(*)(*)Зимни кърмачески дрешки - тема за идеи и желания (*)(*)

• 16 680
  • 255
  •   1
Отговори
# 225
kadrokosa, права си. Наистина ще се постарая да не ви изнервям с още чакане  Peace

# 226
  • Пловдив
Шамане, искрени благодарности за това, което правиш за всички ни  bouquet

kadrokosa, ако си толкова на зор, можеш да си купиш някоя подходяща за кърмене дрешка от многото сайтове, които ги предлагат Peace Е, цената далеч няма да е тази, на която се предлагат тук, но прояви разбиране - както и момичетата по-горе вече са споменали - Шаманката прави всичко на доброволни начала и според мен подобно отношение към нея е недопустимо...

# 227
  • Sofia
kadrokosa и аз мисля, че нямаш правото да си така категорична в изявленията си. Както знаеш има сайтове с подобни дрехи, с завишени цени, където поръчката и доставката ще е в рамките на седмица или по-малко. Като не ти се чака, просто си поръчай от там. Както виждаш Ива си има и 2 прекрасни дечица, които са най-важни за нея, а не ние с нашите капризи.  Всичко го прави доброволно, а толкова работа дори за  човек без занимание си е доста тичане. Така че не си права.

# 228
  • Добрич
Момичета, тези редове, които написах стигнаха до този, до когото исках...и той ме разбра!
Благодаря, Шаман!   bouquet

# 229
Абе не се карайте на жената бре  Mr. Green Наистина може и по-добре, просто имах да разрешавам лични драми и се омотах  Hug

# 230
  • София
Не й се караме, просто се опитахме да й помогнем да вникне по-добре в ситуацията  Whistling 
Отстрани изглежда много лесно: чакаш, чакаш, пишеш поръчка, променяш я после два-три пъти, вкл. в последния възможен момент, и после пак чакаш. Междувременно мърмориш кога ще станат дрехите. После не отиваш на общата среща, но мрънкаш на отговорника да ти носи нещата на крака. Примерно.

Пфу, извинете, днес ме е ударил лошият хормон  Embarassed

# 231
  • Бургас
Я хапни един шоколад Mr. Green Прати и на Шамана, че и на нея ѝ трябва повечко енергия и настроение да ни облече и този път Whistling Пък ние ще си помръзнем още малко, чакайки (нЕкои нямаме дрешки от предишни колекции, пък за летните е вече 'ладничко) Laughing

# 232
Записвам се и аз да следя за поръчки. За първи път ще поръчвам и предполагам, че като се пусне новата темичка за поръчките, там ще има инфо за размерите, цените и доставките. Иначе туниката много ми допада и естествено пижамка  Grinning

# 233
# 234
Много ми харесват предложенията за новата колекция, Шаманче! Коя от коя идеите ти са по хубави и свежи.  Hug
Присъединявам се обаче към групичката, която коментира материите. Предполагам, че изборът на платове и фирма за изработката на дрехите никак не е лесен, обаче как да не похваля блузката от зимна колекция 2009/2010, която се оказа супер качествена и още си я нося под жилетки и пуловерчета, а полото от миналата зима ми се разкриви и долната платка увисна (макар, че си го пера винаги на ръчно пране без центрофуга). Шивашката фирма сигурно не е една и съща. Аз лично предпочитам блучките да са по-тънки, но за сметка на това пък по-издържливи.

# 235
Таничка, ако говориш за сивите блузи с дълъг ръкав - и моята не е мръднала  Party

Къдрокоса чакането наистина си заслужава  Hug

# 236
Диданка, точно за тях става дума Wink супер са нали!?  Няма да се разсърдя, ако Шаманчето им направи рИмейк така да се каже  Wink

# 237
# 238
  • Пловдив
със същия линк наминавам и аз Laughing Laughing Laughing

# 239
  • Добрич
Ехх, изпреварихте ме. И аз идвах с линка.
Шаманче, много са хубави моделите! Благодаря!   bouquet
Очакваме темата с поръчките.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт