Отговори
# 555
Честит рожден ден на всички празнуващи днес,да разтат децата здрави  ,палави и много щастливи.И да радват много мама и тати. Heart Eyes Hug  bouquet

# 556
Илка, каквото си написала, такова съм чула  Laughing

НеСъм, на мен ли ми се струва или вие напоследък нямате вирус, който да ви е подминал. И аз минах през същия вирус, тамън като десерт след мастита ми дойде (то и друго ми беше дошло, та купона беше пълен). Дано бързо се оправите! Имаш ли някой под ръка да помага?  Hug

Аман от вашите срещи значи, аз само седя тука сама и ви завиждам  Tired

Марв, душо, взимай мерки Овреме, не е шега! Голям кошмар е било.  Hug

# 557
Честити рожденни дни на Мая, на Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веселин и Антон!!! Да растат здрави и много щастливи!! Прекрасно детство и много, много весели игри!!

Леле, охх това е октомврийското време явно, много болнички баш по рожденните дни, не ми се мисли, че каквито сме кекави от яслата... Crossing Arms

Марвина, много неприятно, дано да не се повтаря Sad Hug Илка, Не съм, и вие да се оправяте Hug

# 558
Не съм, дано бързичко се оправяте всички! Много се радвам за бебето, което е на път Simple Smile
Марвина, имала си ужасна случка  Confused Добре ли си вече?
Поли, лека бременност! Честито Simple Smile
Всички болнички дечица да се оправят бързо! И Тони изкара един грип, но добре, че се излекува навреме, за да посрещне рождения си ден подобаващо.
Не на последно място, честит рожден ден на всички дечица, родени на този ден! Да са ни живи и здравички, усмихнати и умни!

Мами, благодаря на всички за поздравите за рождения ден на Антон Hug Денят му започна с някой друг подарък, после детско парти вкъщи, последвано от игра в морската градина. На партито вкъщи Тони нещо се постресна от многото хора, но намираше и време да се смее и забавлява. За дечицата имаше бебешки тортички, които приготвих аз. Горда съм, че си ги изпапкаха с апетит Simple Smile Ето снимчици от днешния ден и как си изкарахме  Heart Eyes  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150337680281382.36724 … 39167f&type=1

# 559
  • София
Честит рожден ден Йоана, ДАрия, МАя, Яна, Антон, Веско и Йоси! Мили дечица - бъдете здрави, весели, безгрижни!

МАрви - горкичката! Съчивствам ти. ДАно не се повтаря повече. ДАно имате спокойна нощ и сладката МАрти да не тормози тати.

ПолиВ - лека и спокойна бременност ти желая. Хубаво е, че сте успели да махнете нощното хранене. При нас няма изгледи скоро да престане /не че аз съм пробвала да го откажа де. Но той признава само гърда. От шишето с вода и идея си няма как се пие. Само хапе биберона и се олива целия/.

Леле, колко болнички има. Бързо оздравяване Ви желая - мами и дечица.

МАртакЕли - много готина тортичка!

рор - страхотен купон е бил при вас.

wafi - честити Ви ходещи краченца.

# 560
  • София
Леле, Марв, голямо приключение  Shocked Да взимаш мерки и хич да не се притесняваш кой колко ще притесниш да помага, важното е да се оправиш, че те децата теб си чакат  Hug Използвай помощници и хич не се чуди!

wafi - много се смях на прохождането ви  Laughing Все такава самостоятелност да показвате  Hug

Не съм, мисля те много от снощи - как си днес? Има ли кой да даде едно рамо с дечурлигата поне?

Илка, теб също те мисля, как са дребните днес, как изкарахте нощта?

Ние уж попразнувахме и се повеселихме вчера, но и нашия празник беше помрачен - родителите ми трябваше да дойдат от Пазарджик по обяд, да празнуваме с тях и свекърва ми и брат ми и жена му следобяда и вечерта всички баби и дядовци да спят у нас и като заспи рожденничката да се чукнем и да си продължим празника като големи. Е, да, ама не - баща ми цяла нощ с болки, от Бърза помощ не могат да разберат какво му е, лекари, изследвания и накрая - операция на жлъчката, имал грамадни камъни и сраствания  ooooh!
Добре, че свекърва ми остана да поеме Мая, и че брат ми и жена му дойдоха, че все пак да има някакъв празник - да духнем свещичка, да се почерпим ... Ще кача снимки във фейса. Тортата беше разкошотия, от цеха на Диданка, много красива беше станала и много вкусна (взехме я с баварски крем   chef).
Днес следобяд ще дойдат малко дечица, да поиграят и да доизядат торти и остатъци от почерпка, че да не ни изкушават дълго време в хладилника  Mr. Green

Тони, как е момичето в болницата, знае ли се нещо?

# 561
  • София
Марв, Бърди, големи приключения при вас. И все болезнени!  ooooh! Аз съм карала и бъбречна и жлъчна криза - и дветеса ужасни! Но жлъчната боли една идея повече от бъбречната, ако има въобще подобна възможност  Outta Joint
Марв да се оправяш. Бърди, баща ти бързо да се въстановява!  Hug
Да оздравяват всикчки болни!
И честито на всички рожденици!

Ние след вчерашния маратон в банята и тоалетната днес сме както се казва "ни лук яли, ни лук мирисали"!  ooooh! От ранния следобед вчера не сме имали "изпълнения". Вечерта мина спокойно. Даже и се понаспах. Май Йоси не се буди толквоа много, примерно само 3-4 пъти.  Може да е решил, че след като вече е на една година, е голям и може и да пропусне едно-две нощни кръмения, да не му се смеят наборите  hahaha

В момента обикаля по столовете на масата и си похапва торта. Ида ме изнуди сутринта с едни жални молби да й отрежа мъъъничко парче от тортата (вчера я бях скрила да няма изкушения, но пък вечерта отрязох на свекърва ми да си вземе за вкъщи и тя я видя и запомни) и сега Йоси се опитва да й го доизяде.

# 562
Честит първи рожден ден на младежите днес   bouquet Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги - да растете здрави, усмихнати и да имате прекрасно детство  newsm59Честито на патерички и на вчерашните малчугани - само хубави емоции, много весели игри и да са здравички   bouquet
Всички болнички бързо да оздравяват  Hug
pashic - те момичетата вече са ти отговорили, а и ти добре си се усетила  Laughing Големи хитреци стават децата. Най-доброто е похвалата и позитивното отношение към случващото се. Поводът е добър да дадем пример с нещо, с което детето не се е справило, защото не е имало опита и знанията, например. Разговори за ползата от четенето на книги и какво ни носят те, защо трябва да се упражняваме и т.н.
vessi - честита кола и безаварийно шофиране  Hug
Не съм - миличка, какво ти дойде до главата  Sad Бързо да се оправяте и тримата  Hug
wafi - браво на момата  Hug Бързи и стабилни крачета от тук насетне!
marvi -  Hug, дано всичко е ок с изследванията и да не се повтаря тази криза  Hug
Аничка - нослето на Смехи почти се оправи, но се появи кашлица като на дългогодишен пушач  ooooh! Но, както ме увериха мамчетата на децата, които са го минали същото - вече сме на финалната права Wink
За рождения ден се отказах да събирам дечурлигата, защото само ще объркаме вирусите и няма да има край купуването на капки и прахчета. Та много скромно ще се почерпим с близките, а ако сутринта не вали (адаш и аз съм пратила депеша до онзи горе за бездъждовно време до вечерта) - ще пием и хапнем в някое заведение на открито. Ако ли вали - ще го оставим за следващата година. Тортата ни ще е еклерова с фигурки от близкия цех на Мр.Дино, а от следващата ще поръчваме фондани, снимки и прочее. Че опита на приятелките ми сочи, че дълго време няма да се отървем от тях hahaha Поне сега някакво разнообразие да има.

# 563
  • Русе
Добро утро момичета  Hug
Днес нашето малко момченце става на годинка да ни е жив и здрав ,вместо торти ще ви кача моето творение послучай първата годинка

Честита първа годинка и на другите сладури  Теодор, Стефан, Ангел, Георги да сте живи и здрави и много щастливи

# 564
Честит първи РД на Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги!  bouquet
Честито и на вчерашните сладури рожденници да са здрави и послушни дечица! newsm51
Веси, честито ти Бу, да си го ползваш безаварийно!
Рорче много хубави снимки, Тони толкова е пораснал! Grinning
Марви Hug, дано повече не ти се случва такова нещо.
Бързо оздравяване на всички болни.  bouquet

# 565
Честит 1-ви рожден ден на сладурите
Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги!

здрави, усмихнати и палави  Peace   Peace  Peace  Peace  Peace

# 566
Честити рожденни дни на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиан и Антон, за вчера   ura.
Честит рожден ден на Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги за днес  newsm38!

Днес и аз съм рожденничка  Grinning

Марвинка, дано не се повтаря  Hug.

Не съм, бързо оздравяване на теб и на момчетата.

Срещата вчера беше супер Simple Smile.

# 567
  • София
Честит РД на Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги!

Orchids Flower честит рожден ден!

Марви бързо да се оправяш  Hug
Бърди скорошно оздравяване на баща ти.

Вчера Гого ме изненада като се прибра от градина ходили с тате да ми купят букет и пристига да ми го подари.

# 568
  • Русе
Orchids Flower  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА  bouquet
Искам и да ти благодаря за помощта при направата на клипчето  Hug

# 569
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит рожден ден на Борис, Теодор, Стефан, Ангел и Георги! newsm59

Orchids Flower, честит рожден ден!  bouquet

Първо да кажа, че сме по-добре, Георги си е съвсем ок, на мен още ми се бърка и тн стомаха, но нямам разстройство (оставаше и да имам след всичко дето изпих  Crazy), само малкото сутринта ака редичко и малко му къркорят червата, но няма Т и е мнооогооо по-добре.

И сега да се оплача от моя.  Confused Никакво съчувствие и разбиране, ама грам, за някаква помощ и подкрепа пък изобщо не може да се говори. При трима болни в къщи, той вчера ми държи сметка защо не било разтребено!? Да съм станела да разтребваме!  Shocked Аз му казвам, че не е сега момента, а той ми вдигна скандал. Просто нямам думи, то бива, бива, ама това никъде го няма! А аз идиотката го чаках да се прибере за да поеме бебето и аз да отдъхна малко, да полегна, ама на! Много съм му сърдита и безкрайно разочарована от него.  Sad
 Та, така за тези дето питаха има ли кой да ми помага - няма.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт