Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 415
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Ние се обаждахме, ама бяхме малко група от 10 човека. Независимо от това, за да не се притесняваш, по-добре се обади Peace

Мерси, мерси, ще звънна Wink

# 166
krasikoleva, не се чувствай задължена да ми пишеш Laughing Общо взето, си ми световно безинтересна та да очаквам лично "включване".

Ти почна да се заяждаш колко си интелигентна, че не можело да се регистрирам и веднага да напиша положително мнение за нещо.  Naughty Аз не виждам нищо "подозрително".  Peace

# 167
Ти почна да се заяждаш колко си интелигентна, че не можело да се регистрирам и веднага да напиша положително мнение за нещо.  Naughty Аз не виждам нищо "подозрително".  Peace

Само 4 мнения във форума и всичките за въпросния салон, на който няма да му кажа името и да го рекламирам и аз Laughing И не виждаш нищо подозрително? Ти направо се шегуваш с нас Simple Smile

# 168
  • СОФИЯ
Момичета, мами, каки, женки и Мацки,
дано следващите няколко стр не са пълни с НЕобсъждане на офертите.

# 169
ако знаех с какви "подозрителни хора"споделям нито щях да пиша, нито да ви чета коментарите. то вие сигурно от нищо не сте доволни и само ги нареждате тука и е СУПЕР странно, че някой е решил да напише положително. ама какво се занимавам да ви обяснявам. Shocked

# 170
  • софия
Шехина, четох впечатлението ти за гръцкия ресторант. Скоро смятам да го посетим, но ние, нали да не би да е много скъпо, имаме 2 ваучера Crazy

krasikoleva, не съм се заяждала "колко съм интелигентна" smile3544. Нищо подобно. Просто отбелязах, че подобни постове нямат особена тежест. Бъди все така прекрасна с новата си лъскава и мекичка коса. Спирам със спама. Като се регистрира, предполагам прочете правилата на форума!

# 171

Градивно, но и без назидателен тон може май Peace

Zvanche, двама ли сте? Wink Ако сте двама, няма да ви е прекалено скъпо, мисля. Аз имах подобни притеснения, понеже нямаше обявени цени в менюто им, но цените се оказаха приемливи, макар и примерно по-високи от тези на пицария, да речем. Но все пак това си е национален ресторант - нормално е да е по-скъпо. Лошото е, че нямам точни спомени за цените, ще те подведа, но както писах в предишния пост, реално си доплатихме само алкохола (а той не е включен във ваучера, както знаеш), останалото (2 салати, 1 студено предястие, две основни, два десерта) го покрихме с ваучерите. Надявам се да си прекарате приятно Hug

# 172
  • СОФИЯ

Градивно, но и без назидателен тон може май Peace

...

Сори. Наистина ли изглежда "назидателно"?
Ще положа усилия дет се вика  Laughing  Peace

# 173
Въпросче - някоя да е ходила на мезотерапия на друга зона, освен лице? Някакви отзиви, дали си струва.

# 174
  • Марс
Въпросче - някоя да е ходила на мезотерапия на друга зона, освен лице? Някакви отзиви, дали си струва.

Зависи какво очакваш от процедурата, обновява се кожата, някакси се опъва, но то е временно и не повториш ли процедурите се губи ефекта.

# 175

Зависи какво очакваш от процедурата, обновява се кожата, някакси се опъва, но то е временно и не повториш ли процедурите се губи ефекта.

Ясно! А горе долу колко процедура направи ти, за да има ефект?

# 176
  • Марс
Ми не съм ги бройла, някъде са може би около 6-7, но пак повтарям не правиш ли примерно всеки месец поне по една за да затвърдиш ефекта смисъла се губи и то доста бързо, аз предпочитам по дълбоките пилинги ако трябва да съм честна.

Поправям се, питала си за тяло, аз говорех за лице, аз определено смятам, че няма смисъл за тялото, виждала съм ефекта от нея, на мен не съм си правила.

# 177
Момичета, моля за оферта за почистване на лице, но да е изпитана, не ми се рискува точно за лицето! Иначе бях на маникюр и педикюр в салон Flairy, доволна съм, като обстановка е непретенциозно, но изпълнението ми хареса  Simple Smile

# 178
  • СОФИЯ
http://www.vipoferta.com/оферта-50_-намаление-на-обяд-или-вечеря-за-двама-+-вино-в-ресторант-“st.-george”-гр.София-461.html

Купих ваучер. От великденската им оферта останахме мн доволни - и семейството, и с колегите. В ресторанта се пуши.

ММ, тук да се поправя. Преди 10 мин поисках резерве за неделя - "офертата не вАжи за уикендите, ние сме нови...сега започваме...не знаем как е било преди..".
Това не е уточнено в самата оферта. Вероятно и за празниците не вАжи  Laughing

# 179
http://www.vipoferta.com/оферта-50_-намаление-на-обяд-или-вечеря-за-двама-+-вино-в-ресторант-“st.-george”-гр.София-461.html

Купих ваучер. От великденската им оферта останахме мн доволни - и семейството, и с колегите. В ресторанта се пуши.

ММ, тук да се поправя. Преди 10 мин поисках резерве за неделя - "офертата не вАжи за уикендите, ние сме нови...сега започваме...не знаем как е било преди..".
Това не е уточнено в самата оферта. Вероятно и за празниците не вАжи  Laughing

Naughty
Пиши до сайта, че поставят условия извън обявените в офертата. И искай да ти съдействат за резервация в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт