Ето и една снимка как се чекне принцесата. Ще кача и клипче как лази, доста добре се справя 
До вечерта беше повърнал поне 9-10 пъти (приготвях ги на пара, после ги чистих и пасирах). А иначе не беше така. Като се върнах педито ми каза, че по всяка вероятност стомахът му не е понесъл домашно приготвените, защото там влакънцата и семенцата не са напълно премахнати, та продължих с купешки пюрета. Обаче Аслан вече не иска да яде такива, любимото му от тиква с картоф вече не го близва даже. Та реших от днес да започна пак с домашно приготвените пюренца, ама ме е страх от зеленчуците по пазарите... На Аслан най-много му хареса бананово-оризовата каша на Молипа, която за жалост е със захар и аз я спрях. Сега му правя оризова с пасиран банан, но не я харесва
Та бавно, но славно се надявам всичко да се нормализира.
Гледам не са единствените. Лилинчо, дано не е нещо сериозно. Минахме и ние през това-гадно е , особено за бебетата, защото не могат да си издухат нослетата.
Бързо да оздравявате вие и всички болнички. 

Така си е , то хубост и прелест се е събрала в нашата дружинка. От сега си харесвам зет, ама с тези лоши майки какви ли ще са ни децата...
няколко нощи не е спал, а аз си мислех, че е от зъбите. Един път да съм доволна от джипито - направо ме изпрати при УНГ. За съжаление не можахме тоя път да избегнем антибиотиците - до сега три пъти са ни изписвали за зачервено гърло.
Много е хубава, браво!
Тя е на стойка и той реши че ще се изправя
И сега вече съм превита на 2, защото го къпя вече на пода
За съжаление, май е така, и моите подозрения бяха такива то за това и Виктор суче често
сега ще си купувам пак чайове и т.н. пък дано има подобрение
Стихия и аз спя така ама полза никаква 
ще питам дерматоложката, да видим какво ще ми каже.
вече и без ръце останах
много е пъргав 
а за повишените левкоцити, каза че при бебетата е било нормално да са завишени, и не значи вирусна инфекция. Имане ниски гранулати но каза че не е нищо страшно
Ади и тя не отстъпва първото място
Браво и на нея 
важното е да са здравички
А за чувалчето аз с каката не съм ползвала, но не е толкова защитено с одеялото
и в по студено време и измръзваха краката и трябваше да се прибираме. А с чувалчето си мисля че няма да го имаме този проблем 
Илияна Честито ви християнче 
Дано и ние скоро се озъбим, че вече не се трае 
Другата седмица
И честита придобивка
дано да и се радва и забавлява
Много сте хубави 
Може, може 
все лоши ти се падат
На Димана само 1 и остана на брадичката отдолу, че беше по голяма и се чешеше. Но тя беше на 1г. и половина 
Видях ви в Моето бебе и аз 

)))))) И само Стихията да смее да ми се скара, че сега не е време за рибата, съвсем тогава няма да ме има вече
))) Шегичка, мами
Дайте да гледаме веселяшки на живота ни в темата - вижте колко сте готини всички, еле пък бебоците 

(каква е връзката?)
, засилих се да кача малко снимки в албума, рових досега пароли и.. в кой албум да сложа снимки? Или да правя нов?
)) Герой голям.
Сега избива втория 
(хахах, има икона за цици)