Благодаря! Благодара и на Мис Файн и Лурдес 

Момичета, много неграмотна съм станала... Като се върна да си прочета написаното чак не вярвам, че аз съм го писала... - който, когато трябва да се използва които; не спокоен
и куп, куп глупости! Дали да се успокоявам, че е от кърменето
. буди се все по-често и по цяла вечер не ме пуска. даже сега пиша и очаквам всеки момент да се събуди и да започне да реве, че не съм до него. когато започва да се унася малко по малко изпуска гърдата и като остане само зърното имам ужасни болки, защото горните зъбки се забиват с всяко негово движение. болката е ужасна и направо не знам какво да правя. като се дръпна той се събужда и започва да плаче понеже не е заспал дълбоко. сама и да искам не мога да го отбия, то ще е един рев.... много се притеснявам от факта, че каката е на градина в другия край на града и аз трябва да я водя сутрин и взимам вечер, а след като съм недоспала и идва зимния сезон направо не ми се мисли
надявам се майка ми да се прибере за малко през декември и с нейна помощ да спра кърменето. искаше ми се да изкарваме до пролетта, но явно няма да издържа до тогава.
, за няма и нищо в какъв кошмар влязохте... А какъв беше изхода от делото/делата?
. У вас ще е весело
. Но и аз чакам с нетърпение Коледа, толкова я обичаааам! 

приличат ми от тортите на буболинка, който и да я е правил страхотна е.
Давам ентерол от 2 дни,ногледам че ефект няма
Честита последна месечинка на нашият приятел СИМКАТА! Да расте здраво и щастливо дете,за да радва мама и тати!
Много готино парти е било! 
Да е все така сладурски,весел и много да те радва,Красенце

Не успяхме да спим цяла нощ .... Ще я водя на дежурен да ми изпише нещо за този нос!
Дано скоро се уредят нещата с визите и да заминете при таткото си
То след цялото огорчение,което ви се натрупа тук ...това е може би най-доброто начало!Горе главата и наистина пиши по-често,когато намериш време

Препоръчани теми