Как заспиват вашите сладури
Дори когато сме навън, защото не иска да изпусне нищо, което се случва около него. Понякога се налага да мятам одеялцето върху количката като перде, за да не вижда наоколо и така по-лесно се унася 

Какво да ти кажа - лека е да има как да се откъснеш поне за час от нея, да я погледа друг. Другото което може да пробваш е Бейби тв - ние сме влюбени в тоя канал.
Мен пък това ме изнервя. И като гледам разни приятелски деца как след първия месец си спинкат без проблем.
Какво да ти кажа - лека е да има как да се откъснеш поне за час от нея, да я погледа друг. Другото което може да пробваш е Бейби тв - ние сме влюбени в тоя канал.
Мен пък това ме изнервя. И като гледам разни приятелски деца как след първия месец си спинкат без проблем.
Само дето в предишния си пост забравих да напиша за нощното ни будене.....
Направо не вярвам, че някога ще спре и ще си легне в нормално време (защото заспива мнооого късно) и ще се събуди на сутринта?! 
Дори и когато баща й си е в нас и тя само като ме види да излизам от стаята се почва един рев
изперквам от 2-3 дена...все едно е яла лимонче-толкова е кисела . Охх, дори в момента мрънка.
и сега ми спи в ръцете
А Ади е страхотна
Amorevole
Има и с АМ и с обезмаслено мляко. Аз се поразрових и разбрах че и ОМ също е претърпяло някаква обработка, но частична. Един вид детето да се запознае с обикновеното мляко ,но без да предизвика това реакция на организма
Дано съм ти помогнала
За шейната Аз ще го возя
Не виждам проблем
завиваш го добре и се наслаждавате на времето

тази събота и неделя забравихме а вече я палим че тук си е студ. Вчера беше 8 градуса навън както и днес 

Ама и аз не съм много по излишното харчене
Иначе аз съм тази която решава какво ми трябва за децата
и пазарувам най вече по нета само съобщавам на таткото кога да отиде да вземе пратката 
Аз да, а една моя позната ми каза че като се изцапали тогава
е да де ама нали е все по земята

ама бъбреци, бъбреци.... 

Ех, тази твоя Ади! Е на една дата сме родени с нея, ама аз не само заради това я харесвам - виж колко е напредничава! Освен, че детето си е будно, мисля, че голяма роля за това има и по-голямото й братче с малка разлика
Сега ми се кара педиатърът, че било рано, не трябвало да стои права. Ами то не е концерт по желание.
Но постоянно ровя в сайтове за играчки и все харесвам нещо. Имаме такова количество, че спокойно може да отворим детски център
Много майки смятат, че не са нужни на децата, аз пък си мисля, че именно чрез играта децата научават най-много. Естествено и с тенджери и тигани си играем, но не само.
При нас беше много хубаво, но племенникът ми е на 3.5 г. Батковците си играят двамата, никой не тормози Ади както обикновено (да й взима всичко от ръцете), а тя се навира при тях да не изпусне нещо.
.
. Хора, как го правите? Наистина не помня как беше на тази възраст.
)
. На мен ми е твърде неясно поради що пише, че стават тия каши и пюрета, ама то си е чисто кравешко мляко, с малко или без мазнини.
), но знам, че е нещо нормално, знам, че може да е и по-зле
Знам, че ще мине. А боклуците вкъщи няма как да станат повече, невъзможно
)
да не ти е в дома тази мечта (Бедствие, извини фантазията ми, но си те представям като свекърва ми
)
че имам 3 момчета в къщи и от сега приятелките ми които имат момиченца казват на момчетата ми да не се заглеждат по техните девойки, че не си ги били давали на таквАз свекърва, ама аз се надявам момчетата ми да са зрели и да си устроят живота без да ми ги водят при мен. А аз от далеч съм хубава и мога да се усмихвам когато не ми се ще, стига човека който обичам да е щастлив. 
При нас картинката е следната:Приспиваме се към 22.30, след 10 мин реве, пак я слагам на гърда и пак уж заспива, след което пак писва и така безброй пъти до към 12 ч., когато реши, че се е наспала и взе да пее.
Ама не иска да си пее сама, а на някой и ние с баща и трябваше да сме публика. 

От скъпи -по-скъпи , а той като ги разучи кое как работи и ги захвърля. В момента купчини от тях са на тавана.
Дето казва баба ми:"Едно време имахме един патладжан с клечки за крака и му се радвахме , че е магаренце, а сега като имат толкова сложни играчки-не ги поглеждат". Точно така е.