Дългото чакане след трансфер - 8

• 61 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Док ми каза, че при болки ниско в корема и кървене трябва да увелича приема на папаверина. Но това при всеки е индивидуално! Така че по-добре търсете доктора си!  Simple Smile

# 676
Май само аз не чувствам нищо  Rolling Eyes

# 677
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте момичета!
Нови попълнения приемате ли?
Вчера мина и моят трансфер и сега съм инсталирана в леглото, понеже съм с хиперстимулация и доста болки от нея.
Това ми е първо ин витро след 4 неуспешни инсета. Върнаха ми две ембриончета.

# 678
  • Варна
Кандидат мама здравей бяхме заедно и  при инсетата а сега и тук  дано тази темичка да ни е на късмет  и да се местим при мамите вече пожелавам ти успех и  EFP

# 679
  • Пазарджик
Кандидат мама добре дошла Hug дните до теста да минат бързичко и да ни се похвалиш с трицифрено чхг fingerscrossed а после всичко да е като по учебник и до термин Simple Smile
Маги, Шоко, Звездичка при вас също всичко да  върви по учебник момичета и догодина всички да гушкаме бебчета Praynig

# 680
Здравейте момичета!
Нови попълнения приемате ли?
Вчера мина и моят трансфер и сега съм инсталирана в леглото, понеже съм с хиперстимулация и доста болки от нея.
Това ми е първо ин витро след 4 неуспешни инсета. Върнаха ми две ембриончета.
     Здравей и от мен,хубаво беше да прескочиш темичката ,но щом си вече при нас ти пожелавам щастлив край  Praynig   .Аз  нямам болки от 3-тия ден(чук-чук на дърво)всичко е спокойно(което започва лекичко да ме стряска  Wink ),преживях вчерашното издуване,вече и половинка цигара не ми помага+кафето сутринта= на нищоооо.Аз такъв проблем нямам сутрин,но от днес май се почва.Днес ги поразходих навън бебешоците,в парка да подишат кислород.Дано са се наместили  #Crazy

# 681
Звезда ние с теб сме заедно май Simple Smile Днес събота ми е 5 ден след трансфер.
А за болките аз нямам никакви ,само съм надута и много рядко някакво придърпване леко усещам. Лежах три дни и на четвъртия станах сготвих ,разходих се и се разсеях. Момичета занимавайте се с нещо да минава времето по-бързо и не мислете много много. Знам че е трудно ,но така е по-добре.

# 682
на мен ми е  шести ден като броя деня на трансфера  Simple Smile.Гърдите само ме болят от горната страна,чувствам ги подути!Мисля след 4 дни да направя тест,дали ще бъде рано как мислите ?

# 683
EHSIA,имаме още компания,ШОКО,ЗВЕЗДИЧКАТА също са с нас.Досега рових за някакви симптоми,че успешно се получава имплантирането.До понеделник трябва да приключи и да чакаме хормона.Някой от вас ще пуска ли креъвен,каквови  казаха.На мен само на 21-ви,т.е 14 дни след ЕТ,да го припишкам сутринта и да съобщя резултата.Исками се да пусна 1-2 кръвни,ама.....  newsm78

# 684
на мен ми е  шести ден като броя деня на трансфера  Simple Smile.Гърдите само ме болят от горната страна,чувствам ги подути!Мисля след 4 дни да направя тест,дали ще бъде рано как мислите ?
      И ти даваш зор,мен малко ме хваща страха от резултата.Доки кога ти каза да пишкаш?Не е ли след 14 дни?Виж какво намерих,направо паднах   http://www.ivanbelchev.com/myembryo/bg/embryo.htm

# 685
А... на мен ми казаха на 23 да пусна кръвен тест  smile3511

# 686
А... на мен ми казаха на 23 да пусна кръвен тест  smile3511
    Еми,,,тогава какво се затърча да бързаш  smile3533

# 687
много странно да newsm78 newsm78 newsm78

# 688
не мога да чакам казвам ти,направо ми се къса сърцето smile3505,преди малко казах на мъжа ми и той каза да не бързам толкова е спокоен !! #2gunfire

# 689
не мога да чакам казвам ти,направо ми се къса сърцето smile3505,преди малко казах на мъжа ми и той каза да не бързам толкова е спокоен !! #2gunfire
ооооооооооооо,те са най-изпълнителни,и моя,ако му кажа ще ме насмота.чакам си,ама мисля за кръвни да пусна на моя глава  smile3506 ,ще видя утре какъв акъл ще ми дойде.Нещо махленската се разбъбрихме двете...  newsm17 да не ни осфиркат от темата  smile3512

Общи условия

Активация на акаунт