Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 311
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
AzureEyes, щом си опитвала и ти харесва, разбира се Hug (ти си първият човек, от който чета положително впечатление за сушито им)
btw Първото поръчано и ядено в БГ суши от подобен сайт беше от тях. Не беше много зле, но след това, когато взимахме от Да Бар, Кабуки и Суши Експрес разбрах разликата Peace Освен това, ходихме до мястото, на което го правят - нещо като трафопост, сбутан между блокове. Мъжът ми каза, че вътре било чисто, но общото ми впечатление не беше еднозначно.

Да се повторя:
Мъжът ми е взел ваучер, без да съм ви питала за отзиви Naughty Имам спомен, че пролетта доста хора бяха взимали за пастиране и имаше и недоволни, но не помня от кой Thinking Да се отказва докато е време.

# 451
  • София
Bellucci, предполагам, че сте опитвали и на адреса от документите - Васил Левски № 46
А ако се обърнете към Агенцията по туризъм или ЗАД Виктория?
А тия от КЗП са..... Как няма да я намерят, в сайта са напляскани какви ли не документи и застраховки? Ама и месец да отнеме - нека, стига да има ефект.
И наистина пиши на Господарите, със сигурност има и други потърпевши. А ако от тях има депутати, както при случая с Малдивите - много бързо ще се задействат всякакви комисии

http://zapazeno.bg/offer/view/416 изразът "ботокс за коса" направо кърти мивки , звучи ми като "антракс за коса". Тия или са много тъпи, или нас ни имат за такива  newsm78

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 16:46 от Cuckoo

# 452
Дами, имате ли някакви отзиви за студио "Магнифико"? Доста често пускат оферти, твърде често дори..Специално за фотоепилацията се интересувам.

И аз съм с положителни отзиви за студиото. Момичетата са много мили, и ефект (което е по-важното) поне при мене се забелязва  Peace

# 453
  • Все на втория етаж
Попаднах на два ваучера с предлагащи една и съща услуга (поне според мен) в един и същи салон, но с различна реална стойност

"1 час релакс с 60% отстъпка! 60 минути частичен класически масаж + сауна и релакс само за 9.90лв., вместо за 25лв. в Pixy Spa Center"
http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17552&ehaconvid=d1 … M-IJfQ-B0-pCoSRxR

"Едночасов класически масаж на цяло тяло + сауна и релакс стая с ароматни изпарения, сега за 19,50 лв."
http://promosdelka.com/sofia/ednochasov-klasicheski-masaj-na-cql … a-19-50-lv-ezezhd

При първия реалната цена е 25 лева, а при втория 40 лева. Да не говорим, че в сайта цената само на масажа е 30 лева.  Малко съмнителна ми се струва тая работа.
Иначе в салона съм ходила, но съм с малко смесени чувства...

Разликата идва от там, че първия е частичен едночасов , а другият е цялостен Peace

Оххх, много лошо това с фантомите. Аз всеки път се замислям няколко пъти даже звъня да проверям по няколко пъти хотелите и т.н..

И по този повод да попитам пак, но никой ли не си купи тостер Тефал от Колектива?  Пълна седмица ни звук от никъде и започвам да се притеснявам. Rolling Eyes  80 лв. е, но все пак...

# 454
  • Все на втория етаж
И какво мислите за тези две оферти:

http://zapazeno.bg/offer/view/415

http://member.bg/front/catalog/showOffer/offerId/175?aff_id=3

п.п. Не намерих активната оферта за плитките, може ли линк?

# 455
a.l.e.n.a, като гледам офертите напоследък от Мама Мия, хем са им вдигнали цените, хем са намалили предлаганите продукти. Пак казвам, че пицата аз която съм поръчвала от Мама Мия ми е идвала топла, НО толкова малка и реално на цена, която.... нали  #Crazy Благодаря, но не са моята пицария)))

Bellucci, действай информирай повече институции, дано се разминете с нервите само!

milittana,е не съм им от най-редовните клиенти, чат-пат, когато има ваучери ходиме  Mr. Green, но не ми дадоха карта  Crossing Arms щях да стана по-редовна)))) Сериозно - и с карта и без, там хапването си заслужава!

# 456
  • sofia
Тъп въпрос, но понеже за пръв път купувам ваучери, колко време след плащане (превод в банка на каса) трябва да ми бъдат изпратени  newsm78

# 457
Bellucci,Пиши до КЗП веднага. Опиши всичко, приложи каквито документи имаш, доказващи, че сте дали парите. Ако ти се занимава има и Господари на ефира.  Peace Успех! Дано ви върнат по-бързо парите!

ina, благодаря за съвета, свързахме се с КЗП и ще им пратим всички платежни и документи, но казаха, че разследването ще трае около 1 месец, ако изобщо я намерят. Т.е. май ни казаха - не се надявайте особено Sad Но да, това определено ще е първата стъпка. Щеше ми се да знам, ако има и други изпатили, за да се обединим, тогава може би по-голямо внимание ще обърнат на проблема....

Травел борса вече ги даваха по Господари на ефира ! По същия повод, за неосъществени екскурзии и невърнати пари. Беше преди няколко месеца, дори сайтът им още функционораше, защото получавах известия на и-мейла си.  Според мен се свържи   с Господари на ефира, те вече ги познават,  и не се отказвай от борбата чрез КЗП !!!
Всъщност вие от кой сайт посредник си закупихте екскурзията , защото собственикът на сайта за колективно пазаруване Travelborsa.bg e Травел Борса ЕООД, които са свързани с Финес Травел ЕООД (тези вторите имат лиценз за туроператорска дейност). И ми се струва, че вас ви мотаят, защото изпълнител и посредник е една и съща фирма ...

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 20:19 от 8558

# 458
Купих http://niesme.bg/team.php?id=WRNjA0  Simple Smile Много съм доволна! Peace

# 459
Тъкмо се връщам от маникюр с Гелиш и не мога да не споделя положителното си мнение с вас!!! От много време не била обслужвана толкова добре! Перфектно оформени нокти, пожелание избутва или изрязва кожичките, работи само с оригиналните продукти на Гелиш, изобщо нямам никакви забележки, справи се абсолютно професионално! Не мога да се нагледам на ноктите си Simple Smile 10/10
Ето я и офертата: http://www.imasdelka.com/pojelahte-otnovo-gelish-za-12lv-vmesto- … ony-gelish-z4pv8l
Но е валидна още само 3 часа.

# 460
# 461
  • София
A кaк ви звучи офертата за щраусовата ферма? Аз съм потресена, а има 110 продадени  Shocked! Отиваш, разглеждаш, докосваш щраусите и след това ги изяждаш (другарчето им, разбира се)  Shocked. Не мога да си го представя! А как би реагирало едно дете, което малко преди това се е радвало на красивите птици?  ooooh!  После родителите как ще им кажат от какво е пържолката в чинията им?  ooooh!

Само веднъж имахме наблагоразумието да купим пъстърва от рибарник и след видяното дъщеря ми стана вегетарианка  Sad. Тогава дори не се замислихме за последствията, но е подействало зле на детската психика. Sad 

# 462
  • София
Уф, какво им стана на тия туристически услуги беее  Cry
Ужким се чакаше банки да гърмят, а то - туристически пирамиди  ooooh!

Всъщност вие от кой сайт посредник си закупихте екскурзията , защото собственикът на сайта за колективно пазаруване Travelborsa.bg e Травел Борса ЕООД, които са свързани с Финес Травел ЕООД (тези вторите имат лиценз за туроператорска дейност). И ми се струва, че вас ви мотаят, защото изпълнител и посредник е една и съща фирма ...

Съгласна  Peace
Само да добавя, че скоро гледах някъде в нета обява, че сайтът ТравълБорса се продава, заедно с лицензираната туристическа агенция и всичкото това - за 50 хилки.
Също смятам, че трябва да побързате.
А защо не се обърнете направо в прокуратурата - за измама?
Или... има сега и едни медиаторски дела по бързата процедура - в сградата на Нотариата са. Занимават се предимно със семейни и търговски спорове. Опитай да надникнеш и там. Това не са съдебни дела, но се водят от юристи и психолози, които посредничат на страните да постигнат досъдебно споразумение и да не влизат в съд въобще. Дочух, че имат голям успех  Peace

Кой питаше за тостер от Колектива? Звънкайте им бре! По телефона съм имала голям успех с разрешаване на въпроси от всякакъв характер по техни сделки  Peace Бързи са, ще проверят и ще напънат, ако има нужда.

Тaня67, дааа  Cry Cry Cry
Много жестока ми се стори и на мен тази сделка.
Как само се развличаме вече хората...  #2gunfire Никаква мисъл. Най-малкото, какво ще възприемат децата ни от такъв вид развлечение... коравосърдечие  Cry

Тaня67, трябва да се гордееш с дъщеря си! И с майка й, разбира се   bouquet
Възпитала си най-важното в детето си - Човек.

# 463
  • Пловдив
Аз имах случай с неосъществена екскурзия поради недостатъчен брой пътници. От агенцията ми казаха да се се свържа с Колектива за връщане на парите. Писах и-мейл на Колектива, отговориха ми същия ден, че ще ми върнат парите до 14 дни. След 3 дена парите бяха преведени по банковата ми сметка. Остана ми обаче разочарованието, защото се бях навила за тази екскурзия. Мисля в бъдеще да не купувам изобщо ваучери за екскурзии, при които има условие, че екскурзията няма да се състои, ако не се съберат достатъчно желаещи.

# 464
Искам да похваля козметичката на салон "Мис Бюти".Сестра ми сега се върна от кола маска при нея и и каза, че е супер доволна и занапред би посещавала и без ваучер.

И в момента имат оферта, от която мисля да се възползва отново.

http://www.dalavera.bg/656/3-50-lv-za-kola-maska-na-gorna-ustna- … -9-lv-61-otstapka

Общи условия

Активация на акаунт