Отговори
# 570
Влизам да честитя Рождения Ден на нашето първо форумско бебе, което вече си е малка госпожица! Ани, да ви е здрава, все така чаровна и лъчезарна малката Ивет и винаги да ви кара да се усмихвате! Целуваме ви!!!

Живе, и на теб ЧРД! Бъди все така добра съпруга, майка и страхотна кулинарка! Желая ти здраве и много късмет през предстоящата година! Целувки!

# 571
Благодаря ви момичета  Hug
Данче дано всичко мине безболезнено и за двамата  Hug

# 572
ЧРД на Сладуранката Ивет newsm59.Да расте щастлива,много обичана,красива,да бъде радост и гордост за мама Ани и тати.
Ани честит разник мила Hug
Живе честито и на теб smile3525Тортата е мммм Heart Eyes Peace
Данче fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedОбезателно да споделиш.Аз не издържам вече #Crazy,но няма на кого да го дам.Ще пукна за сън.

# 573
Честит втори рожден ден на Ивет! Да е здрава и много спокойна, да расте, да хубавее и да се радва на много обич!

# 574
Благодаря на вси4ки за прекрасните пожелания за нашата  принцеска!!!! Hug
Днес 1-то парти в детската градина мина;) Хубаво й е било на Ивето там,беше много развълнувана като я взех  Hug
ДАнче,дано ве4ерта мине успешно и ве4е да бъде по-лесно за теб ! Hug Ще чакаме да разказваш!!! Hug
Лека ве4ер на вси4ки! Hug

# 575
Ани Честит Втори Рожден Ден на малката,прекрасна принцеса Ивет Hug Нека да расте,здрава,умна и щастлива.Много целувки и прегръдки от нас 

Живе,и на теб мила Честит Рожден Ден !!!!! Hug Бъди все така щаслива и обичана  Hug

# 576
Момичета, току що видях във фейса, че Катерина80 вече си има второ бебче!
 Кате, от сърце ви желая мноооого здраве, любов и приятни емоции с малкото съкровище! Пиши като имаш възможност!!! Целувки и бързо да се възстановиш!  Hug

# 577
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
честито на Катерина80 и от мен, първото си бебче роди точно на термина на моята Анни

# 578
АНИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ХУДОЖНИЧКА И ДА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Живе, честит рожден ден!  bouquet

Честито бебенце на Катерина!  bouquet

# 579
Второто ни второ бебе! Катерина, да ви е живо и здраво Simple Smile

Аз видях новината случайно, влизайки да споделя това:
През целия ден или до изчерпване на количествата може да се възползвате от кода за отстъпка: V0Dx012012 и да закупите одеялото на специалната цена от 18.50 лв.
Кодът за отстъпка се ползва по следния начин:
1) Изберете желания продукт: http://darove.com/За-детето/Сладък-сън/Пухкаво-вълнено-одеяло-93
2) Кликнете на линка "Кошница"
3) Кликнете на линка "Въвеждане на код за отстъпка", въведете кода и натиснете "Използвай ваучер";
Това е! Ако срещате проблеми в ползването на кода, не се колебайте да се свържете с нас.

Хубав ден на всички!

# 580
Честито на всички празнуващи с малка закъснение и от мен (но нямах комп една седмица)
Да сте живи и здрави и много много щастливи! Hug

# 581
Влизам специално да се похваля и да черпя ,че се отбихме newsm44 smile3501  bigdance2  ura Tada  Party Time newsm65
Всичко продължи точно 2 нощи ,в които спа у майка ми.Беше плакал само първата нощ.През втората беше спал спокойно ,даже не се беше будил да пие вода ,нищо....сутринта в 9,30 едва го събудихме ShockedВсе едно не е моето дете.Снощи си спа при мен и плака малко ,но обладяхме положението без "да се дам" Crazy Може да ви се стори смешо ,но ми е гадно ,тъжно и се чувствам ужасно ConfusedЗнам ,че до вчера мрънках ,но днес ми е кофти ,има някаква психологическа бариера ,която не мога да преодолея ConfusedВсе едно ,че детето вече не е само мое Rolling EyesМного ми е странно ,много Rolling Eyes
Бъни,сестро ,последна ти остана мисля Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде пък да видим ,коя ще е майката -героиня с най-дълъг кърмачески стаж hahaha

# 582
Данче, да ти е честито! Така както ги описваш нещата, май си улучила точният момент!
За кърмаческия приз, аз ще кандидатствам, че другият месец правя четири години кърмачески маратон без прекъсване! Sunglasses

# 583
Данче, мила радвам се че сте успяли  Hug
Разбирам как се чувстваш при мен макар че младежа сам се отказа се чустрах много зле първата седмица,преодолява се.
Звездичка! да четири години никак не са малко,аз се сещам за още една мама ама тя отдавна не е писала,тя с голямото дете има три и мисля че още не е приключила
Ади за теб си мисля  Hug

# 584
J_M_M, вярно и аз сега се сетих за Ади, понеже преди пишехме и двете в темата за дългокърмещите майки и тя наистина беше кърмила доста дълго първото си дете, може би и сега още кърми втората си дъщеричка!

Общи условия

Активация на акаунт