Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 415
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • СОФИЯ
http://www.vipoferta.com/оферта-50_-намаление-на-обяд-или-вечеря-за-двама-+-вино-в-ресторант-“st.-george”-гр.София-461.html

Купих ваучер. От великденската им оферта останахме мн доволни - и семейството, и с колегите. В ресторанта се пуши.

ММ, тук да се поправя. Преди 10 мин поисках резерве за неделя - "офертата не вАжи за уикендите, ние сме нови...сега започваме...не знаем как е било преди..".
Това не е уточнено в самата оферта. Вероятно и за празниците не вАжи  Laughing

Naughty
Пиши до сайта, че поставят условия извън обявените в офертата. И искай да ти съдействат за резервация в неделя.

Не ми се получават особено добре нет-комуникациите. И от този форум ясно си личи това  Laughing .
Написах в "Коментари", мн съм разочарована действително.

# 181
Ми не съм ги бройла, някъде са може би около 6-7, но пак повтарям не правиш ли примерно всеки месец поне по една за да затвърдиш ефекта смисъла се губи и то доста бързо, аз предпочитам по дълбоките пилинги ако трябва да съм честна.

Поправям се, питала си за тяло, аз говорех за лице, аз определено смятам, че няма смисъл за тялото, виждала съм ефекта от нея, на мен не съм си правила.
Извинявай, че те разпитвам така, просто гледам тази оферта и се чудя струва ли си:
http://sdelkite.bg/sdelka/307-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1% … %D0%BB%D0%B2.html

# 182
Хора, някой има ли отзиви от клиника Швейцария, имат много добра оферта в един сайт за корекция на тъмни кръгове под очите?

# 183
  • София
ВъзмУтена!!! http://www.fact.bg/%D0%9F%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D … %D0%BE_o42_9.html  smile3532 #Shocked Същият пръстен го има и в индийския магазин на Графа, за 5 лв! Е, просто прекаляват понякога..... #2gunfire

Видях го и за 3лв.  Laughing Освен това след 2-3 дни започва да боядисва пръстите в синьо, защото явно е от медно-калаена сплав някаква.  Whistling

# 184
  • София
Моля да споделите, ако срещнете оферта за пръскане срещу хлебарки.  Praynig

# 185
Здравейте куклички  Hug
Дали ще е нахално като нова да помоя за мнениия за фризьорски салон от който сте доволни . Става въпрос за боядисване и сешоар ...за да мога да следя сделките . Мерси предварително. Ако видя оферта която ми допада и за която се двуумя ще споделя също така   bouquet

# 186
O, забравих да споделя за химическото чистене от Колектива за 1.99 - 10/10 - без забележки.

# 187
Е, вече ми разбиха детските мечти с офертата: Почистване на гробно място за 30, вместо 60 лв Sick

Иначе днес ще си ползвам два ваучера накуп - Страхотни цветя на половин цена и ваучерите за Ам-гъл. Ще се отчитам после Simple Smile

# 188
  • СОФИЯ
http://www.vipoferta.com/оферта-50_-намаление-на-обяд-или-вечеря-за-двама-+-вино-в-ресторант-“st.-george”-гр.София-461.html

Купих ваучер. От великденската им оферта останахме мн доволни - и семейството, и с колегите. В ресторанта се пуши.

ММ, тук да се поправя. Преди 10 мин поисках резерве за неделя - "офертата не вАжи за уикендите, ние сме нови...сега започваме...не знаем как е било преди..".
Това не е уточнено в самата оферта. Вероятно и за празниците не вАжи  Laughing

Naughty
Пиши до сайта, че поставят условия извън обявените в офертата. И искай да ти съдействат за резервация в неделя.

Не ми се получават особено добре нет-комуникациите. И от този форум ясно си личи това  Laughing .
Написах в "Коментари", мн съм разочарована действително.

Обадиха се, ще ми възстановят сумата.

# 189
  • София
Здравейте куклички  Hug
Дали ще е нахално като нова да помоя за мнениия за фризьорски салон от който сте доволни . Става въпрос за боядисване и сешоар ...за да мога да следя сделките . Мерси предварително. Ако видя оферта която ми допада и за която се двуумя ще споделя също така   bouquet

Аз съм много доволна от Envie Moi в Борово. Обаче не съм виждала скоро оферти от тях. Открих ги чрез ваучер, после бяха пуснали собствена промоция, не в сайтовете за колективно пазаруване, и пак отидох, като в крайна сметка им станах постоянен клиент и ходя само там за боядисване. Внимателни са и работят много старателно.

На мен иначе много ми похвалиха Център за красота „Суета” в кв.Гоце Делчев. Нямам лични впечатления, но имам доверие на мнението на приятелката, която ги препоръча. Имат оферта в момента: http://napolovina.com/offer.php?id=450

# 190
В  Envie Moi в Борово с какви бои работят? Мерси много за инфото  amiraN  Hug

# 191
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Отдавна не съм влизала да споделям, но ви следя Simple Smile Много искам да похваля студио Hathor. Имах ваучер за измиване, маска и сешоар с продукти на Лореал (не помня от кой сайт беше), исках букли за една сватба. Момичето работи много добре и за първи път букли ми издуржат 3 дни (и още можеше, ако не си бях измила косата Simple Smile)

ВъзмУтена!!! http://www.fact.bg/%D0%9F%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D … %D0%BE_o42_9.html  smile3532 #Shocked Същият пръстен го има и в индийския магазин на Графа, за 5 лв! Е, просто прекаляват понякога..... #2gunfire

Видях го и за 3лв.  Laughing Освен това след 2-3 дни започва да боядисва пръстите в синьо, защото явно е от медно-калаена сплав някаква.  Whistling

И аз вчера видях такива пръстени в един индийски магазин на Графа по 2,99  Stop

Сега чакам пак да пуснат ваучери за супички от Soupateria, че са ми близо до офиса, направо си поръчвам на четящите ни от сайтовете Simple Smile

# 192
  • София
Момичета, моля за оферта за почистване на лице, но да е изпитана, не ми се рискува точно за лицето! Иначе бях на маникюр и педикюр в салон Flairy, доволна съм, като обстановка е непретенциозно, но изпълнението ми хареса  Simple Smile

Аз също грам не обичам да експериментирам, особено пък за коса и лице. По една оферта ходих за почистване на лице в салон "Аffinity Vision" в Стрелбище, но почти на бул България. Козметичката се казва Теменуга Тодорова - почиства лицето само с ултразвук и е страхотна!!! Излизаш от салона без грам червинина по лицето или каквито и да било следи от почистване. Отсипа ми от гела й за почистване на лице защото нещо се бях опъпчила - безплатно. Сега вече си поръчах да ми вземе опаковка - много е мила и изключително добре си върши работата. Абсолютно ти я препоръвам!

# 193
Да ви споделя и аз за успешно използвания ми ваучер от Групово, по тази оферта: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=518. Бяхме там по празниците и останахме много доволни, макар че из предните коментари имаше и недоволни и бях малко притеснена от това.  Не се държаха с нас като с ваучери, даже напротив-бяха много любезни. Храната беше на блок маса и беше изобилна, разнообразна и вкусна. Сауната и парната баня бяха ок, вътрешния басейн- също. Даже се престраших  и да вляза вътре, макар че първоначално ми изглеждаше студена, но после се свиква. Simple Smile Навсякъде беше чисто и персонала се грижеше за това постоянно, постоянно се раздаваха чисти хавлии, които ухаеха разкошно.. (минутки за реклама за омекотителя.. Laughing). За външния басейн няма какво да кажа-беше си хладно, че да влизаме и там. Единствено нямахме интернет, не знам защо така се получи...но в крайна сметка бяхме отишли там да циклим в нета...както и да е. Оценка 10/10.
И едно питане: Дали скоро някой е ходил на постригване и да е останал доволен?

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 11:54 от darii_iv

# 194
Да се смея ли, да плача ли... не знам.

Общи условия

Активация на акаунт