Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 340
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Момичета наскоро купих 4ваучера за пиците на Дон Домат-важат и за новата на Дондуков.Проблема е че не помня в кой сайт е просто не мога да ги открия.Ако някой знае сайта ще се радвам да ми пише.

аз последно за там взимах от great.bg   bouquet

Благодаря!!!!!!

# 316
  • в 1001-та нощ
Имам предложение към модератора за следващата темичка за колективно пазаруване. Ако е възможно да се направи отделна подтема където да се коментират само предложенията за почивките и хотелите, защото като изкам да прочета мнения за хотел пада голямо ровене. Така мисля че ще е по-удобно.

има търсачка  Peace

# 317
Пак ще се ходи в Ам гъл http://www.promo365.eu/  Laughing , макар че не ми е известен този сайт - доколкото успях да видя, няма го на първата страница, нито в агрегаторите.. някой купувал ли е нещо от тях?

# 318
  • In the shadows of my mind
Здравейте,
Попаднах на тази оферта Край на болките в колената с магнитните наколенки на Д-р Ливайн, които са само 18лв и имат 7лв доставка (общо 25лв за 2 наколенки и 1 магнитна лента за ръка)... Струва ми се нереално малко, тъй като майка ми си бе купила същото от Телешоп за 60лв, а тук ... дали няма някаква измама? Някой дали си е взимал по този начин подобен продукт?

# 319
Да не вземете да се излъжете с това http://bg.kolektiva.net/sofia/80-otst-pka-ot-onlajn-kurs-za-pozi … partners-ltd.html - пълна пародия, въобще не си заслужава парите и отделеното време. Съжалявам, че си дадох парите, по-добре една книжка да си бях взела.

# 320
  • софия
Имам предложение към модератора за следващата темичка за колективно пазаруване. Ако е възможно да се направи отделна подтема където да се коментират само предложенията за почивките и хотелите, защото като изкам да прочета мнения за хотел пада голямо ровене. Така мисля че ще е по-удобно.
Вал, всеки може да пусне тема, но модераторите могат да преценят да я махнат. В началото имаше обсъждания и се реши, че няма да има теми по типове оферти, но ти ако искаш си пусни тема за почивки и хотели Peace

# 321
Пак ще се ходи в Ам гъл http://www.promo365.eu/  Laughing , макар че не ми е известен този сайт - доколкото успях да видя, няма го на първата страница, нито в агрегаторите.. някой купувал ли е нещо от тях?
Важи само още три дни обаче....

# 322
  • София
Здравейте,
Попаднах на тази оферта Край на болките в колената с магнитните наколенки на Д-р Ливайн, които са само 18лв и имат 7лв доставка (общо 25лв за 2 наколенки и 1 магнитна лента за ръка)... Струва ми се нереално малко, тъй като майка ми си бе купила същото от Телешоп за 60лв, а тук ... дали няма някаква измама? Някой дали си е взимал по този начин подобен продукт?

Josellyn, от известно време в Кауфланд продават някакъв пакет с магнитни наколенки на доктор Ливайн... Пише май 70% отстъпка, но не съм се заглеждала - ако искаш провери и там - цената беше 20-30 лв. Peace

# 323
Такааа, аз пак моля за малко помощ.
 След мое запитване една много учтива дама ми беше препоръчала за почистване на лице "Affinity vision" (за което - благодаря) , сега пак имат оферта, но почистването е с ултразвук, без механично. Тъй като моето лице е на места мазничко, с разширени пори и черни точки си имам, мога ли да разчитам, че лицето ми ще бъде почистено добре без механична намеса. Само това е което ме спира да отида. Ето я и офертата  http://hitceni.bg/offers/Pochistvane-na--litze-i-shiya-s-ultrazv … -vmesto-35lv.html

# 324
Здравейте,

Аз съм взела, като дойдат ще дам отзиви.

# 325
Аз пък да попитам, че нещо съ на тема хапване напоследък....Този Ам Гъл какво толкова уникално има в него, че всички го хвалите. Така като гледам месни плата предлага в офертите, ама това мога и у дома на барбекюто да си го приготвя, разбирам някоя завъртяна манджа да беше...Месцата мариновани ли са, че са толкова уникални и вкусни или нещо друго?

# 326
Пак ще се ходи в Ам гъл http://www.promo365.eu/  Laughing , макар че не ми е известен този сайт - доколкото успях да видя, няма го на първата страница, нито в агрегаторите.. някой купувал ли е нещо от тях?
Важи само още три дни обаче....

Цитат
Ваучера е валиден до 31.10.2011г.
 Wink

Всъщност нищо чак толкова уникално (и завъртяно) няма, а просто беше вкусно. Peace
И да - месни са повечето от блюдата -  не е за вегетарианци, макар че и салатите са хубави.
Аз пратих две колежки /без ваучери/, които също са много доволни.

# 327
Странно какво съм видяла - много ясно пишеше, че офертата важи от 01. до 05. октомври....Да не би да са променили нещо, или аз съм много заблеяна. Кактои да е, благодаря, че споделихте тази идея за доставка, защото пък не ми допадаше да отидем на място и да консумираме вино цяла бутилка /аз ще съм шофьора и не пия по тази причина/

# 328
  • София
Здравейте,

И ние купихме от Телешоп за свекър ми. Доволен е и ги носи, но определено реалната им цена е тройно по-малка  Laughing. Просто ТВ рекламата струва пари  Laughing. Може би предложените в офертата не са оригинални, но и в направата им няма нищо толкова уникално, че да не може китаецът да ги имитира (не че оригиналните не са китайски също  Mr. Green). Познавам човек, който сам си беше направил  Wink. Освен това в комплекта от ТВ има и "подарък" един ненужен масажор, който също оскъпява.

milittana, досегашната оферта беше за ястия по избор за 20 лв. Аз си взех пиле със сметана, гъби и не помня какво още, а не просто скара. Определено бяха вкусни. Мъжът ми пък си взе някакви свински пържолки, задушени в сач със зеленчуци - също много вкусни. Не бих казала уникални, нито поднесени като в някой ресторант с претенции, но е вкусно.

Мен по-скоро ме плаши самата оферта от този сайт. Защо изпращат ваучера по куриер? И се плаща на него....  newsm78  Ще имам един лист хартия без никакви следи. Някой купувал ли е от сайта? milittana, безплатната доставка е за ваучера, а не за консумацията.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 11:29 от Тaня67

# 329
Таня, днес нещо не ми е ден - пак не съм разбрала. Ама каква е тази безплатна доставка на ваучер вярно? Има си начини ваучера да се плати и да ти го пуснат по мейла, какъв куриер, какво плащане на него? Не бих рискувала. Благодаря за отзива за Ам Гъл, всъщност такива непретенциозни, но вкусни места ме привличат за клиент.

Общи условия

Активация на акаунт