Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 299
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък да попитам, че нещо съ на тема хапване напоследък....Този Ам Гъл какво толкова уникално има в него, че всички го хвалите. Така като гледам месни плата предлага в офертите, ама това мога и у дома на барбекюто да си го приготвя, разбирам някоя завъртяна манджа да беше...Месцата мариновани ли са, че са толкова уникални и вкусни или нещо друго?

Наистина няма нищо "уникално", но предястието (пълнени гъби) и двете основни (пиле с манатарки и стафиди, пилешко руло с горски гъби) бяха страшно вкусни, особено впечатление ми направи пилето с манатарки и стафиди - божествен сос имаше към него Wink Тези ястия не че не можеш да си приготвиш и вкъщи, но са доста пипкави и времеемки, искат си приготвяне бавничко и табиетлийски, а поне аз рядко имам време за подобни кулинарни еквилибристики Simple Smile

# 331
  • София
Аз пък да попитам, че нещо съ на тема хапване напоследък....Този Ам Гъл какво толкова уникално има в него, че всички го хвалите. Така като гледам месни плата предлага в офертите, ама това мога и у дома на барбекюто да си го приготвя, разбирам някоя завъртяна манджа да беше...Месцата мариновани ли са, че са толкова уникални и вкусни или нещо друго?

1. Не всички имаме барбекю вкъщи (ако не се брои скарата на балкона, но все пак лично аз живея в блок и се съобразявам)
2. Не всяка завъртяна манджа задължително е вкусна
3. Има хора, които не обичат/не умеят/и двете да готвят и финансово не ги спира да ядат навън

Шехина, цялата работа е в манатарките с техния специфичен и много приятен вкус. Иначе едва ли е нещо много времеемко, щом го предлагат в кръчма.

И аз си взех Шилака за 10 лв. срещу Южния парк, сега се чудя дали да помоля там първо да ми свалят предишния или да ходя да го свалят из квартала.

# 332
Връщам се от "Шилака за 10 лв. срещу Южния парк" Simple Smile
Ами бързичко и доста сръчно работи момичето, което се оказа и собственичка на салона.Не забелязах обаче да почисти пилата нито преди, нито след процедурата.
Дадоха ми талон за отстъпка 15лв- сешоар+маникюр, като можеше да избера между него или маникюр +педикюр.
Оценка 8/10

# 333
  • софия
Другото, което на мен ми хареса в Ам-Гъл, освен вкусните ястия, е че това е едно от малкото заведения, в които има голяма/малка салата. Малката е напълно достатъчна, за да хапнат 2ма (в нашият случай с детето) и след това да имаш място и желание за следващо, а не да се наядеш със салата Peace

# 334
Шехина, цялата работа е в манатарките с техния специфичен и много приятен вкус. Иначе едва ли е нещо много времеемко, щом го предлагат в кръчма.

За манатарките - съгласна Peace А за приготвянето - ами то е ясно, че в заведение ще го готвят по-бързо, дори да е по-завъртяно ястие, особено от мен, за която кулинарията е изкуство и като ми дойде музата мога да стоя по половин ден в кухнята Laughing При всички случаи не е толкова важно време, а вкусът, мисля Simple Smile

Подкрепям Zvanche за салатите - определено е супер, че предлагат малки салатки, защо не се поучат и другите заведения от това, само биха спечелили Peace

# 335
 Milittana, е, аз се излъгах и днес преведох парите на " Napolovina ". Кажи ми защо не си заслужава? Би ли ми обяснила как протича курса? Може да ми пишеш и на лични.

# 336
  • София
От известно време дебна една оферта за Микродермабразио на салон Атина и изведнъж ,както се появи и ...Продадено.?.Нещо да знаете повече, че искам да си купя ваучер newsm78

Ако говориш за офертата в НАПОЛОВИНА, в момента си е активна... (http://napolovina.com/offer.php?id=473)

# 337

Наистина няма нищо "уникално", но предястието (пълнени гъби) и двете основни (пиле с манатарки и стафиди, пилешко руло с горски гъби) бяха страшно вкусни, особено впечатление ми направи пилето с манатарки и стафиди - божествен сос имаше към него Wink Тези ястия не че не можеш да си приготвиш и вкъщи, но са доста пипкави и времеемки, искат си приготвяне бавничко и табиетлийски, а поне аз рядко имам време за подобни кулинарни еквилибристики Simple Smile
О, повярвай ми, ястията с пиле не мога въобще да си ги приготвя у дома, тъй като готвенето ми е затруднително и не винаги ми се получават нещата, а съм и доста заета. Та отзивите за тези блюда ми бяха много полезни, стига да убедя половинката, ще посетим ресторанта непременно!

# 338
radi86, tupunci благодаря за линковете за кератинова терапия Simple Smile

Заинтригува ме тази оферта за стягащо бельо http://www.lapni.bg/offer/1044 Някой да има преки отзиви от такова Thinking?

# 339
О, повярвай ми, ястията с пиле не мога въобще да си ги приготвя у дома, тъй като готвенето ми е затруднително и не винаги ми се получават нещата, а съм и доста заета. Та отзивите за тези блюда ми бяха много полезни, стига да убедя половинката, ще посетим ресторанта непременно!

Тогава успех в убеждаването и дано останете доволни, ако го посетите Hug

# 340

Момичета, какво мислите за това предложение? - http://bg.kolektiva.net/sofia/  Някой от вас подлагал ли се е на аромотерапия?

# 341
Cuckoo, hotday, може ли линк към  "Шилака за 10 лв. срещу Южния парк", ако офертата е все още актуална

# 342
Връщам се от "Шилака за 10 лв. срещу Южния парк" Simple Smile
Ами бързичко и доста сръчно работи момичето, което се оказа и собственичка на салона.Не забелязах обаче да почисти пилата нито преди, нито след процедурата.
Дадоха ми талон за отстъпка 15лв- сешоар+маникюр, като можеше да избера между него или маникюр +педикюр.
Оценка 8/10

И в крайна сметка си останала доволна и би повторила ?

# 343
  • София
Cuckoo, hotday, може ли линк към  "Шилака за 10 лв. срещу Южния парк", ако офертата е все още актуална

Ето, но май изтече на 29-ти. Аз запазих ваучер и го платих днес през изипей, добре, че не забравих.
http://napolovina.com/offer.php?id=454

Нооо, намерих същия салон в друг сайт, и то с 5 стотинки по-евтино  Grinning Иии, минАх се
http://qki.bg/city.php?city_id=22

В Германи беше дори по-евтино, но както някой се беше изразил в предна тема - това наистина е на майната си.
Аз в момента съм с лак от 12-ти септември и чак пред 2-3 дни започна да се обелва. Изобщо не вярвах, че наистина ще изкара 20 дни, но реших че за 7 лв. колкото изкара - все е добре. Купих от една съфорумка това  http://bg.kolektiva.net/sofia/shellac-ili-gellish-frenski-svalja … ti-starnails.html , в предни теми май имаше отрицателни коментари за тази оферта, но аз лично съм доволна. Че не е истински Шилак - не е http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/1754/, но го преживях някак  Grinning

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 16:53 от Cuckoo

# 344
Вчера празнувахме рождения ден на детето в Абракадабра - много доволна, по оферта беше до 15 деца и до 15 възрастни, ние бяхме 8 деца и 14 възрастни - беше ок, ако са малко повече може да е претъпкано. Препоръчвам и за занимална и гледане на деца.

Няма ли да япуснат отново?

Общи условия

Активация на акаунт