Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 38 101
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от нас! Белослава тези дни навършва и тя половин година, четох напред вашите постове и се опитвах да сравнявам, ами... слабичка върви май, къмто 7 кила е, няма зъби, не пълзи... Не се притеснявам, де, квото -такова. Здрава е, цял ден се хили на който я погледне, а опитите за придвижване са супер смешни, застава като жаба и се люлее напред назад в опит да се засили. Не й се получава , само забива глава:)
 На мен за пореден път ми дойде цикъла, пак намаля тази кърма Close, абе направо спря. ena4, аз питах за хомеопатията, още утре ще си взема. Много изгладня това хлапе тези дни, нахвърля се на лъжицата само, признавам си, утре ще купя АМ. Та питам : направо двойка ли трябва да купя? Имам намерение да добавям докато ми се възстанови кърмата , ама знам ли ...
 Оглеждах днес Бубето, ама нямаме май белег на рамото  Confused, като идем на консултация, ще разбера.
 Голяма драма с тези пишки станала , гледам, то пишките освен драма какво друго могат да направят  Laughing Колкото и нередовно да пиша, поне два пъти писах, че на Давид му я дърпах при миене колкото да се покаже бялата смазка, а той довърши от раз работата като беше на 3. Ако имат как да пишкат момченцата ви без проблем, не се шашкайте и нищо специално не правете, има време да стане естествено.
 За чувалчетата за количка аз питах- знам, че имат прорези за коланите, не ме притеснява това, питах дали мислите че космонавт и вълнено одеалце са достатъчни, или чувалчетата пазят по-добре и дали са конфортни за крачетата, дето не спират да мърдат вече.
 Айде че стана дълго, без много съдържание  Joy

# 226
Супер набързо минавам,че Ивана пак вдигна температура и този път е със запушен нос.Цяла нощ не сме спали,а сега отивам за първа цитонамазка след раждането и съм се уговорила с приятелка да ми я гледа пред кабинета,че няма на кой да я оставя.
sunflower аз захранвам по BLW и давам сама да гризе.На авокадото не му трябва термична обработка.Аз го предложих еднаааа идея по-твърдо и с малко кора,за да го държи по-лесно,но спокойно можеш да го пюрираш и дадеш с лъжичка.Тя е с мнооого чувствителен стомах,но го понесе супер.

# 227
  • София
redreny2000 , пусни снимка  Praynig
Пускам. Засега има интерес, но не пружинира. Може би ще се усети понататък.

# 228
Към уредничките на нашия музей Simple Smile , засилих се да кача малко снимки в албума, рових досега пароли и.. в кой албум да сложа снимки? Или да правя нов?

# 229
# 230
  • Варна
Момичета, исках само да ви споделя нещо: днес се отбих до един магазин за бебешки и детски стоки-внос от Англия. Отких го преди няколко месеца и купих няколко неща, които бяха доста по-евтини, от колкото в другите магазини, а и цените са доста ниски. Та днес купих много сладки пижамки по 9 лв, а от кога му търся... И няколко други неща, които търся от месец и не мога да намеря. Мъжът ми се смя на връщане, защото съм била в много приповдигнато настроение след успешния "шопинг". Иди че обеснявай, че е за радост това да намериш пижама за бебето си!  newsm78

Магазинът е във Варна в една уличка около Пикадили-Център, имат и онлайн магазин: http://www.abubu.bg

Това не е реклама, само споделям, защото ако бях се сетила по-рано да питам тук, може би нямаше цял месец да се шляя из Варна в търсене на нещо качествено и на приемлива цена  Peace

# 231
Мигио, вашият Бобо и на мен напълни душата - така искрено му се зарадвах - по същия начин, както на Марио се екзалтирах от първото зъбче преди два месеца! И благодаря, че го пусна и на друго място - за такива като мен, дето викаш, защото щях мноооого да съм изпуснала  smile3501 Браво на юначето!!! Като гледам, май вече си е здравичък! Ние сме доста далеч от тези ваши обиграни лазещи изпълнения Wink

Дончо, хемоглобинът си ви е екстра. А за БЦЖ-то - не знам на коя ръка и дали е винаги на една и съща, ама днес се обадих в белодробния диспансер на ул. "Кирил и Методий" и ми казаха, че работят с часове, и записват чак за 17.10, защото сега била кампанията (детски градини и т.н.). Аз не се записах, следобед отидох при нашата лекарка, за да потвърди липсата на белег, и тя ни изпрати на "Одрин" 95 още този понеделник за тест, който трябва да се отчете точно след три дни - в последващия четвъртък. Тя каза, че техният център работи с лекарка, която от Диспансера ходи на "Одрин" по някакъв график.
Марио е наддал за един месец с цели 700гр ( и 0 см!), и ще опитам малко да му намаля дозите, че ще пролази на куково лято, с това дебеланско дупенце. Лекарката каза да давам вече бяла риба (например хек, картофче и морковче; пюрира се  и готово), и че вече мога и месо да приготвам домашно, ако желая. Ще го опитам това с хека все някога, но за всеки случай взех на Семпер няколко малко скъпарски пюрета едното с треска, другото със сьомга, които ги дават за след 4-ия месец. Ще мисля какво и как да предложа първо от рибите - ако имате идея, моля споделете. Ама до 1 часа тази нощ, иначе повече няма да пиша в темата Wink)))))) И само Стихията да смее да ми се скара, че сега не е време за рибата, съвсем тогава няма да ме има вече Wink)))   Шегичка, мами Wink   Дайте да гледаме веселяшки на живота ни в темата - вижте колко сте готини всички, еле пък бебоците   Hug
РедРени, и вие сте много сладки  Hug Дано да е полезна тази проходилка - ти ще си кажеш мнението след някой и друг ден употреба.
Жалко, че сега пък други дечица се разболяха - Лилинчо, Илияна    - скорошно оздравяване  Hug
Таша, честито зъбче! Simple Smile
Буб, вярно, къде си? Бетичка, а вие как сте?

# 232
# 233
  • София
sirence, не е проходилка, а нещо като бънджи със занимавки:)
Браво на вас, вече до рибата стигнахте. Ние ще ви догоним сигурно след 1 година, хихихи. Той моят хубавец явно манекен ще става, след като го кара само на плодове Laughing

# 234
migeio_, страшен е Бобо. И аз много му се изкефих  Laughing
Мерси за референтните стойности на хемоглобина при деца  Hug

през минута тичам да го оправям, защото се изправя върху възглавниците, за да наднича по земята и като нищо може да тупне върху глава някой път  
Приятелски съвет - не разчитай на възглавници, моля те  Praynig Нищо че са бебета, доста сила имат, особено ако решат, че нещо ги привлича, а това сега е целият свят!

то пишките освен драма какво друго могат да направят  Laughing
И аз все това си повтарям, откакто опикаваше всичко наоколо докато му сменях памперса, през тази драма със забелване/незабелване, пък какво ни чака през пубертета не ми се мисли  Crazy

а опитите за придвижване са супер смешни, застава като жаба и се люлее напред назад в опит да се засили. Не й се получава , само забива глава:)
И ние бяхме така преди 1 седмица, но ела ни виж сега как лъскаме паркета, веднага щом го пусна на земята  Laughing

Някой питаше къде точно е поставена БЦЖ-то - Нашата не е на рамото, а доста по на ниско и е като червено петънце.

Ето това е живота -дава ти да опиташ от всичко,а ти решаваш дали да си останеш оптимист!
Peace

# 235
  • София
sirence, не е проходилка, а нещо като бънджи със занимавки:)
Браво на вас, вече до рибата стигнахте. Ние ще ви догоним сигурно след 1 година, хихихи. Той моят хубавец явно манекен ще става, след като го кара само на плодове Laughing
redreny2000, и ние сме като вас. Теди опита първо зеленчукови пюрета. Хапва малки количества, от няколко дни му давам да пробва и плодови и....определено те му харесват повече и ги предпочита. Но...основно иска да цока. Просто е пристрастен. Човекът си поцоква по цял ден и на всяко ядене на нещо различно от кърма. Аз му се радвам, де! Разбира ги той кърмаческите работи Mr. Green Сам ме учи как трябва да стават нещата.

Както е видно всички деца са различни и имат разнообразни предпочитания и поведение. И това е нормално. Ние в темата да не би да сме еднакви.

# 236
  • Sofia
Та питам : направо двойка ли трябва да купя? Имам намерение да добавям докато ми се възстанови кърмата , ама знам ли ...

аз имах същият проблем. педиатърката ме посъветва да почна с 1-ца. Внимавай с какво АМ ще започнеш и с колко, защото аз дадох Хип - 80 мл. - повръща цяла нощ, пробвах Нан 1 - 60 мл. - повърна 5 пъти, и накрая сме на фризо 1 - започнах с 20 мл и сега давам вечер по 60 мл. добавка.
Дано скоро да ти се оправи кърмата, че при мен намалява от овулацията докато не ми свърши цикъла.....

# 237
Оооо,гаднярки,как сте  Joy Joy Joy

Чета горе-долу всичко,но нещо нямам настроение за писане. Закъснява ми с 10дена,като предния месец пък ми закъсня с 4,но аз вече се шашкам супер много,въпреки че си правих 2 теста и двата са  EFN Та мисля следващите дни да посетя гинеколога и само да ми дойде почвам с противозач.че поне с тях зная, че ми идва редовно.

Да питам момичетат който спряха да кърмят има ли някоя глупачка като мен,която просто спря без да прави нищо за тотално спиране на кърмата newsm78 Не знам дали ме разбрахте,имам предвид че аз не съм пила нито хапчета,нито пък съм правила процедури за спиране и сега имам проблем с гърдите. Може и да не е от това,но много ме боли дясната и напипвам някакви твърдини  Sad

За ПКК- не знам още стойностите,но се надявам да са добри

Мигейо-аз и у фейса ти казах - заключвай че другия път като си дойда на София идвам да го крада - красив,чаровен,невероятни очи,а и пъргавелко...

Буб,Люба Ризова бързо да драснат поне по един ред Naughty

РедРени-много сте сладки

Стихията не си казвала скоро как сте с фитбола,предполагам сега като е по-голям Крум пада голямо забавление,пусни някоя снимка ако ти се занимава. А Емката как е?

ВСД-попадала съм на този сайт,ама много малко неща има качени,така ли е и в магазина?

Сиренце- да ти кажа аз бих дала риба преди месото ако можеше,но ме е страх от алергии-все пак е морски/речен продукт. Иначе според мен рибата има повече полезни съставки от месото и много ме е яд,че мъжа ми не вкусва никаква,та вкъщи почти не готвя риба,а толкова обичам...

Уффф още щях да пиша,ама се отплеснах....

# 238
pufita , благодаря за съвета, сигурно така ще постъпя, все пак тя сега навършва месеците, а и е само за добавка. Намалява яко, вече трети месец все по-зле става, замразената кърма свърши...
marinels, имам въпрос към теб, беше споменала за меки агнешки кожи за количка, кажи откъде и дали са обработени с химии, знаеш ли? Сега видях, че пишеш успоредно с мен: това с гърдите не е майтап, вземай направление и бягай на мамолог, ти си пищна, гледам, има материал за мастит. Не го отлагай!

# 239
Joy Приемам го като комплимент,а за другото да още утре ако успея да се справя ще отида

За кожите - http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m57 … ee-All-Categories

Общи условия

Активация на акаунт