Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 38 110
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Минавам на бързо да се отчета от консултацията вчера.
За по-малко от месец е качил 180 грама и 2 сантиметра и към днешна дата е 7510 г. и 70 см.

Бобо е супер  Hug

Алекс също   love001

Ама големи сладури са  Laughing

Мами вие ще ходите ли на преглед при АГ? След като мине половин година ходили се? Или само при оплакване?

# 271
Забравих да се похваля, че днеска се захранихме  Laughing
Сварих картофче, добавих кърма и опитахме. Сам си посяга да лапа, но много се мусеше и плю, покашля....явно му беше много странен вкуса и консистенцията.

# 272
Минавам само да се оплача, че от Аугментина получихме разтройство. Вече давам Ентерол и Линекс  Cry изтормозих детето  Cry И въпреки тези прахчета днес разтройството се засили и му купих един сок на Хип, който е против диария - някой давал ли го е, че от написаното на етикета не можах да разбера колко трябва да му дам?
Надявам се да не му навреди, защото личната пак не си вдигна телефона  #2gunfire

# 273
Минавам само да се оплача, че от Аугментина получихме разтройство.
Синът ми прави същата реакция от този антибиотик. Ужасно разстройство, много на често, а лекарите много го обичат и го изписват редовно. Дори веднъж един УНГ каза да го давам, въпреки , че не му понася. Shocked #2gunfire Че той щеше да се обезводни, ако ги слушам. ooooh!

Стихийно, с глас съм се смяла на сравнението с чорапите. Joy Joy Joy

# 274
Минавам само да се оплача, че от Аугментина получихме разтройство.
Синът ми прави същата реакция от този антибиотик. Ужасно разстройство, много на често
И моят има разстройство.

# 275
мама Весси, Ванеса има и по личицето,но доки каза че при малките бебенца с времето изчезват и няма да и останат белези...Щели да се махнат  след около 3 месеца,но даже и да имало следи щяли и те да изчезнат след време...
Сиренце,повярвай,че е доста трудно да се направи разиката...моето така наречено пиленце е точно като малко белече...а като се има в предвид,че точно там цялото и раменце е в белези е много по-трудно да се различи...
Неможах да ви дочета...след малко ще го сторя:)

# 276
  • Варна
Аз ходих на лекар, защото вдигнах 38,5. Оказа се, че имам вирусна ангина #2gunfire Докторът беше толкова мил, че чак ми стана подозрително... В крайна сметка 2-3 дни ще съм на лекарства, всичко ми е изписано да е съвместимо с кърменето. Дано на Аслан да му се размине  Hug

Спокойна нощ на всички и скорошно оздравяване на болничките  bouquet

# 277
Маринелке специално за теб записах филмче със фитбола, ама нещо ми се скапа картата, ще видим дали Петър ще изкара нещо от нея.

Таша, супер е Алекс, аз доста мислене му хвърлих кое да купя, понеже съм абсолютно против МОЕТО дете да е в проходилка, затова реших че бънджито мога да си позволя по хубаво, избирах между това като твоето и жабата на фишер прайс, в крайна сметка склоних към жабата, още не ми е пристигнала иначе ще я покажа.

По повод чорапи- цици, аз реших че доста парички економисах като кърмих така че заслужавам нови, Mr. Green когато спра да кърмя (може доста да се проточи Laughing) отслабна още 10 кг минимум, ще отида да си ги намаля, ейййййййййййййй заразихте ме с откровенията си, ся моля и мен да ме запишете там някой драма Joy

# 278
  • София
 Аз липсвах едно хубаво време, в което за пореден път пожелах да живея на село, но ако може с интернет  Laughing

Никола вече много категорично не ще никой (дори баща си) и иска мен. И не как да е, а да ходи  Tired . По цяааааал ден сменям носене с ходене прегърбена. В краткото време, в което спи, не свършвам почти никаква работа. И така, свърши ми рахата, но тъй като вече знам колко бързо отлита това време, изобщо гледам да не обръщам внимание на негладените дрехи и неизмитите съдове... и на трохите под масата  Rolling Eyes ... иии на още неизпразнения сак от както сме си дошли... Е, какво пък, след 2 години ще си чета книжка в спалнята и само ще има кажа да не викат много. Бързо минава(ама много ходи това дете беее. Не спира за секунди и вършеем парка по 101 пъти, без да сядам на пейката).
 А като се съгласи само да се гушкаме и целуваме, толкова ми е приятно, толкова е сладък, и така сладко се смее, така ми е хубаво да го мириша, да го гушкам да го докосвам, направо понякога имам чувството, че не мога да побера в себе си това, което чувствам Heart Eyes . Никола определено флиртува с мен, усещам го аз  Simple Smile .

И нещо интересно забелязах. Ако някой се пробва да ръчка баткото, докато се занимава с нещо, той се дразни разбира се, но ако Никола го ръчка, той или само му отмества ръката или си прекъсва заниманието, за да му се порадва малко.

# 279
  • София
привет,

не съм писала отдавна, сто неща щях да пиша, но стана късно. Ето едно клипче на Бобче, а утре обещавам да пиша повече.

Само да се оплача, че от вчера и ние сме с хрема - Яна ни донесе вирус, Бобо и тя са с хрема, опитват се да кашлят, а мен ме наболява гърлото  Confused. Горката тя, миналата седмица пък беше със стомашен вирус.
Бобо пък онзи ден беше на ваксина и явно вече е бил с вируса, когато съм го завела  Sad.
За мерките: Бобчо е 7.0кг и 71 см, хемоглобин 120. Притеснено ми е заради ваксината и вируса  Sad.
Иначе захранването ни върви чудесно, Бобо не ми отказва нищо - хапва си и зеленчуци, и каши, и плодове - сурови и на пюре. Смятам да започвам месата, когато оздравее, глутен, жълтъци, млечни и така по реда си.

# 280
Клипчетата на бебоците са супер!

# 281
айхх, че много болнички  Cry оздравявайте бързо и мами и бебоци  Hug

Е, какво пък, след 2 години ще си чета книжка в спалнята и само ще има кажа да не викат много.
как ми харесааа

Като гледам малко сме тези с многото кърма.Майка ми все казва ми то от къде я вземаш с "големи" цици  Laughing .Аз поне мисля,че жени с големи гърди нямат толкова кърма колкото тези с малък размер.Може и да си въобразявам не знам.
просто при жените с по-големи гърди кърмата слиза по-бавно, или по-скоро изминава по-дълъг пъ  Mr. Green, бяхме го коментирали по-рано тук, ако не греша

Betta, малък композитор си имаш  Grinning

следва един малоумен въпрос, които иска да не чете: Тази сутрин акито на Марти беше оформено като човешко - 3 акита, съставени от дърдонки, това запек ли е или занапред ще е такова акито. 4 дни е на пащърнак и след обяд му давам круша. До вчера беше като конфитюр  newsm78 Пак се извинявам за тъпия въпрос, но ако това е запек поне да предприемам нещо овреме.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 10:21 от lilyrose

# 282
Гу!

На всички болни - бързо оздравяване. Вчера цял ден съм чистила градинки и пр. и сега съм с мускулна треска  Crazy

http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=194
 ние сме с такъв модел, много се забавлява с нея

Ние имаме същата! Ползваме го само за игра , не и за ходене.  Mr. Green Движим се само назад и когато опрем дивана и не можем да го избутаме , започваме да крещим!  Mr. Green Подарък ни е.

От няколко дни имаме и бънджи , много му харесва. Трябва да пусна един клип да се посмеете малко.

маринелс
браво! Редовно ви виждам в "моето бебе и аз"  Peace

Lilyrose - запек е , но след крушата ще се оправи.  Peace

Което ми напомня на една случка с Дени , от около 3 седмици. Беше със запек два дни, аддох му пюре от круша и сини сливи. Сещате се какъв е ефекта. Пуша си аз на терасата той на шезлонга в хола, понаакал се, пак го размазал. При което влизам в стаята и си мисля , какво е това кафяво на ръчичката му  Crazy Shocked Докато кажа не, беше в УСТАТА МУ  hahaha Joy Crazy #Crazy Така звучно я засмука , че  #Crazy #Crazy

Хайде лек ден на всички!

# 283
  • Стара Загора
И аз паднах жертва на вируса  Sick Гадна работа(както казва малкия "бебешка работа " Joy )
Малката още ми буха,антибиотика е на свършване,пие и още два сиропа и вит.Ц.направо го отрових това дете.Така ме е яд,че не се раболях първо аз,че да й пусна малко антитела още в началото Tired Чувствам се като парцал,ръцете ми цял ден треперят,бухам като магаре,носът тече,а тези малки телца как издържат на това нераположение... ooooh!
И Мони получи диария от антибиотика(Цефзил),но на нея ентерол й помогна.Сега остана да се борим със силно подсеченото дупе  ooooh! Май трябва да започвам клеевата тинктура  за този сезон.Миналата година на баткото му помогна-по-малко боледуваше.Трябва да погледна дозите за бебе и да започна и на нея да давам
Ей,мами страхотни са ви дечицата-то да се чуди човек бебета ли да им казва или деца-наистина изглеждат много големи,особено Ади на Лъки  Heart Eyes
Моята мишка още не може да седи,а вашите аха да хукнат  smile3501
Оздравявайте бързо всички-и мами и бебета,че много натръшкани има в темата  Sick
Бедствие,един въпрос към теб-Би ли споделила как точно се кърмите вечер с малкия?Казваше,че не се будиш(освен когато засуче където не трябва) и той сам си намира "манджата".Само от едната гърда ли суче цяла нощ?На мен ми се налага час по час да прескачам малката за да отида от другата и страна и да цока от другата гърда,иначе рев.И по тази причина няма как да ми се размине нощното будене,та ми стана интересно ти как процедираш newsm78

# 284
  • Бургас
Женичка и аз съм така - ту от едната страна на леглото, ту от другата. Добре че е на 3 часа, не на всеки час  baby_neutral
Да се оправяте с тия вируси, ей  Hug
Отчет и от нас след консултацията - за един месец е качил 1 кг. и вече е 8 кг., 67 см.
Момичета, напоследък съм много изнервена - това е откакто захранвам. Аз приготвям пюретата и понякога се виждам в чудо - някакъв хаос е вкъщи, нямам време за нищо, а като започна да му давам с лъжичката, той започва да ми я дърпа и става мазало  Shocked Всичко това ме изнервя ужасно. Колко чистичко и мирно беше кърменето  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт