва да чакаме да мине от самосебе си. Не знам. Мъжът ми пък рече, че тази докторка била много компетентна и да я слушаме. Вие какво мислите?

# 213
  • Варна
Като стана дума за изследвания и ние имаме направление за такива. Днес сутринта сложих колектора за урина и зачаках. 10 мин по-късно съм заспала за малко и като се събудих Аслан беше опикан до ушите, а в пликчето няколко капчици влезли  Joy Утре сутрин пак ще пробвам, ама този път ще го държа в скута си гол и покрит с одеалце, дано да успеем този път. Аз имам приятел, който е лаборант и ще му вземе и кръв, та той ми даде напътсвтия какво да правя, за да взема урината без разливи.

# 214
Като стана дума за изследвания и ние имаме направление за такива. Днес сутринта сложих колектора за урина и зачаках. 10 мин по-късно съм заспала за малко и като се събудих Аслан беше опикан до ушите, а в пликчето няколко капчици влезли  Joy Утре сутрин пак ще пробвам, ама този път ще го държа в скута си гол и покрит с одеалце, дано да успеем този път. Аз имам приятел, който е лаборант и ще му вземе и кръв, та той ми даде напътсвтия какво да правя, за да взема урината без разливи.
Маринелка,на която и се е налагало да взима урина много пъти,  го е обяснявала много добре и тук, и във Фейсбук. Не трябва да слагаш памперса, иначе не влиза и капка урина в колектора, както сама си се убедила. Laughing Hug Hug
Дончо, на Ева хемоглобина беше 125 и доки каза, че е супер. Peace
Сънфлауър, и аз го предложих преди време , ама нямаше желаещи. Rolling Eyes Сега пак казвам, че съм ЗА среща! Peace

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 13:35 от ena4

# 215
Ехааа, migeio, Бобо ми скри шапката, страхотен е Hug. Направо още малко и ще проходи, да го нагушкаш сладура Hug
Нашия хемоглобин беше 113 и педи нищо не каза.

# 216
Здравейте,
ние сме с възпаление на ушите и за съжаление сме на антибиотик - Аугментн. Искам да попитам ако някой го е давал как го приготвяте. Една приятелка ми каза че като се добави водата и се разклати се добавя още вода че да стигне до чертата. От прочетенното в листовката аз разбрах, че само веднъж се добавя вода  newsm78 Незнам дали ми разбрахте въпроса  #Crazy

# 217
  • Варна
Маринелка,на която и се е налагало да взима урина много пъти,  го е обяснявала много добре и тук, и във Фейсбук. Не трябва да слагаш памперса, иначе не влиза и капка урина в колектора, както сама си се убедила. Laughing Hug Hug

Да, и аз не го сложих, както бях чела във форума преди. Сложих му само панталонките, за да не му замръзне дупето, че сутрин е хладно в стаята. Просто той се е въртял, докато съм дрямала  Whistling
migeio, аз на Бобо му се радвах във ФБ, наистина е много напреднал, как ще го стигнем, не знам Peace Да ти е жив и здрав  Hug

# 218
  • Стара Загора
VSD,с баткото нямах проблеми да му вземам урина.Само че аз задължително му слагах памперса,че иначе нищо не ставаше.Залепях колектора,а пишлето хубаво мушках вътре и го свалях надолу(да отиде м/у крачетата,а не към корема) и слагах памперса(дано успя да ме разбереш,че май и аз не се разбирам както го описах newsm78 ).Мисля че обясненията на Маринелка бяха за момиченца.Сега с малката мисля да пробвам без памперс като му дойде времето. Peace

# 219
  • Варна
Женичка, разбрах те, и ще опитам.  Hug Ако не се получи и утре-в Понеделник пак, поне имаме време. Все някога ще стане Peace

# 220
Здравейте,
ние сме с възпаление на ушите и за съжаление сме на антибиотик - Аугментн. Искам да попитам ако някой го е давал как го приготвяте. Една приятелка ми каза че като се добави водата и се разклати се добавя още вода че да стигне до чертата. От прочетенното в листовката аз разбрах, че само веднъж се добавя вода  newsm78 Незнам дали ми разбрахте въпроса  #Crazy
И ние сме на Аугментин,разтворихме го както пише на листовката,без да допълваме вода  PeaceНай-добре можеш да го даваш с дозатора като спринцовка,който е в Панадола,с него най точно се измерва и лесно се дава в устичката на бебчето  Peace Бързо оздравяване.

Нашият хемоглобин беше 117,педи е в отпуск,така че не сме коментирали,резултатите ги разбрах по телефона.

Белег от БЦЖ имаме голям,беше гноен,което знам,че е добре  Thinking

Нещо на Бобо не са му интересни вече пюретата,изяжда максимум половин бурканче и повече не иска. Не го и натискам,колкото-толкова,нали кърма си има,нея не я отказва Laughing

Bub ехоооо   smile3506 липсваш,къде се загуби,защо не пишеш  Hug

# 221
Първо да се похваля че си имаме зъбче  tooth
Даже не сме разбрали кога е избило просто вчера хвана ръката на баща си и я загриза

И ние пуснахме изследвания
Като го боднаха в пръстчето не реагира, но като започнаха да го стискат за да капе кръв и се започна с писъците
Взимането на урината никакъв проблем. Сложих си колекторчето на ч.... след 15 мин махнах памперса и готово чиста работа

# 222
  • Кукуландия
За тези като сиренцето,които недолюбват фейсбук ето как Бобо лази  Wink
smile3501 smile3501 smile3501
Браво на Бобо! Скоро може и да проходи Grinning

И ние нямахме проблем с колектора. Вкарах му пишито вътре и залепих хубаво около него, след което сложих памперса и зачакахме  Mr. Green
Нашите резултати от изследванията са добри, но не знам точните стойности, защото мъжо срещнал педи на улицата и тя само това му казала  Laughing

Ние в най-скоро време трябва да разчистим, за да стои Димитър на земята, че иначе не става - през минута тичам да го оправям, защото се изправя върху възглавниците, за да наднича по земята и като нищо може да тупне върху глава някой път  Confused Мъжо много се притеснява да не тупне по глава, защото е имал такъв смъртен случай, да не дава Господ.  Praynig

# 223
  • София
Привет, момичета!

mama_vessy и на другите с месечинки да са ви живи и здрави бебоците:)
mama_vessy, как е обривът? Ходихте ли на лекар?

matza, ама съм и аз, как можах да забравя, че точно за адаша става въпрос. Честито ти християнче!

Tasha, честито зъбче!

migeio, страхотен е Бобо! Май трябва да го добавим на първа страничка, като първо пролазило бебе!

Купихме си център за игра от Чиполино, който е във формата на проходилка и своевременно е и бънджи. Вчера пробвахме Виктор в магазина и му хареса. Тази вечер ще видим как ще е в нас. Ако някой се интересува, ще пусна снимка.

Виктор отказа да яде и оризова каша. Купих му елда с круша на Хумана, но ще изчакам няколко дена преди да му я предложа.

Спокойна нощ на всички Hug

Болничките да се оправят бързо.

# 224
  • Бургас
redreny2000 , пусни снимка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт