Да ви кажа как сме ние набързо
Ноооо,все така продължава да отказва всичко с лъжица и се налага да яде сам или аз да му подавам с пръсти и става едно мазало....Добре ,че поне някакви тестени истории яде ,та му правя всеки ден милинки ,питки ,все солени неща ,сладко не опитва нищо освен шоколад
В този ред на мисли да ви попитам,давате ли щоколад,в смисъл от вашия докато ядете.Аз на него лично шоколад не бих му купила ,но той иска от моя
И му давам ,какво да го правя,много ли е лошо 
Не мога да не се оплача,изобщо не спи през нощта ,направо ми иде да го набия ви казвам,тъкмо легна и заспя и след 10 минути ме е събудил
Направо ми иде да го дам на някоя баба (не че има желаещи де),бих се подстригала гола глава за една нощ непробуден сън 
Ааааа,още се кърмим,няма шанс да се отбие сам,реве ми се вече.Другото си дете едва ли бих го кърмила толкова много

Ще се отбие. До колкото знам между година и 2-3 месеца и година и 7-8 месеца им е "вкопчващия" период. Ще мине. Явно нещо го мъчи мъничето.
Йоана сутринта беше с Т и сополи, сополи....Още ме е страх да се похваля, но май всичко мина. Хомеопатията е голяма сила. Още киселее от време на време, може би не е съвсем добре, но пък и времемто е едно - може просто да й е скучно. 

Непрестанно повтарям внимавай главата, ноо твърде често резултата е Алиса викаща "удаи" и тичаща за целувка.
Браво на Алиска за новата дума. Направо като те чета и ме хваща срам от Коко. Това дете нищо не говори освен като става въпрос за ядене. Само ДАЙ, АМ АМ и това е. И като закъснея с изпълнението на нареждането се реве с пълни гърди. Днес такъв сеир направи на пазара, че ме хвана срам. А освен това яденето от кухнята не му стига. Ще ми изяде ушите това момче.