Отговори
# 540
Да се включим с мерките. Simple SmileПреди около 2 месеца я мерихме,беше точно 13 кг ,88 сантиметра е......висока мома  Laughing

# 541
Искам да попитам дали в Фейсбук има такава групичка.Знам от приятелка,че те си водят тук и там,като там групата е заключена,посещават я само членките и новите мами се присъединяват с добавяне.

# 542
Dari1204, има група във ФБ, но никой не я посещава...Всички си действаме индивидуално там, но е факт, че повечето сме си "приятели" и там!

# 543
Как се казва,зада мога и там да се включа. Hug

# 544
  • Sofia
Дари добре дошла! Grinning
Ели и аз съм със смесени чувства за имуномодулаторите и въпреки напъните на педиатърката за Изопринозини и тем подобни за сега не давам. Лошото при нас със Зори е че има по-големи мишлета, които допълнително носят вируси. Зори не знам при вас, ама при нас е едно гушкане, целуване. Каката като беше болна преди 5 дни Коко й лягаше отгоре да я гушка. Нищо не беше в състояние да го отлепи от  нея.  И резултата е налице - болен с температура и червено гърло.
За работата говорите - хем не ми се връща, хем не е за пренебрегване още една заплата. Та като навърши 2-те годинки и се връщам със сълзи на очи, ама това е.  Само дано свекитата много не го тъпчат със сладкочи и простотии, че 2-ро алергично не ми се гледа.
Ние сме със 12 зъба, преди 5 месеца беше 9,500 и 80 см. Скоро консултация не сме правили, че той е непрекъснато нещо не добре и съответно с ваксините сме назад, ама това е. Да оздравее, пък боцкането няма да го пропусне.
Ани, пожелавам ви весело изкарване на празника и много целувки на принцесата! И аз скоро одъртявам, ама вече не ми се празнува чак толкова!  Wink

# 545
Хей момичета,нека поговорим за сегашните грипчета и вируси.Щерката не беше боледувала дълго време,но сега има воднисти сополки и само киха.Понеже 4 зъба и излязоха с сополи и червено гърло,неможаш да пресека сополките и в повечето случай се усложнява.Как процедирате вие и с какво действате при такива случай.Нашата педиатърка каза Назик и Коларгол...но този коларгол май само цапа.Дано да се разминем този път. Simple Smile

# 546
здравей, Дари и добре дошла!

обикновено при сополи и кихане давам само вит.Ц и калций, и пръскам Тетрисал в носа или пък Тантум пртект спрей.

но тъй като тази зима пред седмица бяхме хремави, ни предписаха Изопринозин (изпи едно шише по схема) а сега пие Апровит+ ( поливитаминен продукт за деца и възрастни, комбиниран с хидролизиран протеин, въглехидрати и имуностимулираща билка), който пак по схема пие и да чукна на дърво се стабилизира положението!

Коларгол са ни изписвали като малък, но поне при нас нямаше ефект - то си е до дете  bouquet

# 547
Но през нощта е кошмар.И всичко това е заради отбиването Confused Да ви кажа ,започвам да се замислям ,дали изобшо да кърмя другото си дете до такава възраст Tired
Дружке, дружке hahahaи ние сме така.Усеща и така ме бие като не дам.И напук още повече се буди.Сакън да не му пресъхне кранчето hahaha
Абе момичета забравих да ви питам предния път..детегледачките как вървят като цена Mr. Greenда си направя сметката колко заплата, колко за тази женица и какво ще остане.
Ако сметката не излезне Mr. Greenще видим как ще я мислим.
То ако заплатата отива за тази женица и остават някакви си пари за едно червилце Mr. Greenзнам ли докога ще се гледаме и ние.
Бабите ми са млади булки предвид променената възраст за персиониране.Та на тях не мога да разчитам.

# 548
Дан4е,наслаждавай се ,4е ще си гледаш Петъо още 1 година и нещо!Все пак това е най-хубавото време да си с детенцето си! Hug
МАрини,за теб важи същото Peace Може да ти доску4ава понякога,но пък за в бъдеще,живот и здраве,ще си работиш и ще се сещаш за тези времена Wink
Аз като гледам колко са скъпи детските градини тук ,едва ли ще можем да я пуснем цяла седмица  на този етап,така 4е останалите дни ще си се гледаме две4ките!Но да ви кажа добре ми е така-хем ще се опитам да поработвам двата дни,хем малко разнообразие за мен и за нея,и после сме си заедно  Hug А по-нататък ще я мислим  Hug Peace

# 549
Дари,добре дошла и от мен Hug

На половината актуални теми ще се включа,че ме домързя да прочета всичко Blush
Високи сме около 86см,НО колко тежи нямам идея(вие на консултация ли сте ги води ли или?) но определено тежи мноооооого Tired
Има 15 зъба,избива сега и последния кучешки.
Друго какво имаше newsm78
п.с. и ние ще се гледаме до 3год Blush
п.с.2 и много говори вече на човешки език,говорим си вече двете, и иска все да и чета една определена книжка(знам я наизуст естествено)

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 22:47 от sparkling eyes

# 550
  • София
Привет и от нас  Hug
Дари във фейсбук можеш да ме намериш като Силвия Христова, на снимката съм с двете кукли  Grinning
Ние от миналата седмица борим едни сополи и кашлица. Голяма гадория  Sad Али вдигна температура в четвъртък, на другия ден уж беше наред и в понеделник се почна със сополите и кашлицата. Естествено и аз го лепнах, пък нали съм предразположена към пневмонии и започна едно наливане със сиропи и витамини, обаче много упорито туй чудо. На Али сега давам Витамин С, пръскаме Стеримар и пие Амбро. Май сме по- добре днес, но да видим. Вчера купих и инхалатор, но Алиса изобщо не иска да го доближа до нея  ooooh! Зори, кажи как се оправят с Ели. Маската ли ползвате или? Колко пъти на ден и правиш и за колко време  Blush
Колко тежим хич не знам, февруари ще ни мерят. И зъби не съм броила, имаме един избил кучешки и три на път.
За работата, сериозно съм се замислила, но като гледам ще трябва да си търся, че не ми се връща за по два дни и да взимам 200 лв  #Crazy А сега се наслаждавам на всеки момент с Али и виждам колко съм изпуснала с каката, защото тръгнах на работа като беше на 9 месеца.
За яслите, за сега сме на 27 място, но сигурно до септември ще изпаднем на 50-то  hahaha Майка ми живот и здраве се пенсионира септември и дава заявка да я гледа, пък да видим, аз каква работа ще си намеря  Mr. Green
Ех Ани, иска ми се аз да спретна тортата за Ивето Hug май всички чакаме с нетърпение да дойде рождения и ден  Heart Eyes
Али напоследък ме побърква с рисуване по стените, непрестанно изнамира флумастри на кака си и рисува навсякъде/веднъж се беше нарисувала по лицето като Рамбо  hahaha/ Без проблем си откопчава циповете на несесерите и настава голям кеф  ooooh!

# 551
Dari1204, това е групата, но както казах там май не се развива някаква дейност.
anni2002, аз се наслаждавам, но все пак това правя от 2007 насам, а явно не съм точно от този тип жени. Но не се оплаквам, де...просто да си кажа по темата! Wink
Спокойна нощ на всички и да успокоя кърмещите мамчета, че не са само техните деца нощни терористи - и Теа е в групата, даже не знам дали не й е тартора! Wink

# 552
Мерсиии marini,лека и спокойна нощ на вас и малките уморени разбойници. Hug

# 553
Марини ,задавих се с кафето ,заради определението "нощни терористи" Joy Joy JoyМного точно казано Peace То май това ни остава ,да се примирим  Tired Освен това ,сега като реве през нощта ,му давам да си пийне малко ,ами ако не го кърмя какво ще го правя #Crazy Това се бях замислила наскоро CrazyНито биба приема ,нито сок ,нито вода,мляко и т.н. Преди 2 нощи захвърли шишето с млякото право в шкафа и всичко стана мазало ,чистих посреднощ Crazy
Искам да попитам мамите,които са махнали памперса ,кога е подходящ момент да свалим и нощният такъв newsm78 Така и така сме будни през нощта ,дали е удачно да използвам момента и да го слагам да пишка Thinking
Хайде ,че ще бягам да купуввам подаръци на бабите ,че нали днес е Бабинден  bouquet
Не ,че моите баби заслужават ,ама да видят ,че и аз съм човек и ги уважавам доколкото мога и въпреки всичко!

# 554
Преси, и при нас е голямо гушкане и целуване, но да чукам на дърво баткото е що-годе здрав. А може и той да носи вируси, но без да се разболява, ако е изградил вече имунитет... Знам ли... Но тя си е с вечните сополи... Мен по- ме притеснява кашлицата, де. В тази връзка, Силве, правя инхалации с маската. Обикновено слагам 5мл. физ. разтвор. Понякога и максимума - 7мл. В началото беше голям ужас, не искаше да стои мирно, но после й хванах цаката - четем книжки докато диша. Свикна вече. Една приятелка ми каза, че и докато спи може да правя, но аз не съм пробвала, а и 'чашката' не трябва да се накланя повече от 45 градуса. Трябва минимум през 4 часа и най много по 5 на денонощие. Стискам палци бързо да се оправите с къдрокоска!  Hug
Данче, и аз преди се чудех с какво ще я залъгвам през нощта като не се кърмим, но тя тогава спря да се буди. Но то мина доста време от тогава. Петьо все пак е по-голям и повече разбира.Сега като се събуди Елия и давам водичка. Дано се отбиете безпроблемно и да се наспите най-после и ти, и Хъни!
marini, аз цял живот съм си мечтала за деца, но и на мен ми идват в повече крясъците, ревовете и т.н. Нормално като се насъбере дълго време да се чувстваш така...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт