Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителите на форуми относно бързите заявки за поръчителство?
Какви са основните причини, поради които потребителите на форуми отказват да станат поръчители?
Какви са препоръките на потребителите на форуми за справяне с подобни ситуации?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителите на форуми относно бързите заявки за поръчителство?
Потребителите на форуми имат силно негативно мнение относно бързите заявки за поръчителство. Много от тях споделят лични преживявания с изгорени поръчителства, които ги карат да отказват такива молби. Някои са били изложени на финансови рискове и са загубили доверие в този тип ангажименти. Всички са съгласни, че поръчителството трябва да се предоставя само на много близки хора, на които имат пълно доверие.
-
Какви са основните причини, поради които потребителите на форуми отказват да станат поръчители?
Основните причини, поради които потребителите на форумите отказват да станат поръчители, включват лични негативни преживявания като изгаряне на поръчителства, запори върху заплатите на поръчителите и загуба на доверие в хората. Някои потребители не биха рискували финансовото си състояние за човек, когото слабо познават, докато други се притесняват да поемат такъв риск върху семейството си.
-
Какви са препоръките на потребителите на форуми за справяне с подобни ситуации?
Потребителите на форумите препоръчват категорично да се отказват молби за поръчителство, освен ако не става въпрос за много близки хора, на които имат пълно доверие. Те съветват да защитите личното и финансово благосъстояние, като избягвате рискове, свързани с поръчителство за хора, които не са добре познати или на които нямат пълно доверие.

И друг път съм била молена, явно изглеждам като шаран в чуждите очи отговора ми винаги е един и същ "Не", в края на краищата в тези наестабилни времена всеки гледа първо своето канче. А тези които се сърдят ми прави впечатления, че са хора с нагласа да не връщат парите (лични впечатления).