Отговори
# 525
Привет, влизам да проверя ще има ли утре среща, Саманта -  за Борисовата градина. Аз за сега мисля да дойда, но незнам по кое време, първо трябва да взема яденето на малкия.
Мерси! Тогава ще видим дали ще успея

# 526
Ех, много неприятно с тези болести и Илка вие точно днес! Аз мога да добавя Натриев цитрат и за двамата. До колкото знам чистата вода дразни корема. Хидрасек или нещо от сорта задължително!
Не съм, ама верно ли гърч от Т? Ужас!!!!
Арим хайде дано да не е нещо сериозно!  Hug

Ния като че ли днес е по-добре. Пу пу!  Praynig бях се заканила утре вече да я водя на лекар. Дано да не се наложи.

Вие питате Пашик, ама аз да се изкажа  Joy Мое мнение е, че неща от сорта на учене и помагане вкъщи не трябва да се заплащат(плащат). Може да има някакъв стимул, но не и такъв като подарък камо ли голям скъп и т.н. имайте пред вид, че те ще искат все повече и повече! Подарък може да има за успешно завършил срок или година, но за всяка оценка. Мисля, че вашата радост, прегръдка, целувка, колко сте горди е абсолютно достатъчно за едно дете. Лично мое мнение  Mr. Green

# 527
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЙМУНКИ - МАЯ, ЯНА, ЙОАНА, ДАРИЯ, ЙОСИ, ВЕСКО, ПРЕСИАН и АНТОН! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ИГРИВИ!

# 528
Здравейте!!!
Благодаря много за хубавите пожелания за моята рожденничка Hug, тя сега спи, но като се събуди непременно ще й ги предам Party Party Party Ето какво сътворих в нейна чест, а за неделя, когато ще празнуваме поръчах друга торта.

Честит празник и на другите дечица, родени на днешната дата newsm59!
Мдаа, днес е празникът на Стара Загора Flutter, честито на всички съгражданки- DSS(Данимира, Роси, Иринополис, НинаВн, Евето и ти май ако не бъркам)

Много от вас пишат за болни деца- дано по-скоро отмине този вирус и да оздравяват бързо всички, че представям си колко ви е тежко.

Легео, не съм виждала по-красиви покани, невероятна си Hug (значи разбираме се, за сватбата поканите ще са от свекървата Crazy)

Веси, ха честит автомобил, безаварийно каране! Дано скоро и Тани се похвали с такава придобивка Simple Smile

Благодаря на всички за споделения опит в приготвянето на среднощното АМ, ще пробвам различни подходи пък да видим...ПолиВ, знам, че и това е начин, ама няма да издържа да плаче толкова, май ще си чакам сама да откаже нощното хапване, пък дано да е скоро...Виждам в подписа ти, че си отново в очакване на бебче, желая ти лека и безпроблемна бременност!!!

За шестиците и поощряването- може би е добре да получават нещо като награда, но не след всяка шестица, а да речем в края на срока, в края на учебната година след успешното й приключване- поне така бих процедирала аз, но и на мен ще ми е интересно мнението на Смехи
Позитив, много ми хареса как си обяснила нещата на Кари Peace
Докато напиша гледам и Марис ме е изпреварила, но поне сме на едно мнение  Party

# 529
Добро утро!

Честит първи рожден ден на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йосеф, Антон, Пресия и Веселин!
Да са здрави, щастливи, много успехи в живота и много гордост на мама и тати да носят!

Евенце, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, винаги усмихната! Много обичана и уважавана от мъжете ти!

Илка, много бързо оздравяване! Дано си изкарате много хубаво!

Не съм, Марис, Лина, Арим, Ноел и всички болнички -  бързо се оправяте Praynig

Маркакели, Илка, много хубави торти!  Party

Веси, честито Бу-БУ! Със здраве да си го ползваш! Hug

Легео, страхотни са поканите!  bouquet

Позитив, Пашик, едно време като бяхме на възраст за подаръци от оценки, наще ни обещаваха нещо голямо за края на година ако си завършил с 6. Пашик, може да й обещаеш скейт за края на срока или годината, но за 3 6-ци не смятам, че е правилно Peace

Саманта, Скорпи, избрали сме час 13ч, за да може мамите, които си взимат кухнята да си я вземат и да дойдат без да се притесняват Peace

И аз съм много по-емоционална от преди, а когато става дума за детето ми съм безкомпромисна! Ама аз съм си кълбо емоции, така или иначе Mr. Green

# 530
Честито малки октомврийчета - Мая, Йоси, Яна, Йоана, Дария, Веско, Пресиан и Антон!!
Много усмивки, мили деца! Безгрижно детство и игри!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на Евето! Както и на Ангел, нищо че мама се изтри.  Heart Eyes

Илка, стискам палци да се пооправят за тържеството.

Не съм, страшно неприятно. Какви са тези вируси пак дето нападат там?

Пашик, не съм Смехи, но не, не бих купувала подарък след всяка шестица.
Не мисля, че този вид стимулация е правилна. Похвала, гушкане, комплименти това използвам аз.
Единствено миналата година крайния рапорт и беше супер и я заведох на палачинки и и взех нещо дребно, но това беше за успешно завършване на годината. А може да я зарадваш с нещо 1-2 седмици след шестиците, без да подчертаваш причината, просто ей така.  Laughing

Някой ме пита за прегледа на Мила. Много неща я питаха - къде живее, кога е родена,
да брои до 30, да разпознава фигури, да прерисува разни фигури и завъртулки едни,
координация, да нарисува с кой живее, да оцвети неща,които обича да яде и др.
Искам да ви кажа, че от 5 годишните тук се очаква голяма самостоятелност.
Да се облича и съблича само, да яде само, само да решава с какво иска да се занимава,
да не спи следобед, да може вече да плува и пр. Тя още не ходи на плуване дори. Blush

# 531
Много болни и точно на РД ,ужас...оправяйте се дечица ,че купон ви чака!

Марис,и аз съм на същото мнение.Аз не намирам за нормално след всяка шестица или няколко да има подарък.Просто за първите така импулсивно й купих една малка чантичка за телефона и портмоненцето да си я носи на училище .Което не мисля ,че е било грешно,но като ми изцепи ,че за следващите иска скейборд  Shocked със сигурност знам ,че няма да има подарък за оценка то е ясно.Въпроса ми към смехи е по-скоро как е полезно да се стимулират децата ?Аз много я хваля ,когато съм доволна,тя много търси моето мнение и винаги иска да съм доволна.

Мила,страшен разпит са й направили.А на момчетата сигурно ги проверяват дали са готови за военна служба.

# 532
  • София
 Tired
Малкия повърна на фонтан след кърменето в 9, преди малко пък се продриска и пак повърна. Но после сука и все още не е повърнал.
Педиатърката и тя каза свещички и за двамата + Хидрасек Алфа, но също така каза, че по-добре направо да сме се отправяли към инфекциозна. Тази перспектива хич не ми допада, така че все още сме си у дома. Само дето малкия не ми дава да му бутна свещичката и ще се надяваме само на лечебните свойства на кърмата  Praynig Crazy

А купонът е безвъзвратно загубен, защото беше определен за 9 сутринта. Следобяда ще има малка почерпка в тесен семеен кръг, т.е. ние четиримата и свекърите. И приключихме с първия рожден ден.  ooooh!

Поне се поразведрихме с едно кашонче с подаръци за всички от сърце от родата във Варна  Party

# 533
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Илка, поизчакай с инфекциозна, пробвай да даваш капки вомитусхил, малко е гадничко но можеш да ги капеш направо в устата или разредени с малко вода със спринцовка ги изстискваш в бузата, така ще-не-ще ще ги глътне. Щом вече сте с разстройство е безсмислено да слагаш свещички, даже е вредно тъй като дразнят ануса и предизвикват допълнителен дискомфорт и изхождане. Вземи си някакъв рехидратант, има на Хумана и обикновен за да не се обезводни и естествено течности по малко и на често (кърмата е ясна, то по-добро от нея няма). В инфекциозна само ако положението е сериозно, не можеш да овладееш повръщането и разстройството и детето започне да се обезводнява, щото те приемат всички с разстройство, независимо дали е сериозно и ако не е само ще си лежите за едното нищо. Сори за РДто, много гадно.

Не е имал гърч Стоян (слава богу), гърчеше се от болка в коремчето, то ако получи гърч трябва да се отиде в болница.  Peace

# 534
Честити Рождени дни  bouquet
На мен доки ми каза,че до 1 г,задължително трябва да се забели пилето.Аз преди това всяка вечер опитвах и почти се бе показала главичката,така че от нея трябваше съвсем малко.Беше насъбрало доста секрет.Сега правя промовки с калиев перманганат вечер и мажа с крем задължително.Но си го боли детето,плачим и двамата,но няма начин.За капак и носа му тече,не дава капки да му сложа и е пълен кошмар картинката.Аз също съм болна,постоянно съм с маска в къщи да не го заразя.
Иначе Рожденния ден бе голям купон,вече сме и Кръстени Heart Eyes
Качила съм снимки във фейса

# 535
Благодаря Ви момичета за пожеланията  Hug  а сега

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС
 smile3525 newsm59 smile3525

Варненки, много съм ангаже тия дни, чухме се с Тини, Хипото преди няколко дни, айде другата седмица да си спретнем срещичка пак да се наиграят децата  Hug

# 536
Честит рожден ден на Веселин, Мая, Пресиян, Йосеф, Яна, Йоана, Антон, Дарияnewsm38  bigdance2Да са много игриви, весели, щастливи  newsm51

Честито християнче на бобинка да ти е живо и здраво и да те радва много  Two Hearts
Честито помъдряване  на евето   bouquet
Весел празник и на мамите от Стара Загора

Днес май е денят на празниците  Laughing
А болните бързо да оздравяват, че този месец трябва да се празнува  Heart Eyes

# 537
  • София
Благодаря за пожеланията тук и във фейсбук   bouquet

MartakEly по мъжова линия сме от Стара Загора и го бъзикаха, че е гледал РД ми ден да не го забрави като сме се събирали  Laughing Аз го харесвам града Гого изкара повече от месец това лято при баба.

# 538
Здравейте мамчета!
Честит Рожден ден на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиан и Антон!   Hug

Четит рожден ден и на Евето!   bouquet

Хей вие се скъсахте да боледувате я да се оправяте бързо, въпреки че и на мен нещо ми дращи на гърлото!

Днес е голям ден и за нас.

1. племеницата ми става на 1 годинка и ми е мъчно, че не мога да я нагушкам, защото те са в САЩ.

2. от днес сме на кухня и много ни хареса, въпреки премеждията докато я вземем. Първо закъсняхме, че бяхме на гости и на Зори не и се тръгваше. Като стигнахме там установих, че съм забравила в сутрешната суматоха бурканчетата. Върнах се, взех ги и зарязах количката да не ме бави и бегом обратно. Пак стигам и бъркам няма ми купоните. Егати идеше ми да си отхапя главата. Преместила съм ги в чантата на количката, че малката ровеше и разхвърляше, та за да не ги загубим. Хайде пак до нас и бегом обратно. Свитки ми излязоха от търчане а и една жега стана ужас.   #Crazy Та взехме си кухнята в последния момент и тук идва ред на :

3. пускам я моята мръвка да стъпи долу и да се държи за крачолите ми докато наместя бурканчетата и по едно време нашта се врътна и си тръгна напред а аз седя и не мога да вържа какво се случва а само я гледам как се отдалечава. Като загрях, че тя ходи и бегом да я настигна да не се излупа, че беше набрала скорост.  hahaha

Та това е май от нас. Хайде стига за зега.

П.П.
Не съм много се радвам за бебчето!
ПолиВ честита бременност и красиво и здраво бебче на финала!

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 15:24 от wafi

# 539
Честит рожден ден на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиян и Тони, да растат здрави и щастливи! 
Свате, тортата за Йони изглежда супер вкусна!
За поканите - нямаш проблем, нали от теб ще са салатките Mr. Green. Много весело да си изкарате и Йонче-Бонбонче да расте здрава и щастлива!
  Аз отивам да се ивхря в кухнята, довечера ще се постарая да попиша пак.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт