Отговори
# 540
Честит рожден ден на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йосеф, Антон, Пресия и Веселин! Да са здрави, щастливи и много усмихнати!

Честит рожден ден и на Евето! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Честито и на заралийки!

bouquet

Илка, Не съм, Марис, Лина, Арим, Ноел и всички болнички -  бързо оздравявайте!  Hug
Илка, ХидраТИН Алфа може би имаш предвид, няма нищо общо с ХидраСЕК.  Peace

Веси, честито! Със здраве да си го ползваш и безаварийно!

Легео, много хубави покани!  Heart Eyes

Поли, честита бременност! Леко и безпроблемно на финала!   bouquet

# 541
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Поли, честито, лека и безаварийна!   bouquet

Илка, как сте вие, държите ли се?

Аз минавам да се похваля, вече можете да ми честитите и на мен - разстройство и болки в корема!  Crazy Само това ми липсваше, сама, бременна с 2 болни деца и аз цъфнала и то с разстройство!  Crazy ooooh! То се очакваше де, само мъжо да удържи, че него сигурно няма да го изтрая ако ми се тръшне.  Whistling

# 542
Честити първи рождени дни на днешните октомврийчета! Да растат здрави, весели и палави деца, за радост на мама и тати!

Ужас, колко болни..  Sad Оправяйте се бързо!  Hug И какъв е този вирус по никое време  Thinking  ooooh!

# 543
Илка  Hug добре е щом суче има надежда  Peace

Евче честито и от мене, мила, да си жива и здрава! Много целувки на дечурлигата!

Не знам какво друго исках да пиша. Чао  Mr. Green

# 544
  • София
Илка[/b], ХидраТИН Алфа може би имаш предвид, няма нищо общо с ХидраСЕК.  Peace

Е, да де, ти какво чу?  Whistling

Ида вече е с разстройство, но поне от обяд не са повръщали и двамата. Даже преди малко хапнаха картофено пюре и вече 30-40 мин. ги дебна за позиви, но си щуреят без оплаквания.
Аз им дадох малко йод (3-4 капки в 30мл. водичка, и двамата пийнаха по 15мл) Надявам се да е пресякло вирусчето и да престана да дежуря в банята  ooooh!

# 545
Лелеееее, Не съм, миличката ми! Можеш и ти да ползваш Вомитусхил.
Аз го изкарах тоя вирус и знам какво е.  Sad

# 546
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ДНЕШНИТЕ ОКТОМВРИЙЧЕТА

Уффф много болнички, бързо оздравяване  Peace Peace Peace  почва се с тия вируси ейййй #Crazy
Поли, честита бременност  bouquet лека и за финал здраво и красиво бебче  preggo
Къде ги гледате тия рожденни дни и торти  newsm78  май само аз ви нямам в фейсбук Blush
Моят е Даниела Георгиева който иска да заповяда::Simple Smile))

# 547
Поли, лека бременност и здраво бебче на финала  Hug
Wafi, честит Рожден ден на племенницата ти и честити ходещи крачета )))
Мамчета,  днес беше страхотно  Simple Smile
Много болнички има.

# 548
  • София
НЕГАТИВЕН ПОСТ Confused
Момичета, момичета!  ooooh!
Не съм ви изчела, само да ви се оплача и ако мога ще дочета довечеа или утре...
Какво ми дойде днес до главата  ooooh! ooooh! ooooh!
След страхотната срещичка и игри на бебоците (благодаря за прекрасно изкараното време, момичета  Hug) добре, че леля ми дойде да ни види в парка...
Постояхме с нея още около час по пейките да си лафим и Марти да спинка, и към 5 ч като си затръгвахме - като се разтресох  ooooh! ама страшно!!! като пребледнях и се сковах - не мога да мръдна хем се треса, хем не мога да се движа... и болки отзад в кръста!!! Направо Господ я беше пратил леля да е с мен  Praynig СТРАШНООООО!!! После едно яко повръщане, не мога да спра да се гърча и да повръщам  ooooh! Извиках бързо мъжа ми от единия край на софия, братовчедка ми с гаджето й от другия - и който стигна пръв ме закараха в окръжна...  ooooh! Бъбречна криза, моля ви се!!! За първи път в живота ми! Много се изплаших за бебка, че ако ми стане нещо тормозя сума си и хора да ми помагат  ooooh! Както и да е... уж ми мина, черпиха ме някакъв коктейл от болкоуспокояващи в дупето и ме изпратиха по живо по здраво... ама ми казаха да не кърмя тази вечер и утре сутринта  Sad направо не знам дали таткото ще се справи без истерии с приспиването  ooooh! ще гледам да се изцедя по-късно и утре сутринта, пък да не вземе да спре като не кърмя...  ooooh! Абе имала глава да пати! Но много страшно беше!!! егати болките и може би се стреснах от това, че не можех да се контролирам изобщо!!!  ooooh! Извиках мама да гледа децата, утре пристига с първия автобус, а аз ще се заема с разни прегледи и подобни ... Ужас!!!  Cry

# 549
Marvina   голям ужас си преживяла  Hug Доколкото съм чувала болката от бъбреци е една от най-ужасните болки, които може да споходи човек. На мен самата преди доста време ми бяха само настинали бъбреците и беше ужасна болка, а лечението .... - голяма гадост чак не ми се разказва. А колкото хора съм виждала с такава криза, всичките не могат да се контролират по никакъв начин. Стискам палци да не е нещо сериозно и да се оправиш бързо  Praynig

Ей, още една мама ще става пак майка! Честито Поли! Безпроблемна бременност!   bouquet

# 550
Малеееееее, Весиииииии!!!!!!  Hug Дано няма нищо сериозно и да минава! Лелеее, ужас е това! Много  Hug Hug Hug!!!!

Не съм, олелеееее и вие сте ги "забъркали" едниии....  Confused Не съм, има ли кой да ти помага? Дано бързо да се оправят момчетата, че и ти също!!! Оффф....

Срещичката беше суперска! Simple Smile Благодарско, момичета! Ама да знаете, че за неделя времето го дават супер гадно!!! Студ, дъжд...  Rolling Eyes

Саманта, ако си търсиш розовото чорапче на райета, да знаеш, че няма да го намериш у вас.  smile3534 Не бързай обаче да изхвърляш сирачето му, защото ще му върна братчето, като се видим (примерно утре за кухнята).  smile3503 newsm53 Паднало е докато сте си тръгвали. Да знаеш, че у мен.

Моят калпазанчо днес (явно от игрите) такъв апетит беше отворил.... Вечерта започна с праскова и круша, продължи с кашкавал (за пръв път яде, без да се чумери), половината порция супа от кухнята и завърши със запечени картофи на фурна...  Shocked Голямо ядене, голямо нещо. Да не пропусна и десерта за преди лягане - стабилно поцокване...

Май започна да изказва предпочитания как да му викаме. Ние му повтаряме "Ники, Ники, Ники", а той след нас - "Коки, Коки, Коки"...  hahaha

Много бързо да оздравяват всичкииии!!!!

Мирче, Смехи, как са сладките дами?!?!

Лека вечер, момичета!

# 551
Божеее, Марви Confused  Hug . Дано никога повече не ти се случва! Просто луд късмет си имала, че беше с леля си Praynig . А от къде ти дойде това до главата? ooooh!

Днес беше много хубава срещата!

Ани, ми като се оправи времето ще се съберем пак

Не съм, искрено ти съчувствам... Много се измъчи с тия болести Hug

Уафи, честити ходещи краченца!   Party Hug

Поли, лека бременност!  bouquet

# 552
Марви, леле ужас! Аз първо помислих че е нещо дето носихме пейката. Оправяй се че да се виждаме пак!  Peace

ако си търсиш розовото чорапче на райета, да знаеш, че няма да го намериш у вас.  smile3534 Не бързай обаче да изхвърляш сирачето му, защото ще му върна братчето, като се видим (примерно утре за кухнята).  smile3503 newsm53 Паднало е докато сте си тръгвали. Да знаеш, че у мен.
Търся ама направо 2  Confused то крайно време им беше и аз съм виновна - като тръгвахме дребната ги събу и хвърли, аз ги "прибрах" и ги няма  Mr. Green

БебОлето, мерси за книжките! получих  Simple Smile

# 553
Честит рожден ден на всички рожденици! Голяма банда от рожденици има днес. Да са здрави!
Марви ужасен ужас си преживяла Hug
Не съм бързо да оздравявате Hug

# 554
Марви  Hug ужасно звучи това, дано никога вече да не се повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт