Отговори
# 525
Тини забравих да питам..защо не даваш банан-реагирате на него или заради хистамините?

# 526
Хи хи и ние да се разпишем  Whistling

Тежи -14,000кг (голям мъж)
Ръст- 86см
Зъби -16

От април сме на ясла,а и днес ми казаха, че за него няма такси в яслата Wink
Днес ни биха ваксината за рубеола и т.н.

Има ли и други като моето овне- удря главата когато е ядосан или пък превъзбуден  newsm78 ама силничко си я удря  ooooh!

# 527
Хайде и аз да се включа,моето дете е от дребничките и слаби като батко си
килограми -9,5
ръст- 83 см
зъби- 12
Единственото нещо с което гледам да не се среща е шоколад,ама от време на време хапва покрай батко си.
tini-mini аз съм точно в обратното положение,омръзна ми в къщи,но се очертава поне до есента да се гледаме( платена и неплатени 6 м които ми са за  баткото ще ползвам,а ако се наложи и после още 6 м за малкия),а от там нататък ще търся работа.

# 528
  • София
Хай банда,
гледам мерки и теглилки обсъждате.
Леа е 11.500 кг и 83 см. Изгледжа ми прилично.  Mr. Green
Зъби -12 и още 4 кучешки пробиващи, които ни върнаха в ерата на бибероните, гушкането на любими животни, разнасянето им навсякъде и т.н. екстри.
За хранителния режим: - сутрин в 8.00 - 150 мл АМ (от 3 дни съм то спряла и няма протести), 9.30 закуска в яслата, 12.00 - обяд в яслата, 15.30 сл. закуска в яслата, 16.30-17.00- плод, 19.00 вечеря (нещо от кухнята, пюре или от нашето) , 21.00 ч. - 180 мл АМ.
Още не е опитвала пастет, кренвирш и в единични случаи е яла салам, шунка и кашкавал. Временно сме спряли и жълтъците.
Аз свикнах с работата, но за 100-тен път ще повторя да са живи и здрави майка ми и мъжа ми, които много ми помагат. Praynig Hug Peace
Айде, че бач и успех в класирането в ясли ! Peace

# 529
Здравейте на всички мами.Бих искала да се включа във вашата група.Моята щерка е родена на 12 април 2010г.Към кого трябва да се обърна.Благодаря предварително.Simple Smile

# 530
Добре дошла, Dari1204!   Hug Темата ни е доста позамряла вече, но се надявам да сме ти полезни! По принцип marini прави темичките, така че се обърни към нея. Пиши как се казва щерката! ( Моята е с 1 ден по-голяма  Grinning )

# 531
Казва се Божидара.Само априлската ли е замряла.....с тези овенчета няма време за писане..хихих Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 532
  • Бургас
Благодаря на всички, които споделиха за храненето. Аз все още го храня по 5 пъти,това е + сутрешното мляко и си мислех да не му много, но явно е ОК.  Peace
Ядки все още не съм давала, защото били алерген, а уртикарията ми стига  Stop  Шоколад рядко хапва, но все повече си го търси  Laughing Готов е човек да убие за едно парченце. Мед е опитвал в чай, така че все едно е въведен и той.
Колко е висок и колко тежи не знам, но утре ще му спретна една консултация  Laughing
Има вече 16 зъба, само остава да пораснат, че са новопробили... Излязоха му 4 кучешки едновременно с 1-2 дни разлика, чакаме само кътниците  Peace
На работа не ми се връща (то и никой не ме чака де  Mr. Green). До 3 годинки аз ще си го гледам и след това на градина.
Dari1204,  welcome
Сега се сетих, че щях да пиша и за памперсите и бибите. Все още сме си с памперс, но 2 пъти успяхме да направим "пиш" в гърнето. От няколко дни обаче, го поспрях.Той започна да го обръща на игра- сяда, става, разхожда се гол и всеки път като му кажа, че ще го обличам лъже, че ще пишка. За акото още не иска да казва да го слагам на гърне, но като свърши работата идва и ми казва. За мен това е нещо, защото до скоро си седеше така без да му пречи  Shocked и не даваше да му сменям панперса. Надявам се, че пролетта ще успеем да го махнем.
Биба все още използва, но само вечер за заспиване. През деня, само като бебе му давах да е с нея, но след шестия месец само ако плаче и вечер. Не я търси през деня, ако я види я слага в устата си, но след малко сам я маха и ми я дава. Не мисля да му я махам окончателно, може би ще изчакам да му избият и останалите 4 зъбки.

# 533
Моята дъщеря нестига че е доста палавичка,пък и доста твърдоглава.1-во зъби на нея и избиха много късно,1-вото зъбче се показа няколко дни преди да навърши 11 месеца,пък и след това започнаха да излизат много разбъркано и не по регламент.Сега в момента са и 9 и все още очакваме и другите да се покажат.Поради тази причина много често си търси "биби".А за гърнето....пишка и ака,но само ако я сложа.Казва пиш след като се е напикала,а много пъти и само ми казва - 'ИШ' и ми показва напишканите гащи. Лека и спокойна вечер от мен,отивам да се сгъшвам до нея. Hug

# 534
ехеее,привет и от нас Hug
Гледам малкооо се е пораздвижила темичката Hug
Добре дошла на ДАри1204  Hug ние сме страхотен тандем,макар ве4е по-рядко да пишем ,но то си е разбираемо Peace
Аз да се похваля,4е Ивет тръгна сравнително добре на детската !Пу-Пу !  PraynigТази седмица и двата дена ,в които ходи беше по цял ден,Доста се притеснявах как ще е ,миналата седмица малко беше плакала на моменти ,но като отидох да си я вземам в4ера (и днес),ми я похвалиха ,4е е играла,пяла,хапвала е добре долу-горе и даже е спала  Laughing не много по 50 мин-1 4ас,но мисля 4е ще свикне бързо Peace Поне се надявам! Praynig Много е хубаво 4увството да ти хвалят детето ,много пъти съм го 4увала от вас мамите с по-големи де4ица,но сега като го изживявам и аз ,го разбирам действително Hug
за мерките ,преди Коледа  ходих да я тегля , 12.400кг,на висо4ина вкъщи имаме метър на стената -към 85-86см някъде ,за зъбите ,4естно да ви кажа не знам,сега от предните  2 кучешки май останаха,другите 2 пробиха ве4е..
Времето при нас бива,малко е дъждовно ,но е доста меко и сме навън всеки ден  Peace
това е ,моми4ета,лека ве4ер на вси4ки  Hug

# 535
Dari1204 добре дошла!
Ани как сте мила има няма след 6 дни е големия ден приготовленията започнаха ли ?
Мен ме тресе една треска отсега,нали с малката Иветка имаме общ празник,а и предния ден ми е баткото,утре ще ходя за торта да избира човека за градината,и съм се захванала с едни подаръци за децата в групата да видим до къде ще я докарам.

# 536
Благодаря ви момичета за топлото посрещане HugЛека и спойна нощ.

# 537
 Hug Живе,да подготвяме се  Hug Знам те аз теб ,4е сте на една дата с нашата коконка Hug а баткото ти преди това,така ли  Laughing
Подготвяме се,ве4е накупих пове4ето неща за детското парти в края на  другата седмица,а на детската ще имаме малка по4ерпка и така  HugИзбрахме тортата за вкъщи,една приятелка ще ми я прави ,няма да издавам сега Winkа за детската мисля да купя с Пепа Пиг (любимата на Ивето:))))
Еххх,моми4ета,кога мина това време... Hug едно ми е носталги4но тези дни,но пък от друга страна й се радвам всеки ден ,4е е голямо моми4енце ве4е  Hug
бягам сега да си по4ивам,4е днес много рано станахме Simple Smileлека нощ,на вси4ки Heart Eyes

# 538
Dari1204, добре дошла при нас! Ако искаш, погледни на 1ва стр. какви данни са написани на майки и деца и ми ги пусни на ЛС...Ако не искаш  - напиши ми каквото прецениш!
Дано това раздвижване от вчера не е много кратко и да продължаваме поне още малко да споделяме по-често, че после като се върнем на работа - край!
anni2002, то съвсем дойде...Радвам се, че Ивето така успешно се адаптира. Аз съм намислила Теа да я пробвам от есента в градината на батко й, но това ще е чак октомври!
И на мен ми е малко мъчно, че толкова бързо растат тези деца и скоро и малката Тулумба вече няма да е така пухкава и да минава за "бебе", както й вика батко й от време на време. Ако бях по-млада, но още повече, ако не ми се бяха застъпили така майчинствата, щях да се навия веднага за още едно бебе...Но сегааа...толкова ми е криво, че още толкова време ще си стоя в къщи, че не ми се подхваща темата. Може би, ако знаех, че на 01.04. трябва да се върна на работа, щях да пиша друго, но при сегашното положение...
По отчетните теми: кг - продължава да не качва и от 6м. вече е 12.500, което си е супер, предвид количествата храна , които поглъща; см - казаха 86, но аз не съм я мерила; зъби - знам за 16те, но скоро не съм проверявала дали някой кътник не я тормози. Гърне - пълна 0; много се кефи да седи на него, но след като си е напълнила памперса; Залъгалка - само за приспиване я ползва, но не виждам как ще я махна скоро - изпада в нирвана като я налапа.
Ами, друго от нас няма - добре сме, здрави са вече цял месец, което си е върховно постижение.
Дано тези, които се надяват на ясла, да имат късмет! Много се радвам, че този път ще си спестя това изживяване,, но пък вече проучвам училищата за Сашко!
Тези дни и тук поваля най-после сняг, та се разбра, че е зима, иначе беше късна, мрачна есен доста дълго време!
Хубав ден! Hug

# 539
Привет и от нас Hug
Добре дошла,Дари!Дано да ти хареса нашата скромна компания Mr. Green
Гледам има и други като мен ,които ще гледат децата до 3 годинки.Радвам се ,чее така ,че по едно време бях започнала да се тревожа ,че само аз ще съм така Tired Дано да имаме и компания по градинките ,че като гледам повечето деца започват около 2 години да ходят на ясли.
Петьо ме дразни много напоследък ,но само нощем.През деня е ангелче,разхождаме се ,говорим си вече ,забавляваме се заедно,вече няма проблем с яденето,направо песен!Но през нощта е кошмар.И всичко това е заради отбиването Confused Да ви кажа ,започвам да се замислям ,дали изобшо да кърмя другото си дете до такава възраст Tired

Общи условия

Активация на акаунт