Теди, супер новина! Радвам се! И браво, че ще ги нашарите! Важното е да са здрави децата, разбира се! Пиши как се чувстваш! Вени осъзнава ли, че ще става кака?

PresiN, Силви, Елия тази седмица пак е вкъщи със сополи. Тъкмо свикне и се поразболява. Засега поне не е сериозно, но като имам възможност я спирам и за най-малкото, че нещо почвам да се притеснявам - около нас все деца с бронхиолити и тем подобни, та внимавам! Иначе вече не плаче, а само се нацупва като я оставям, но явно разбра, че мама е пристрастена към нея и ще дойде да си вземе следващата доза цункане и мачкане!

Данче, и аз избягвам да давам шоколад, но като види батко си да яде разни меденки, мечета Барнита и т.н. и тя иска.
marini, разкажи за вас - какво правите през деня с Толумбичка? Имате ли си вече бебешка компания? А за бибата съвет не мога да дам. Ели се отказа отдавна - когато й я смених с по-голям размер. Чувала съм, че някои ги режат отгоре (силикона или каучука) и така ставала неприятна, но не съм пробвала.
Ели "говори" повече от батко си, но нищо кой знае какво. Алиска е напред с материала. Ели казва 'кал' на кашкавала и общо взето на всяко ядене си иска. 'Да' на водата, 'дай', 'папа', 'Гого' - на батко си и мами, татковци, баби, дядовци и т.н. Напоследък много се опитва да повтаря и имитира звуци и е много забавно с нея!
Вяра, Елф1980, не сме ви забравили! Пишете по-често, че много скучно е станало тук!