Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 276
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Countryside
Отзиви за този хотел? На снимките изглежда супер  Thinking

# 376
# 377
  • софия
По едно време много ходехме там. Вкусно беше, но аз откакто гледах репортажи за хигиената в китайските ресторанти и съм леееко  Sick. Не, че само в тези ресторанти е така, а и в този, салонът е чист, но веднъж като ти влезе муха в главата...

# 378
  • София-Младост
Нищо особено не е, аз поне не съм впечатлена. Измиват те и те оставят да постоиш с маската, но продуктите не са тип professional. Сушоара добре ми го направи.

# 379
  • София
Нашето семейство обича китайско и този ресторант ни е един от любимите  Peace

# 380
за офертата за китайския ресторант дали може да си вземеш за в къщи или е за консумация на място

# 381
Вчера бях на фризьор в Алин Бюти, измиване, подстригване, сушоар за 9,90. Изключително недоволна съм. Смело мога да кажа, че по-зле не съм била подстригвана.
С къса коса съм, гъста и не съм особено претенциозна, обаче тази фризьорка беше изключително неопитна. Да не говорим, че цялото мероприятие продължи час и половина.
И в един момент козметичката дойде и каза "Вие ли сте новата фризьорка?", явно е нова и съвсем неопитна. През цялото време едвам се сдържах да не я попитам, дали е подстригвала и друг път, ама си замълчах, да не вземе да стане още по-зле, че тя пък се и поряза даже.

Ами ще чета сега внимателно като хвалите салони, че трябва пак да ходя на фризьор.

# 382
  • София
Нашето семейство обича китайско и този ресторант ни е един от любимите  Peace

Да, готвят вкусно и поне външно ресторантът изглежда добре (не знам как е в кухнята им  Wink). Ще ви кажа защо след като поне 10 години ходехме по 3-4 пъти в месеца, последната година не сме стъпвали. Първо в един момент намалиха  големината на порциите. Преглътнахме го, защото времената са трудни и ги разбираме. После в сладко-киселото панирано пиле започна да липсва пилето и всеки път уточнявахме при поръчката - "все пак да има пиле в панировката", но ако е поръчка за в къщи - "забравят" да сложат във всяка хапка. И това не ни отказа, просто спряхме да поръчваме това ястие. Следващото беше, че в сметката вместо нашето ястие беше маркирано друго с подобно заглавие, но малко по-скъпо. Сметнахме го за случайност. И последното, което ни отказа, беше едно ресто от 3,60 лв, което чакахме да ни върнат поне 30 минути и накрая трябваше да си го поискаме сами на бара. Бяха решили, че при сметка от 40 лв, това е един нормален бакшиш. Длъжни са да върнат рестото, а ние сами да преценим какво да оставим. Пак повтарям, готвят вкусно. Но е факт, че до преди няколко години вечер нямаше място и резервирахме преди да отидем, а сега е празно. Не знам дали само кризата е виновна.  newsm78 

Е, намерихме си друг ресторант, порциите са им по-големи, готвят вкусно и поне за момента не са ни излъгали. Рестото връщат до стотинка  Mr. Green. А остатъкът от храната се слага в кутия пред очите ти.

# 383
  • София
Тaня67, ако е в този район, би ли споделила кой е другия ресторант   bouquet
Сори за спама  Blush

# 384
  • Sofia
Нищо особено не е, аз поне не съм впечатлена. Измиват те и те оставят да постоиш с маската, но продуктите не са тип professional. Сушоара добре ми го направи.
А подстригването хубаво ли беше?

# 385

Точно и аз влизам в темата да питам дали някой е ходил вече на лазерна епилация в LEGRANO?

Аз ходих вече два пъти на лазерна епилация на подмишници в Леграно и все още нямам нито един опадал косъм. Иначе отношението е перфектно, но не това е най - важното в случая.

Еееее, отказа ме  Crossing Arms

# 386
  • София-Младост
Аз писах и преди...аз съм на степени, казах и да вземе само връхчетата, но тя ме прие буквално и взе само крайщата на най-долният пласт...тези горните си останаха неподстригани  Mr. Green 
В салона имаше още две дами с ваучери...
Не съм супер недоволна, но просто това не е моят салон.

# 387
  • Sofia
Жалко, аз съм на етажи и искам само връхчетата, но разбира се на всички етажи  Laughing Laughing Laughing

# 388
Някой питаше за наколенките на д-р Ливайн http://www.evtinko.com/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8/128/ … 4%D0%BB%D0%B2.___

Днес ги получихме. Първо се озадачих, защото са черни, но порових в нета и видях, че има и черни ( аз съм виждала само бели). На външен вид кутията и самите наколенки изглеждат като другите, които ги продават по 60, 70 лв.  Само да уточня, че аз наколенки съм виждала само на картинка и от далеч на нечий крак на улицата  Laughing Цялата доставка стана бързо, пуснах по ел. поща ваучера, обадих се по телефона и след 1 ден си ги взех от офис на Еконт.

# 389

Аз си взех Измиване, подстригване, подхранваща ампула L`Oreal, сешоар и преса за 12,50 лв. - http://niesme.bg/team.php?id=149, но още не съм отишла  Peace Иначе изглежда добро и като цена, и като местоположение на салона!

Търся си солариум, център или около МОЛ София Tired моляяя...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт