Илка, Не съм, и вие да се оправяте

Денят му започна с някой друг подарък, после детско парти вкъщи, последвано от игра в морската градина. На партито вкъщи Тони нещо се постресна от многото хора, но намираше и време да се смее и забавлява. За дечицата имаше бебешки тортички, които приготвих аз. Горда съм, че си ги изпапкаха с апетит
Ето снимчици от днешния ден и как си изкарахме
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150337680281382.36724 … 39167f&type=1
Използвай помощници и хич не се чуди!
).
Аз съм карала и бъбречна и жлъчна криза - и дветеса ужасни! Но жлъчната боли една идея повече от бъбречната, ако има въобще подобна възможност

От ранния следобед вчера не сме имали "изпълнения". Вечерта мина спокойно. Даже и се понаспах. Май Йоси не се буди толквоа много, примерно само 3-4 пъти. Може да е решил, че след като вече е на една година, е голям и може и да пропусне едно-две нощни кръмения, да не му се смеят наборите 
Борис, Теодор, Стефан, Ангел, Георги - да растете здрави, усмихнати и да имате прекрасно детство
Честито на патерички и на вчерашните малчугани - само хубави емоции, много весели игри и да са здравички 

Бързо да се оправяте и тримата 
Бързи и стабилни крачета от тук насетне!
, дано всичко е ок с изследванията и да не се повтаря тази криза 
Но, както ме увериха мамчетата на децата, които са го минали същото - вече сме на финалната права 
Поне сега някакво разнообразие да има. 

, дано повече не ти се случва такова нещо.
.
!
.
. 

), само малкото сутринта ака редичко и малко му къркорят червата, но няма Т и е мнооогооо по-добре.
Препоръчани теми