Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 273
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Вчера ядохме паста от go-pasta...този път беше леко преварена. Предния път пък почти хрупаше...нещо немогат да нацелят точното време за варене според мен. Иначе обслужването е на ниво и соса също  Peace

Че то там е електроника))) Варят се 2.5 или 3 минути ще излъжа, загледай се вижда се. По принцип италианската паста се прави не както ние сме свикнали, а както ти каза "по-хрупкава" и явно си я яла почти веднага, а втория път "преварената" явно по-късно - защото като попрестои в кутията повече време се дозадушава и съответно доумеква)  Peace

http://bg.kolektiva.net/sofia/pvc-dograma-ot-vita-style.html

СПЕШНО, някой използвал ваучера или да има поглед????????

# 31
А как да разбера кой апарат за какво е при фото епилация ...кой е RTF и IPL? Питам, защото ползваме ваучери с  приятелка тя за мишници ,аз за крака в Савана и всеки път апарата е един и при двете???Тя е закупила мишници RTF, а на мойте ваучери пише IPL ?

Последният път, когато бях в Савана (ходя в Борово), момичето ми каза, че в момента PTF апаратът им е в Банишора, тъй като техният бил на поправка. И реших да си правя с IPL апарат, да видим и резултатът как ще е . Но и ти питай, тя вече е толкова изморена слънчевата мадамка, че едва ли се сеща да обяснява на всеки, но не би подвела нарочно никого. Можете по телефона при записване на час да питате.

Разликата е следната: зарядът. PTF апаратът след всеки импулс се изчаква по-дълго за зареждане (ок. 30 сек), докато при IPL става почти веднага.

Явно да е бил IPL, защото бързо зареждаше.На мен също ми направи впечатление,че размазват гелас ръце и без ръкавици и наистина им е малко малка стаичката.Аз например при 1,70 не мога опъна цялата, а се налага да се нагъвам  Grinning

# 32
  • София
Привет,

поръчвал ли е някой кетъринг със сладки от CHERRY CATERING?
Спешно ми трябва мнение, тъй като ще е за почерпка за малки дечица и се интересувам за качеството?
Ето я офератата:  
http://onfire.bg/offers/Sladko-ili-soleno-Truden-izbor-nali-Slad … 450lv-vmesto-49lv

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 22:48 от Петифурче

# 33
Привет, момичета Simple Smile, включвам се с пресни-пресни впечатления от ресторант Грек - вкратце страхотен е! Ресторантът е открит съвсем скоро и се стараят много - посрещна ни лично собственичката гъркиня, след това сервитьорите ни обслужваха като ВИП-гости (вярно, че в ресторанта бяха заети всичко на всичко 2 маси Laughing и все пак), поднесоха ни да разгледаме студените предястия преди да направим своя избор, съветваха ни какво да си поръчаме. Храната беше превъзходна, цените - над средните, но напълно приемливи предвид това, че ресторантът е тематичен. Вместихме се напълно в 40-те лв от ваучерите - срещу тях получихме салата Хориатики (стандартна гръцка), салата на Главния готвач (зелена с шунка и сос), пилешко сувлаки (шиш), пържени картофи и кюфтенца по традиционна рецепта от Смирна, в допълнение - цедено кисело мляко с мед и екмек (реване със сметана) за десерт. Доплатихме 15 лв за алкохола - едно узо, две безалкохолни, две големи бири. Изобщо от обслужването, интериора (ресторантът е много красив), храната и цените съм приятно впечатлена - дано задържат нивото във времето. Само не ми хареса това, че менюто е сравнително скромно, а в същото време голяма част от предлаганото реално липсваше, което е неприятно все пак. Оценката ми е 8/10 Wink

# 34
  • космополитно
Моля, ако някой се е обучавал ИЛИ има впечатления за автошкола Кати 77 да ги сподели! Shocked
Изкушава ме ей тази групова оферта:
http://namaleno.bg/team.php?id=112

# 35
  • София-Младост
http://grabo.bg/sofia/manikiur-s-opi-za-7lv-0svg4m/ec:e150655e09 … 14993485/?dc=2251
Някакви отзиви за този салон, макар че май за пръв път ги срещам?

# 36
  • София
И аз с поръчка - за кафе машина ако може  newsm78

# 37
  • Марс
Перманентно извиване и боядисване на мигли, пълен крах, трябва да имаш доста богато въображение за да го видиш, е имало резултат след третото правене, това не го пише.

# 38
  • София
Мммм, жалко и аз имам ваучер за мигли.  Confused

# 39
Перманентно извиване и боядисване на мигли, пълен крах, трябва да имаш доста богато въображение за да го видиш, е имало резултат след третото правене, това не го пише.
Съжалявам да го чуя, аз също смятах да се възползвам при следваща оферта Tired

Момичета, пазарували ли сте от магазин Бохемия (стъкло, кристал и бижутерия)? Имат стойностни ваучери, а тъкмо търся подарък за моя близка. Ако качеството на стоките отговаря на описанието и цените са поносими, ще ми свърши чудна работа, но нямам възможност да ида да огледам предварително.

# 40
  • София

Пух, този магазин е много отдавна в София, още от време 'оно' - тогава беше в Чешкия Културен Център, на Раковски до Театъра на Армията, след 91 г. остана само магазина за кристал и Сваровски, без останалите стоки. После се закри. Откри се един на 6-ти септември и Аксаков, но май и там го няма вече (а дали беше преместен от Раковски  newsm78 не съм сигурна, но такива работи ми се въртят) Докато сега като гледам в посочения сайт на офертата, мястото е по-нагоре - на Цар Освободител и 6-ти септември... не съм минавала скоро, но по памет там винаги се е намирал офис на Аерофлот  newsm78. Както и да е. Всичко се променя, а магазините - най-стремглаво.

Чуй сега моите разсъждения. Едва ли на улицата с най-скъпи наеми за магазини ще продават фалшименто. По-скоро наистина са вносители на "Бохемия".

Но, от друга страна, цената на ваучера за истинска Бохемия е страшно недостатъчна Thinking Не вярвам да има нещо на цена под 100 лв там. И сигурно ще ти трябват няколко ваучера, не погледнах само дали могат да се комбинират. Ала не ми се вярва. Истинска марка не може да си позволи толкова голямо намаляване на цените, според мен. И ще трябва да доплатиш до стойността.

Бих те посъветвала все пак преди да вземеш ваучер, да отидеш в магазина, да се осведомиш, пък и да видиш какво ще ти хареса.
Ако те интересува как да различиш истински кристал от стъкло, пиши на лс, ще ти обясня.

Всъщност, ако те са марка, и продавачките ще ти обяснят  Peace
Много вероятно и да има клипчета в Ютюб по темата, потърси. Звукът е важен  Peace

# 41
Sandalka, много ти благодаря за изчерпателния отговор, определено ми помогна с тази информация  bouquet Допусках, че няма как да стане наизуст, но щом е възможно да е добър магазина, ще потърся вариант да отида, преди да изтече офертата и ще си разпитам на място какво може и какво не. Колкото до кристала, аз не съм познавач, но ще си водя такъв Flutter

# 42
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се малко късно, но с добри отзиви за р-н Фино /2 пици+каничка арян или 2 малки бири/. Офертата беше от Грабо за гр. Пловдив. Бързо обслужване, вкусни /по моите критерии/ пици, идеална цена - ваучерът беше 6,99 лв.
Повтарям посещението в този ресторант. Презз юни за първи път ходихме там с подобна оферта. Надявам се да имам възможност и да потретя  Wink

# 43
  • В най - голямото село
Пух, заинтригува ме с тази Бохемия.

# 44
  • София
Момичета, пазарували ли сте от магазин Бохемия (стъкло, кристал и бижутерия)? Имат стойностни ваучери, а тъкмо търся подарък за моя близка. Ако качеството на стоките отговаря на описанието и цените са поносими, ще ми свърши чудна работа, но нямам възможност да ида да огледам предварително.

Maгазинът от доста години е на 6-ти септември, почти на ъгъла с Цар Освободител, до Miele. Скоро не съм влизала, но когато влязох преди няколко години (когато го забелязах, че е на това място), цените бяха много високи. Сега не знам как са. И наистина са Бохемия и са качествени.

ТуиГ, радвам се, че пиците са били хубави!  Hug Ние днес бяхме в К2 (Пловдив)  Laughing. Отново похапнахме добре в градината  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт