Отговори
# 585
Да са живи и здрави днешните рожденици! Много да слушат и радват родителите си!

Не съм, много неприятна ситуация!!!  Rolling Eyes

# 586
Ей ме, на! Вредих се Crazy

Честита първа годинка на Борис, Стефан, Ангел, Георги и Теодор! Да са здрави, усмиханти, да растат умни, смели и да носят много гордост и щастие!

Не съм, и моя искаше все да е подредено, аз му казах, че с дете няма как да е като в аптека, каквото му пречи да си го подреди, и темата приключи Peace . Радвам се, че сте по-добре Hug . Само и малкия да се стабилизира бързо Praynig

Тани, много, много хубаво клипче... Така като го видиш за 3 мин. как е порастнал с цяла една годинка, ти се разтупква сърцето Heart Eyes

Марви, миличка, пиши как си Hug

Бърди, Hug Правилно си казваш! Добре, че всичко се е разминало с малкия дявол! Сега пожелавам много търпение и кураж на татко ти да се справи с диетата!

Мис Файн, ooooh! и ваща няма край... Hug Дано се оправите!

Аримче, как е Евичка? Hug

Цвети, Hug оправяй се

Мишанка, добре дошла отново на виртуална земя Party Hug

# 587
  • София
Ей така, като ми е гадно викам да ви прасна едно чаршафче!!! Hug
БЛАГОДАРЯ на всички, че ме мислите и ми стискате палци!!!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес обаче не е никак розово положението, че ме оставиха да си почивам на хотел.... Sunglasses хотел Токуда...  Sunglasses ще ми правят изследвания и подобни, че не се знае какво ми е.... днес пак се втресох и дойдох на преглед с Т39.3 и веднагически ме оставиха в болницата - без коментар изобщо, защото ми е схванат целия десен крак...  Tired
Ужасно ми е... за първи път се разделям с бебка... не ми я доведоха, зада не плачка за мен, но утре ми обещаха, че ще ми е доведат... само малчо дойде с мъжа ми и мама, зощото се беше притеснило детето... като ме видя със системата си поплачка момчето ми, но поне си го гушнах, а бебка си я гушнах като излизах от вкъщи, все едно знаех, че няма да се прибера...  Cry
ужас, много ми е мъчно (((((((  Cry голяма съм ревла ((((
Дано да се оправя до рождения ден на бебелана (((( то е ясно, че торта няма да мога да й направя... утре ще поръчам, че повечето искат поне 3 работни дни предварително...

Не съм, то и мойто мъж преди няколко дни, като си беше пийнал ми каза, че като съм била по майчинство трябвало всичко да е изчистено и подредено, следн това няколко дни не му говорих много много, и сега покрай случката - съвсем е омекнал и дума не става за подредби и прочеее... то така или иначе сега мама и леля ще се развъртят в къщи и сигурно всичко ще оправят...
Мис Файн, ако искаш ще потърся сканираната ми книжка с рецепти за моята хлебопекарна - Мулинекс, мисля че ще ти е от полза... ако искаш само ми пусни мейл... ако някой друг също иска - пращам, само да я намеря, но мисля че ми е утк на компа...

Цялата ми организация РД отиде по даволите, но здраве да е... таткото и баткото, с помощта на баби и дядовци ще направят купон за бебелана ))) даже ще говоря с тях и ако се съгласят - направо ще ви поканя всички, които можете да дойдете на рожден ден в къщи )))) ще стане глям бебе-купон ))))) само си фантазирам сега ))) сигурно от системите ))))))

# 588
Привет момичет! Голямо дриска и при нас, голямо чудо! Днес май вече е доста по-добре. аз след 5 дни акане реших д ай дам някакво сиропче от аптеката Simple Smile та да похваля каолина и пектина, натурални са и супер бързо подействаха. Та ако видите сиропче с тези съставки при дрискане много помага  Peace

Да поздравя Орхидейката! Да си жива и здрава! Много късмет и любов да цъфти около теб!  Hug

Честит празник и на днешните бръмбазъци - Борис, Стефан, Ангел, Георги и Теодор! Да да здрави и силни!

Момичета, за много неприятни случки чета и се моля да не се повтарят!  Praynig  Hug
Не съм, дръж се мила!  Hug
Тани, супер е клипчето Simple Smile
Мишанка, ти сега на кой си съдека последно  Joy

# 589
Мале, момичета! Кой ни е урочасал така жестоко!?!??! (Дано само аз си въобразявам де!) Ама не може на всяка една от нас, на чието октомврийче е ред да празнува рожден ден, да се разболее я то, я мама, я някой от семейството....  Rolling Eyes Cry Ужас направо! Дано се спре вече с това!!!!

Марви, ако ти не можеш да отидеш на купона на Бебелана, купонът ще дойде при теб!!!! Ще ми пратиш ли и на мен книжката с рецепти, че правих едни много несполучливи опити с хляба...

Честити рождени дни на мъжката банда днес! Да са живи и здрави момчетата, много радост и късмет от тук нататък!!!!

Лека и спокойна вечер на всички!  Hug

# 590
Орхидейке честит рожден ден!   bouquet

Аник, при нас първо е РД-то на баткото и не можахме да го празнуваме, защото и двамата бяха болни. За бебето сега ще видим какво ще излезе.

Марвина и аз си мечтая за бебешки гостита сега като застудее, оправяй се бързо, за да ми дойдете на гости и вие Peace

БебОле, много хитро сте действали - предизборно  Mr. Green все пак ми е интересно бяхте ли направили подписка или само 1 човек се оплака?

А пък мой мъж като се оженихме започна да ме тренира на разхвърляно. Даже ме записал на видео как се сърдя, че е разхвърляно и подреждам, и после ми го пуска и ми вика - виж се ква си смешна.

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 22:18 от Саманта Упс

# 591
Много сте мили момичета, от сърце ви благодаря за милите пожелания  Hug Hug Hug!

Бърди, пак добре, че са овладяли ситуацията  Hug.

tani_07, аз почти нищо не ти показах, ти сама се справи страхотно   bouquet.

Марвинка, дано скоро си си у вас!

Марис  Hug.

Anik_bg, моята педиатърка се шегува, че преди рд се влиза в сатурнова дупка. Повечето дечица на първият рд били болнички, но според мен е от сезона.

Лека и спокойна нощ!

# 592
Аааааааа няма да се разберем така  Crossing Arms я всички вируси и проблеми да си ходят  Naughty
нека всички бъдем здрави, това е най-важното  Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, ДА СА ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ЗДРАВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ  bouquet

Аз днес и утре съм на едно обучение, това е последния ни модул, слава богу, свършва се....малчо се гледаха със свекито, утре пак. Но нещо днес е акал твърде много и то два от пътите зелено, настинал ли ще е какво  newsm78.....много ми е притеснено. Уж преборихме сополите.....

А относно мъжете....спокойно, като гледам доста са така....все трябва да ги ръчкаш, сами не се сещат за нищо.....

# 593
  Орхидейке, ама и аз съм... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да си много здрава, обичана, щастлива и много успехи   bouquet
  Не съм ще се справиш, браво на мъжа ти, че се е усетил. Пък и ще ти се падне много поспалива и послушна принцеса, та няма да имаш накакви грижи  Hug
  Марви много мъчно ми стана  Sad Дано бързо се оправиш и имате най-незабравимия и прекрасен рожден ден  Hug Дано и скоро се разбере какво ти е и да не е нещо сериозно  Praynig
  За момичето, което има нужда от кръв. На моя позната-позната искаше да даде кръв и звъняла на телефона, бабата на момичето е казала, че няма нужда от кръв вече, но момичето е много зле все още, заразили са я с някаква бактерия  Sad  Praynig

# 594
Орхи, голям срам да забравя да ти честитя рождения ден!  Hug Hug Hug Hug
Да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая! И малкоти ти момиченце, само радости да ти носи!

Саманта hahaha , ти пък другата крайност! И к'во като е разхвърляно! Значи децата ни са здрави, за да си играят и да правят хаос Mr. Green .

Ани, дано не си права за урокито Tired Crossing Arms . Ама верно, бива ли чааак пък толкоз! Crossing Arms ooooh! . Хайде стига толкова!

Аз днес започнах да давам на малкия бромхо-ваксом , прахчета, които ни изписа педи за имунната защита. Дано подпомогнат да е здравичък зимата Praynig

А аз днес бях на едно изследване, наречено Квантов Анализ. Много яко нещо - с една машинка, чийто накрайник държиш 1 мин. и ти изкарва всички системи в организма, витамини, аминокисели и каквото се сетите. Сега съм с едно пликче хранителни добавки и с надежда да се повлияят нещата Praynig . Тази моя нервност и всякаква липса на концентрация и памет се оказа липса на вит В3 и още някакви неща Whistling . От утре си започвам чинно хапченцата и дано се оправя Party

# 595
  • София
Ох, много болни наситина.
Марви, дано бързо локализират проблема и по живо и по здраво да си се прибереш у дома скоро!  Hug

Аз още дежуря в тоалетната, не по собствено желание, а мия **** дупета.  ooooh!
Но като чета Марис се успокоявам, че не само аз съм "безотговорна" и друго освен картофи и ориз и нищо по-сериозно не съм давала за дрисъка. Ще ги видя утре на какъв хал ще са.
А аз се чувствам толкова изтощена. И това седене у дома направо ме довършва.

Но пък си получих малко предварително подаръка за рождения ден - шевна машина. Сега ме сърбят ръчичките да ходя да я разучавам. Голям мерак ми е, но да видим дали ще се справя.

Не съм, защо не надзърнеш в темата за породени.
С две не е чак толкова трудно, само първите 6-7 месеца, после вече влизаш в ритъм. Но пък с три предполагам ще е голям купон  Crazy

# 596
Лелелеее, много болни  Confused
Прегръдки на всички  Hug

Илка, добре те разбирам. ти поне си в центъра, и до магазина можеш да идеш по пантофи,а аз у тоя прованс, само Икеа-та ми е под ръка  hahaha и Околовръстното. Дано децата бързо се оправят  Hug
нашият батко пак е със сополи,кашля, но този път съм твърда и няма да спят с Мая в една стая. от снощи с него спим на дивана. дано не я прихване и нея. Иначе днес бяха цял ден на двора и не е кашлял, но влезе ли вътре и започва. утре пак ще ги държа максимално време навън.

Бърди, ужас. Но от друга страна добре (ако мога така да го кажа), че е станало в София и че веднага са го оперирали.

Не съм, много сили ще са ти нужни. пий някакви витамини, аз миналото лято се друсах и с белтъчни коктейли за спортисти, защото не издържах физически на едно дете, пък ти с две... И да ти кажа, ние сме 3 деца и хората, дето са с по две ни викаха 'италианското семейство', защото у нас никога не беше подредено, винаги имаше камари с мръсни чиниии и постоянно се крещеше  hahaha  сигурно и у вас е имало една гигантска тенджера на котлона, в която винаги е имало супа и една гигантска тава в печката. а най-малкият е износвал дрехите на всички преди него  Hug Ще се справите,  Hugто на теб ти е генетично заложено да оцелееш  Hug  само да сте здрави. Мъжа ще мрънка, мрънка, пък накрая ще се примири и че започне да си изпълнява домакинските задължения .

Марв, това с крака не ми харесва, някакви преположения нямат ли? да не е някой тромб? стискам ти палци  Praynig  Praynig

# 597
Честит рожден ден на малчовците от вчера и днес! Да са ни живи и здрави, много щастливи и весели! Heart Eyes

Орхи, бъди здрава и обичана!

Ау, какви са тези вируси дето са ни нападнали! А твоето, Марис, по мрежата ли се зарази и то, горкото. Я да се пръждосват тези болести, че ненаакан не остана! ooooh!

илка, като ви чета за рд, направо дейжа вю получих Crazy Да се оправя домочадието, че да се напразнувате както трябва.
Пашик, как е Симонка? Ние днес с нани-банани си направихме една дълга разходка и, представете си, носех си фотоапарат даже, ама то малко акъл се иска да се извади и да се използва! ooooh! Много тъпо ми стана, чак в таксито на връщане се сетих, че не сме се снимали ooooh!
Смехи, при Алтай кашлицата беше в резултат на това, че дишаше през устата, докато спи. Тя минава доста по-бързо от сополките. Вижда му се края и при вас. Дано Йони да е здрава за рождения си ден.
Не съм, те мъжете реагират много неадекватно, когато са под стрес Rolling Eyes... важното е, че се е поправил долу-горе...
марви, ама преди кризата нищо ли не ти загатваше, че може да се случи? Леле, че неприятно.. дано се оправиш бързо и да се прибереш у дома.

# 598
Честит първи рожден ден на Борис, Теодор, Стефан, Ангел и Георги! Да растат здравички и много щастливи!!!
Орхидс, честит рожден ден и на теб! Hug

Днеска малкият пък със сополи, и кака му, миналата седмица нали беше отита, предната не помня вече. #Cussing out Другата седмица правим планове за детско парти! Twisted Evil
Ани, май е от сезона, точно се замислих, че априлската отчетна не съм запомнила по рожденните дни да е имало така болнички както сега с нашите мили прекрасни октомврийчета. Sad

Не съм, може би е бил под някакъв стрес мъжа ти и си го е изкарал на теб. Crossing Arms Naughty Но ти го дръж изкъсо Naughty, че с малка разлика си е мамата си трака! Mr. Green И ние сме така без никаква друга помощ, освен аз и мъжо, според мен лично е трудно за двама души, та какво остава ти сама да поемеш такъв голям товар. На мъжа ми отговорностите са - да хвърля боклука, да пуска пералня от време на време (пералните на блока са в мазето), и пазарува 98% от случаите само той. Сигурна съм, че ще намерите вашия режим, така че всички да са спокойни. Peace

Бърди, Hug Как е сега татко ти?

Марвина,  Hug Hug Hug Много неприятно е това, но поне като си там, на място ще те изследват и бързичко ще се прибереш после! Разбира се, че ще правиш планове за партито, как иначе! Naughty Hug

# 599
Честит 1-ви рожден ден на Борис, Теодор,Ангел,Георги.Да растат здрави и много послушни бебоци.Честит рожден ден и на Орхидс.Бъди здрава , обичана, и да те слушкат дечица и мъжо. Simple Smile Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт