Отговори
# 555
  • Sofia
Зори каката се разболее за един ден  и после си щрака с пръсти и ми ходи по главата цяла седмица, ама Коко се тръшва по-сериозно. Явно ще е така докато и те навършат 7 години!  Crazy
Данче каката като й махнах памперса последно бях оставила нощния. Но като го махнах и настана голямото опикаване. Докато, по съвет на приятелка, почнахме последният който си легне, сиреч мъжо я слагаше на гърнето. Така беше свикнала, че спейки пишкаше без да се буди.
Марини наистина в един момент идва байгън еднообразието. Преди да реша за имаме Коко ми писна от работа, а вече изкрейзвам с двамата нон стоп. Но все се успокоявам, че после цял живот ме чака работа и така. Просто искам да те успокоя, че не си единствената. Въпреки че като цяло ми е добре с тях.
Силве мисля че дори можеш да си смениш професията, не само местоработата.  Laughing Изкарваш един курс за сертификат и отваряш бутикова работилница за тортички. Клиентела мисля, че си имаш!  Grinning Да нацелуваш художничката! И ние сме така, но поне спря с рисуването по стените за момента и рисува ръцете и лицето си. Сега за имения ден му взех от бебешките флумастри, поне по-лесно се перат, но това на означава, че не дебне Косарка да й гепи нейните!

# 556
Здравейте сладуранки..............да ви се похвалим и ние с Ема,че се отбихме вече почти две седмици май............малко трудно се раздели с цицата,но сега остана гушкането и смучкането на палеца плюс в другата ръчичка стиска едно шишенце с вода..............долу-горе бива
               Рисува навсякъде и не знам как да я спрем..............купих и от тези дъски -рисува малко там и после пак по дивана...............ще правим пълен ремонт като се поокопити малко #Crazy........не бърбори,но разбира всичко и много танцува и пее с на-на-на..........
 мляко кисело папка много,домати в астрономически количества и месо-чисто и накъсано..........храним се уж самички Joy...............много е сладка и съсредоточена
          аз пак да ви поканя на по едно....ние с щерките всяка седмица  имаме ден поженски Wink...........ако ви се събира свирнете

# 557
здравейте,мами:)
нямаше да пиша,уж само да про4ета,но зарисуването и  аз не мога да се сдържа  да не я ''похваля''  Laughing ooooh! Голямо рисуване е навсякъде ,голямо нещо  Hug Крия фулмастрите ,давам и само пастели и  едни дебели моливи,но пак се слу4ва да ме издебне и да вземе някой химикал и рисува по дивана ,бюрото ..и където свари ooooh!
Надраска с химикал Аквадудъла  ooooh! И сега се сещам да питам някой да има идея да може да се по4иства с нещо?казаха ми с Циф  ,но не става,пробвах и лако4истител,пак не става..А е толкова хубаво 4е там си рисува без да цапа  и така му се радва! ПАк го ползваме ,ама ме дразни това надрасканото  Thinking
Силве,знае ли 4овек,на къде ще ни отвее вятъра ,запазвам си правото за в бъдеще  Mr. Green HugНацелувай ги кукли4ките Heart Eyes
МАрини,Зори,разбирам ви  Hug
тези дни толкова много се 4удих какво да купим на Ивето за рожденият ден,понеже покрай Коледните празници и се насъбраха доста подаръци,но измислих- кукла  Mr. Green не ,4е няма ,но този път ще и взема по-хубава,а и тя много играе с другите си,все ги вози с коли4ката ,все ги храни Laughing .Обмислям и за аксесоари за куклите,ама ще видим  Hug 
бягам ве4е ,лека ве4ер на вси4ки  Hug

# 558
  • София
Скъпа ни Бонбонке Ивет  Heart Eyes да ти е честит вторият рожден ден! С Али ти желаем щастливо детство изпълнено с игри, забавления и усмивки! Бъди все така чаровна и красива, много талантлива и умна! Ани да сте живи и здрави и Вие с тати, да Ви радва всеки миг с малката Ви принцеса  Hug

# 559
  • София
Живе, да не помислиш, че съм те забравила  Wink Да си жива и здрава, много щастие и късмет, обич и разбирателство. Желая ти прекрасна година, изпълнена със светлина и цветни мигове  Hug

# 560
Честит рожден ден на Ивето! Пожелавам и много здраве и безгрижно детство!
И да почерпя с вчерашното ми творение
на гърба си бях написала чрд на мен  Grinning

# 561
Честит рожден ден на нашето талисманче Ивет. Да е жива и здрава, да расте будно и умно дете и да носи много радост на мама и тате.

Живе и тук ЧРД.  bouquet

# 562
Расти здрава и все така усмихната и лъчезарна, като мама, наше талисманче! Желая на цялото семейство да сте все така сплотени и като дойде момента, да станете поне четирима!
Живе, желая ти от всичко изброено по много...Весел ден!

# 563
Ехееее,много празници днес ,много хубави емоции  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Искам и тук да честитя празника на Ивет и на Ани! Мила Ани,представя си нямаш колко близък и за нас е този празник Hug Нека Ивето расте здраво и щастливо дете Hug
Живе,честит рожден дне и на теб!  bouquetЖелая ти много здраве ,спокойствие и топлина   bouquet
Хора ,Петьо довечера заминава да спи у майка ми за пръв път TiredЗнам ,че е срамота да отлагам толкова дълго ,но стискайте палци да се отбие лесно PraynigМоля ви ,имам нужда от подкрепата ви Praynig

# 564
Данче, с теб сме! Дано майка ти е със здрави нерви, защото сигурно няма да е лесна първата нощ на Петьо без теб и млякото...Успех!

# 565
Eхеееее,ама опасни сте!ПАк ме изпреварихте Hug Благодаря много на вси4ки ви ,Моми4ета!!!
ДАнче,и вси4ки  вие  не можете да си представите колко много  означавате за нас! Hug
ХАйде сега да ви по4ерпя за здравето на нашата прекрасна дъщери4ка!Кога мина това време ! Hug Ве4е Ивет е на 2 !!!!!!!

От вчера съм започнала с едни спомени ,много сме развълнувани днес  HugПреди малко заведох рожденни4ката на детската градина ,там ще празнува с де4ицата през деня,а следобед ще си я взема по-рани4ко  Hug истинските парти-та ще бъдат през  уикенда  Hug Hug Hug -В събота с децата ,а в неделя с наши роднини и приятели:)
Живееее,да 4еститя и на теб рожденият ден !!!!!
ДА си здрава,все така усмихната ,лъ4езарна,много оби4ана от твоите мъже!!!![/

Весел празник,мила!!!!!color]
[/i]

# 566
  • Sofia
Честито на малката ни голяма рожденичка!!!
Здраве , късмет и много усмивки!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 567
EEE,Marini,направо си опасна !!:))))Страхотно е това с телетъбисчетата! Hug Hug Hug
Благодаря на всик4и ви пак  Hug

# 568
  • София
Честит празник на първото ни двегодишно!
Ани, да ти е живо и здраво! Hug

Живе, и на теб!  bouquet

# 569
Честит втори рожден ден на чаровната Ивет!
Да е здрава и много щастлива! Да радва мама и татко!

Честит рожден ден, Живе!
Бъди здрава, обичана и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт