Отговори
# 510
  • София
Голямо вълнение този първи рожден ден, лелееее, бях забравила Simple Smile Simple Smile
Честито на всички рожденничета на тази наша плодотворна дата  Laughing
Вчера Мая беше с баба си, а аз цял ден пазарувах подаръци - от нас, от едната баба, от другата ... всички дадоха пари аз да избера. Страхотни неща накупих, детската ИКЕА й видях сметката  Joy, тати сглобява снощи до нощите кончета и столчета, а аз прах обиколници и тоалети и кукли обаче всичко е супер  Party
Днес имам да взема тортата и украсата, а тати да поразмести, че чакаме на гости баби и дядовци с преспиване, плюс вуйчовци и лели без преспиване  Laughing

# 511
Честито на рожденниците  -
МАЯ на Бърди
ЯНА на Данитка,
ЙОАНА на MartkЕly
ДАРИЯ на Rosi09
ЙОСИ на Илка
ВЕСЕЛИН на Данимира на Klleo
АНТОН на Rorr

Бобче,изтървала за вашите ходещи храчета! Peace
Илка,дали ще ти позволят домашна торта в градината?Тук само от сладкарница ,придружена с необходимата бележка от сладкарницата,все някой трябва да носи отговорност!

# 512
Добро утро!
Честит първи рожден ден на МАЯ на Бърди, ЯНА на Данитка, ЙОАНА на MartkЕly, ДАРИЯ на Rosi09, ЙОСИ на илка, ВЕСЕЛИН на Данимира, ПРЕСИЯН на Klleo и АНТОН на Rorr. Да са много здрави, винаги усмихнати и да радват мама и тате!
Честито на патерички на всички, които пропуснах тези дни!
Не мога да ви настигна с четенето, ние сме си все така болни, малкия е по-добре, ама аз не... тази кашлица, ужас, пазете се момичета.
РД мина много забавно, но и много бързо, някакси не мога да повярвам, че вече е на година  Crazy Мъчно ми е... Снимки има в Фейса за който не сме приятели да ме потърси: Евелина Борисова
Лек и усмихнат ден ви пожелавам и много весел празник на празнуващите!  Hug

# 513
  • София
Е, кажете ми, честно ли е на първия рожден ден на малкия, каката да ме събуди в 5 с безброй повръщания, а от 7 и той да се включи.  #Cussing out ooooh! Отиде ми и съня и празненството. Едвам гледам. Пия сега двойна доза кафе, туко виж съм успяла да се оадекватя.  Tired
Чакам да стане малко по-приличен часът и ще звъня на педиатърката да даде акъл, че за сефте и се случва да повръщат. Приемам вас всякакви идеи  newsm78

П.С. Пашик, Ида е в по-специална частна градина и няма поблем да внеса храна.

# 514
  • София
Добро утро!

Честит рожден ден на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиян и Тони! Весело детство деца!

MartkЕly, Rosi09 Честит празник на Стара Загора, хубав ден сте си избрали за раждане  Simple Smile

Една почерпка  и от мен че днес помъдрявам с още една година  smile3510

Днес пропускаме срещата , имам много задачки.

Илка за повъщането Вомитусхил капки или свещички, аз слагам свещичка че да не повърне капките.

# 515
Честит Рожден Ден на празнуващите  bouquet

Илка - най-добре се обади на педиатърката. Може да са повърнали само еднократно и да няма нужда от лекарства. До тогава не им давай нищо за ядене. След като са повърнали, значи стомаха е раздразнен и не желае храна известно време. Успех Praynig Peace

За книги - съм чела и ви препоръчвам поредицата "Клуб на майките"  Peace

# 516
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Илка, както ти е казала и евето - вомитосхил, в началото се дава през 1 час, после по-нарядко. Дано бързо ви мине, много гадно!

Честит рожден ден на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиян и Тони, да растат здрави и щастливи!  newsm59  ura

Честит празник и на Стара Загора!

Ние изкарахме една тежка нощ, свалях температури, успокоявах гърчещо се бебе и така. Сега пак започна да вдига Т, дадох панадол и чакам да мине половин час да дам и смекта и хидрасек, че положението е оакано.
 От къде я пипнахме тази гадост пък сега!  ooooh!

# 517
  • София
Колко много рожденици има днес...
Честита първа годинка на Майчето на Бърди, Тони на Rorr, Веско на Данимира, Пресиян на Klleo, Йоси ма Илка, Яна на Данитка, Йоанка на MartkЕly и Дария на Rosi09

Вече има снимки на много красиви тортички  newsm44

Ние с Ева след малко отиваме на лекар. Т, запушено носле, липса на апетит, зачервени и грапави бузки.

# 518
Честит Рожден Ден на многобройните ни рожденици:Мая,Яна,Йоана,Дария,Йоси,Веско,Персиян и Тони!Бъдете много здрави и весели деца!

Евенце,да си жива и здрава Simple Smile Хубав празник и на теб!

Лина и на мен ми мина много бързо денят,а го чаках толкова много!Сега като се обърна,минали 15 дни....  Mr. Green

Не съм,да се оправяте!

Илка,дано се позакрепите за РД-то Simple Smile Дано Йоси е добре и е нещо моментно!

# 519
  • Русе

Честит рожден ден на всички октомврийчета Simple Smile
Нека да им е честит празника, да е много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелавам им да си останат слънчеви деца, да имат истински приятели, да радват мама и тате, с много фантазия и детски мечти да гледат на света.
Бъдете живи и здрави, много усмихнати и добри!

Честит Рожден ден и на евето   bouquet

А болничките да оздравяват  Praynig

# 520
Честит рожден ден, сладурковци - Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиян и Тони!!!! Бъдете живи и здрави, за радост на цялото семейство!!!

Илка - Вомитусхил - капки за Ида, за дребния - свещички. това е, което се сещам на първо четене....Дано да е от храна, а не някой вирус  Peace

# 521
Добро утро! Честит Рожден ден на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиан и Антон!
Да са живи и здрави и много щастливи!!!

# 522
  • У дома
Добро утроооооооооооо  bouquet

Честит рожден ден на малките рожденници днес - Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиян и Тони! Да сте много усмихнати и весели дечица!

Честит рожден ден и на голямото дете днес Евето!  Hug  bouquet

Пашик, и аз се нареждам за отговор на твоя въпрос  Hug

Кари има 2 шестици. Когато й написаха първата, вечерта каза, че другото детенце, на което са написали 6-ца имала изненада подарък вкъщи, дали и тя щяла да има. Казах й, че получаването на хубави оценки показва, че се е справила добре, но това не означава, че трябва да се стреми към тях, защото после ще има подарък, а защото това е оценката за нейните знания. (Малко объркано го написах, ама ми се катерят по краката и ми натискат копчетата )

По повод първата оценка в бележника, майка ми й подари сребърно синджирче с много хубава висулка - детелинка, като й пожела да й бъде талисманче. Каза й много хубави думи, дано е разбрала смисъла им.

И е вярно, че бабите милеят повече за внуците си, отколкото за своите деца. Винаги съм се стремяла да й се харесам, но тя винаги е изисквала все повече от мен, но пък сега си мисля, че всичко е за добро.

Ох, много се отклоних.  Crazy

Илка, дано децата са добре и да си изкарате добре РД.

Не съм, скорошно оздравяване на твоите юнаци

Барабеси, честита ти количка и безаварийно шофиране

Хубав ден на всички, ние ще се приготвяме за навън.

# 523
  • Русе
Добро утро  Hug
Честит първи рожден ден  на Майчето на Бърди, Тони на Rorr, Веско на Данимира, Пресиян на Klleo, Йоси на Илка, Яна на Данитка, Йоанка на MartkЕly и Дария на Rosi09 -Да са здравички и много  щастливи
Аз днес най-после поръчах тортата за утре  Mr. Green то купон няма да има но поне бебо да се радва на тортичка ,мисля да купя и някоя шапчица и балонче да поукрася и това ще е тази година ,живот и здраве догодина ще направим голям рожден ден
Ние още чакаме за кола дано до края на седмицата да е ясно

# 524
Добро утро и от мен! Честито на рожденниците МАЯ на Бърди, ЯНА на Данитка, ЙОАНА на MartkЕly, ДАРИЯ на Rosi09, ЙОСЕФ на Илка, ВЕСЕЛИНЧО и на АНТОН и ПРЕСИ! Желая им много здраве и много усмивки!

Не съм, в момента върлува такъв вирус. Първо Моника, после и аз го изкарах - с коремни болки и повръщане. Мъжа ми се размина само с температура, а Ева изобщо не я прихвана. За сега и Слава Богу.
В момента пак съм болна, носа ми тече като река вече 4-ти ден. Писна ми да се наливам с хапчета и нищо...

Илка, много неприятно, ама много! Точно днес! Вместо да сте усмихнати и да празнувате. Аз също бих ти препоръчала хомеопатични свещички против повръщане. И не ги карай да ядат, че по-зле. Вода на малки глътки и това е. Бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт