Отговори
# 570
Не съм,  Hug Вече имам чувство, че повечето мъже са оперирани от емпатия.
Моя, ако съм болна ще помогне, дори и ако съм просто уморена.
Ама това сам да се сети нещо да изчисти или подреди играчките и пр. е абсурд.
Трябва конкретна и точна команда да подам.  Mr. Green Иначе "ами не се сещам за подобни неща".

Орхидейке, честит ти рожден ден!   bouquet

Честито и на Борис, Теодор, Георги, Стефан и Ангел! Все момомченца!
Да са много здрави и щастливи! Heart Eyes Heart Eyes

Марви, как си днес?

Бърди, ужас. Точно на рожденият ден...Как са нещата днес?

# 571
Честит първи рожден ден на Борис, Теодор, Стефан, Ангел и Георги! Бъдете здрави и много щастливи!

tani_07 , клипчето е страхотно! Peace

Orchids Flower , честит рожден ден! Бъди здрава и обичана, така няма начин  да не си щастлива!

Всички болнички да оздравяват бързо.

# 572
Честит Рожден ден на Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги! Да са много здрави и щастливи!!!
Orchids, честит Рожден ден! Много здраве, късмет и любов!!!   bouquet

# 573
не съм чела, но влизам да кажа, че
В КАУФЛАНД ИМА ПРОМОЦИЯ НА ПЕЛЕНИ МОЛФИКС, 18лв ЗА ПАКЕТ, ИМА ВСИЧКИ РАЗМЕРИ. 4ката е 66 бр - 27ст/бр

# 574
  • Русе
Леле това си е евтиния жалко че сме на гащички - памперс иначе неможем да му сложим нищо върти се като шило дребния  hahaha

# 575
Честито на днешния мъжки отбор! Все отбор юнаци да растат здрави и силни мъже!    bouquet

Орхид, честито! Много щастие и радост и хубави моменти с любими хора!   bouquet

НеСъм, абе, те мъжете са така бе. Вместо да се мобилизират, се паникьосват и в паниката започват да търсят и карат. Слаби характери  Mr. Green

Сериозно, НеСъм, много е неприятно, аз цял един ден бях като парцал, ако нямаше и на кой да разчитам, незнам какво щях да правя. Някоя баба няма ли да помогне?  Hug

Да ви се похваля. Като добри и будни граждани се оплакахме в общината, че около нашата детска градина, има доста сериозни улици, а нито една пешеходна пътека тип "зебра" и въобще някаква. За лежащи полицаи пък да не говорим, те май са изискване само за училищата. Както и да е, вчера нашата улица беше затворена за известно време, защото......боядисваха пешеходни пътеки, а днес получихме писмо от общината, че са прочели оплакването ни, заседавали го на някакво заседание и ще сложат пешеходни пътеки около нашата градина.  Laughing Ами другите градини? Все някой трябва да им се оплаква ли?  Thinking

# 576
  • София
Не съм, твоят мъж май малко бърка ситуацията с боя, а? Дано довечера да си дойде попремислил, да не се налага да го съветваме ние  Laughing
Майтапа настрана, дано сте по-добре всички днес  Hug

Честито и на днешните рожденничета   bouquet

Момичета, татко ми е по-добре, благодаря на всички за милите думи  Hug За съжаление обаче, са му отстранили цялата жлъчка и го чака трудничък живот с много диети и ограничения. Но пак е по-добре, че са го хванали проблема де, аз само това си повтарям, че можеше да е и много по-лошо.

БебОле, направо се гордея с теб, ей такива трябва да сме всички, не да си мълчим и да попръжваме наум, а да действаме - супер сте  Peace

# 577
  • У дома
Привет, на всички   bouquet

Честит първи рожден ден на Борис, Теодор, Стефан, Ангел и Георги! Ей, мъжка компания  Laughing

Да растат много здрави и смели в белите и превземането на света около тях! На техните хубави мами пожелавам да им се радват и да ги слушат мноооого!

Тани, разревах се като магарица, страхотно мило клипче!

Я, бързо да кажете как ги правите тези страхотии  Crossing Arms

На всички болнички много  Hug, оздравявайте бързо!

Орхидейке, честит ти рожден ден! Много любов и усмивки да има всеки ден покрай теб!

# 578
  • Русе
Pozitive   имах добър учител  Орхидейка без нея нямаше да се справя

# 579
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастииии,

Най-накрая ''открих'' комуникацията!

Честито на всички рожденици! Да растат здрави и винаги усмихнати!

# 580
Здравейте!
Честити рожденни дни  на патерица на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиан и Антон
Честит рожден ден днес на Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги! newsm59  bigdance2
Весел празник на всички!
 Орхи, честит празник и на теб! Hug
На всички болнички - да оздравяват бързо!

# 581
Какви са тия вируси, тия болести, какво е това чудо?!  ooooh! Пфу да му се не знае!  #Cussing out
Хайде всички да оздравяват! Аз днес съм по-добре! Най-сетне!

Моят мъж пък изобщо не му прави впечатление дали вкъщи не е оправено, разтребено, почистено, изпрано или каквото там! Ама изобщо! И никога не би се сетил да ми направи скандал за такова нещо, но например понякога ме дразни като не се сеща да подхване нещо, а само се чуди къде да се опъне. Аз като се прибере не го оставям много да почива или да върши нещо или да поема децата. Обикновено поема децата и аз или си свършвам нещо или си почивам пред компютъра например.  Mr. Green Помага човекът, но все трябва да го подканиш!

Не съм, трябва наистина да поговориш с мъжа ти, защото после с 3 деца и то с малка разлика ще луднеш, не знам как мисли, че ще имаш време да разтребваш...

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 18:58 от *Noel*

# 582
 Честито на мъжкия отбор днес и на рождениците от вчера   bouquet Да са много здрави и порастнат много щастливи и обичани   bouquet
 Ние сме добре, само много кашля и съм леекооо изнервена вече, но ще мине и това...Много болни има, дано всички скоро сме здрави  Praynig
 Много хубави снимки гледам из фейса, много се вълнувам за всички рожденни дни. Моят мъж пък само ми повтаря, че много съм се втрисала и престаравала, а аз реално не съм го занимала и с 10 процента с лудостите ми..Ще бъде дъвкан скоро  Twisted Evil
 Купих си машина за хляб, нещо не го уцелвам, но дано и свикна. Да хапва Ненаядна домашен хляб  Simple Smile
 Не съм строявай го мъж ти, защото скоро ще ти е много трудно да се справяш сама, а и не е нужно. Моя приятелка тука е с породени деца и едвам е жива, много е трудно.
  Оле   дано почнат и да спират на пешеходните пътеки  Simple Smile Браво за будността.

# 583
Честит първи рожден ден на Борис, Теодор, Стефан, Ангел и Георги! Да са живи и здрави и да имат едно щастливо детство!  smile3525 newsm59 newsm38

Орхидейке Честит рожден ден и на теб мила, бъди жива и здрава и некавсички твои мечти станат реалност   bouquet newsm51
Аз от 2 дни съм с хрема и болки в гърлото и ставите  Sad незнам грип ли е или настинка, но и Габи днес се събуди с хрема. Ходихме при доки, но при него няма възпаление на гърлото само хрема сега му пръскам стеримар, не знам дали при него хремата е от зъбките или аз съм го заразила нещо.  Thinking
Бързо оздравяване на болните  Hug и весело посрещане на първите рожденни дни на бебоците   bouquet

# 584
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте! Аз вече се чувствам добре, ама още си пия ентерол де и на Георги давам, само  Стоян още не се е оправил, съдя по това, че отказва да яде.
 Иначе моя се обади на обед гузен, гузен да ми се обяснява - не бил ни се карал, а само си мрънкал,  и дрън, дрън. Аз се опитвам да му обясня, че ще имаме нужда повече да се съобразява, още повече за разтребването - днес следобед събрах всички играчки и оправих (също като вчера) в момента вече е по-зле от преди, съвсем нормално при наличието на 2 деца. Ние сме 4 деца и аз много добре си спомням какво беше у нас, независимо какво се е опитвала да постигне майка ми. И те уж са 2 деца, ама де да знам що така няма спомен у тях да е било разхвърляно (може да са били по-кротки, ние бяхме много диви).

Еййй, Мис Файн, аз се надявам да оцелея въпреки породените, че вече е късно да върнем поръчката!  Mr. Green

Оле, браво, че сте обърнали внимание, а още по-хубавото е, че са взети и мерки!  Peace

Бърди, радвам се за баща ти, жлъчка боли ужасно! Бързо да се възстанови от операцията!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт