Отговори
# 120
zar4e, не ми е скучно! Ние се срещаме и с други БГ, но като се разхождаме с Теа трябва и другите хора да са със същата нагласа, защото ние не сядаме никъде, а си навъртаме километраж! А вие предполагам не сте със стандартно работно време, а ходиш на репетиции за по няколко часа...или? Успех на концерта!
Теа дава да й мием зъбите с голямо удоволствие! При нас беше ключово да види няколко пъти как ги мием на брат й...и тя веднага се подлага за същото винаги! tini-mini, Ники не е ли така с кака си?
Myriam, аз също й слагам физ. разтвор, а ако се задържи повече дни й слагам Тобрекс /капки за очи са, но ги дават и за нос/...Добре им действат и на двамата!
При вас някакви бедствия започнаха, както обикновено...Тук все още няма сняг, само слънце и студ!

# 121
tini-mini, Ники не е ли така с кака си?
Ами по принцип е така, но тъй като тя си мие сама зъбите, явно и той иска сам.  Crazy
Мерси за отговорите, ще се пробваме, пък когато успеем.  Peace

# 122
От доста време се каня да ви питам има ли с още незатворени фонтанели..според едната лекарка било нормално още да има малко незатворено, според другата отдавна трябваше да се затвори newsm78
Има нови марки вит Д гледам след истерията с Вигантола-давате ли и какво?
Зъбите-също дъвче четката и нищо не вършим.
Гърне-пълен игнор ooooh!

# 123
anni2002, да е жив и здрав малкия голям Кристиан и бързо да расте, че да си играят с Иветката!  Hug
marini, да, имам репетиции преди концерта, няколко дена по няколко часа.  Mr. Green

Зъбите - аз й ги мия, но се дърпа и не знам изобщо какво измивам, но да се създава навик.

Фонтанелата - и на Ели й е леко отворена. Не съм питала педиатърката, но и не се притеснявам особено. А вигантол още миналата година спрях да давам (покрай фалшивите партиди).

Елия днес не е спала в яслата, но учудващо не беше крива. Е, заспа в 7:45 вместо 8:30. Поне вече дава да я хранят.

Аз изкарах някаква скорострелна хрема, настинка или нещо подобно... Щях да умра от студ едната вечер, както няма и парно... Носът ми течеше като чешма, но изведнъж секна! Де да можеше и на дребните да им минават бързо сополите...  Confused

# 124
  • В сърцето на един мъж
Здравейте, днес май ще се постопли вече  newsm08

Ани 2002 - ЧЕСТИТО и много много много целувки и за вас с Ивето и новите попълнения, и да не слизат усмивките ви от лицата!!!!!! Heart Eyes
Марини и аз предпочитам да се разхождам като вас. И в последно време сме така - аз бутам колелото, нося чантата с играчки а нашия щъка напред и ми показва къде има хвърлен фас, къде има клонка, хартийка и тн. Иначе Теа е адски сладка на снимките дето си сложила.
Фонтанелата на един преглед през лятото беше, докторката каза че всичко е ок, тоест предполагам е затворена вече, аз избягвам да му я опипвам
Зъбите - Има 16 зъби, не мога да се оплача, сравнително лесно му избиват. много обича да му ги мием, аз обаче слагам повече паста, защото той в началото облизва от пастата и с каквото остане аз му измивам зъбите.
Гърнето си го ползва, ама и памперс. Сутрин все още си му е доста напишкан памперса, макар, че не пие нищо през нощта newsm78

Мина ни ухото, така и не разбрахме от какво е, май нещо го беше ухапало.

Някои от вас слагал ли е ваксина за хепатит на малките???

Хайде приятни разходки днес а на работещите мами - лека и доходна работа  Heart Eyes

# 125
  • София
Привет и от нас! Hug
Нямах интеренет известно време, та отдавна не сме наминавали насам.

Ние сме добре-малчо вече е 11кг, яде доста, повече от кака си също, но и доста се движи. Дивее много, най-любимото му занимание е карането на камионче. По цял ден може да стои и да кара. Wink Добре, че времето се пооправи, та сме повечко навън.

Сложихме 4-ия пентаксим преди няколко дни-пак вдигна висока температура, но добре че беше еднократно...Синфлорикса ще ни го слагат чак след 4 месеца, та засега повече ваксини няма. Whistling

Все още сме си с 16 зъба, последните кътници нямат намерение да излизат скоро, та сме в много кротък и хармоничен период. Heart Eyes

tini-mini, и Дани не дава да му мия зъбите, той иска сам! Успявам за малко да ги измия и той продължава да дъвче четката, уж миейки се! Laughing

Nuriii,  честита ти втора госпожица! Да ви е жива и здрава и много обичана, а на теб много сили занапред!  bouquet

tedi_sp, лека и безпроблемна бременност! Peace

Дано всички бебета да са здравички! Hug

# 126
здравейте,моми4ета:)И аз като Дан4ето се надявам сега през зимният период да сме по-активни и да изписваме пове4е страници  Hug Колко много се пишеше  миналата година ...Но предполагам 4 нормално..,защото някои мами работят  Hug
Нищо здраве да е,кой ,когато има време да драска  по някой ред  Hug
за миенето на зъбките- Ивет като ме види,4е си мия аз зъбитеи тя иска веднага 4етката:))първо аз и ги търкам малко,после я оставям тя да си ''ги мие''Simple Smile)но като цяло и е интересно  Hug
Зар4е и didi 666,благодаря
за пожеланията  Hug
 за хрема и аз в на4алото слагам физиологи4ен разтвор.Понякога купувам и от тези капки,които се слагат на паму4на кърпа ,да се диша е хубаво.Но като 4е ли помага пове4е за запушено носле Peace
ве4е си мирише на зима:)през денят е приятно още,но все пак сме с якенца и шалове Simple SmileНа мен ми е приятно,защото предстоят мн хубави семейни празници:)по малко се усеща коледното настроение ве4е,изкараха доста коледни украшения,но сега на първа линия е Хелоуин Winkслед него ве4е вси4ки се съсредото4ават върху Коледа. Hug
приятен ден на вси4ки  Heart Eyes

# 127
Момичета днес имаме имен ден....почерпете се
.

# 128
  • София
Ах Бъни, какви вкуснотии си наготвила   chef Малко позакъсняло, но честит имен ден   bouquet
Тини, Али много се кефи като и мия зъбите, може би защото я качвам на един стол в кухнята и ги мием на мивката  Mr. Green
Теди, честито, лека и безпроблемна бременност  Hug
Ани, да Ви е жив и здрав братовчеда, а Ивето да е една щастлива кака  Heart Eyes
Зори, ще стискаме палци за концерта  Hug
Данче, определено им е интересно да бъркат в гърнето, Али редовно пуска по нещо вътре  Laughing
marini, то така се поддържа фигура като твоята с големи разходки  Wink Нагушкай от нас тулумбичка и Сашето  Heart Eyes
Сега Али и Мая играят на криеница  hahaha Мая тича и се крие някъде, а Алиса тича, търси я и вика Майо, каку, де си  Joy А ако я намери е голяма веселба.
Иначе Алиска продължава да ме побърква, непрестанно прави бели, скача от някъде, разхвърля книгите и така научи най- новата си дума  Joy Боже Joy. Явно често като видя какво е сътворила казвам боже какво си направила и вчера тя започна да ми приглася, щях да падна от смях. Ако започна да и се карам за нещо и тя каза удаи/демек била се ударила  Wink/ Със зъбите сме назад с материала, излизат бавно и болезнено. С гърнето имахме напредък, но напоследък основно лъгондри вика Аку и като я сложиш нищо, а после отива зад пердето и върши каквото има  Sad
И Али има поли/сополи/, бърка с пръст в носа и вади  Blush Вече седмица ги борим, но не минават  ooooh!
Вчера видяхме Сузи на Нурии с татко и да взимат кухнята  Grinning Сузито е голям бонбон, казаха, че вече излизат с бебочката и че са добре бебка и мама  Heart Eyes

# 129
Ехо,къде сте всички   33uu

# 130
Наде,тука сме ,тука LaughingМързи ни да пишем Laughing
Аз съм малко болна ,Петранчо също има сополи ,но пък му изби най-сетне последния кучешки зъб FlutterДнес сме вкъщи цял ден ,за първи път за тази зима се случва и не знам как ще оцелеем.Така съм свикнала да излизаме ,че ми се струва ,че ще лудна до довечера ooooh!
Вчера ходихме да гласуваме,Петето даже гласува и с една баба след нас JoyПросто докато се подписвах влезе в тъмната стаичка Joy
Аз исках да питам зимата с какви обувки ще ходят тези деца  newsm78МОгат ли вече да ходят с ботушки newsm78

# 131
И аз съм тук,ама нещо младежа не дава да сядам на компа Grinning докато седна и го изключва,а докато спи имам да върша 1001 неща,а понякога съня е 20 -30 мин. Sad
Днес сложихме последния пентаксим. Малко дни остават докато се прибере нашият татко и вече сме доста изнервени и тримата,тази седмица съм спряла от почти всички занимания баткото за да може малко да се поуспокои а и аз да си почина,ама да видим дали ще успея  Thinking
Малечко е много подвижен все едно сутрин и на обед не пия аз кафе а той,катери се пада става и пак отначало.Обаче все по често се случва да се загледа по някое филмче или да се заиграе за 5-10 мин сам.
Ставам защото отново се почва.

# 132
Ей,Живе,радвам се ,че таткото скоро ще е при вас Hug
Подсети ме и аз да похваля Петранче ,че вече се заиграва и даже 5 минути  гледа детско Crazy
Да ви кажа ,много е див обаче ,все скача отнякъде ,все се катери.Сега се е научил да се качва на дивана и оттам да пали и гаси лампата.Да,ама на един крак го прави това упражнение,кой знае кога ще тупне от метър височина Tired
МИналата седмица детето на една приятелка си спука главата пред очите ми ,направо едва се свестих ,толкова кръв имаше ,толкова плака милото  Sad НИкога досега не бях виждала подобно нещо ,не знам с тези палави момчета май е неизбежно newsm78

# 133
Ах вие  Twisted Evil тук сте значи  Wink
И аз се побърквам по цял ден вкъщи и само с Марти  #Crazy От две седмици са тръгнали всички кучешки зъби наред Crazy Едни сополи,една температура,едни нерви ,абе маани маани  ooooh!
И Марти е много палав.Луд за трима ,че и повече  Crazy Прави всякакви бели,не мога да ви ги опиша .дори сега му е интересно с химикалка да рисува по стените  ooooh! и като чуе някаква песен (дори от реклама)идва и ме хваща за ръката да ме кара да танцуваме  rotfImbo.Изпълнява няколко команди като-"Изхвърли  това в кошчето",вдигниси панталона","донеси ми ......" много е смешен  hahaha
Силве още не сме ходили за гадното изследване ,че тези сополи го измъчиха а трябва да е на 100 % здрав  Tired

# 134
Благодаря ви мили момичета! Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт