Отговори
# 495
Честит рожден ден на Мила! bdbaloni Желая й много усмихнато ,безпроблемно и пълно с любов израстване!  Hug

Мале, това със забелването не мога да го разбера. Уж постоянно се говори, че е противопоказно и крайно нежелателно и все пак масово се практикува от лекарите  Shocked На Светлозар личната го забели още някъде към 3-4 месец,  не изцяло, но все пак се разкъса кожичката и се зачерви. Аз капах с памуче на почти всеки час риванол и за ден-два се оправи. Но после и си зарасна почти  както си беше преди манипулацията  Rolling EyesБобинка дано се оправи бързо твоето детенце  Praynig
И аз смятам вече да дам цяло яйце - след като вече ядат дечицата всякакви десерти с яйца не би трябвало да има проблем
За четенето на книги за отглеждане и възпитание и аз съм за. Но нямам много време, та чета статии от интернет.
Брей забравих какво още щях да пиша  newsm78
Преди време много момичета се оплакаха, че забравят и аз си мислех, че ме е подминал тоз синдром, ама тука от няколко дни се чувствам като бавноразвиваща се - бавно мисля, не помня, забравям елементарни неща  Confused И от ден на ден все по-ревлива ставам - рева от всичко - политически предавания, социални и музикални предавания, всякакъв жанр филми ... И като бременна не бях толкоз зле  Rolling Eyes Хич не знам какво става - дано е само заради наближаващия рожден ден на малчо, че иначе не знам, Вие имате ли такъв проблем с емоциите?

И мое дете реве докато приготвям вечерното АМ.  Само ако се улучи да дават реклами по ТВ докато приготвям се заглежда и млъква. Трябва май да сваля отнякъде и да ги включвам като потрябват  Mr. Green

# 496
  Честит 1-ви рожден ден на Мила!Да е здраво,щастливо и много безгрижно дете!Бобче честит празник,страхотна торта!
  За утре много се чудя дали да идвам,че Цвети има някаква хрема,но незнам от какво е!Не ми се ще ако е болна да заразим другите сладурчета!Ще видим утре как ще е и ще решавам в движение.
  Нашия бати си дойде днес,ама е пипнал май чревен вирус  Sad!
  Не съм,страхотно звучи това за малкото бебче!И аз съм в трепетно очакване да рабера пола на бебчо  Crazy!

# 497
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС  smile3525

Имам си вече нова кола, тарара - раааам  newsm01 затова днес бяхме в Търговище, за жалост не се видях с Олето, имахме да ходим на нотариус и т.н.  и затова....е, като казвам нова, това не означава чисто нова де Wink ама дано някой ден караме нови коли  Simple Smile

Та така Simple Smile

Приятни празници и утре не рождениците  Hug

# 498
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Oooo, как ми се спиии, ако знаетеее!   kaffeetrmker_2 Ама шъ почакааааммм.

Обадиха ми се днес от у-ще да си прибера Георги, бил с разстройство, болял го корема и бил отпаднал, взех си го и малко след това Стоян напълни памперса с едно рядко щастие, после вдигна и температура, та сега съм с 2 болни деца. Е, те тва е - дойде Октомври и почнахме с болестите.  Tired

Мерси момичета и ние чакаме да разберем пола, ама живот и здраве следващия път, който ще е след месец.

Сега да ви кажа какво хитро зверче си отглеждаме, ейй забравила съм колко са изобретателни вече на тази възраст! Та, малкият дзвер се е усетил и е намерил ново приложение на гърнето - придърпва си го до един шкаф и се качва на него за да стигне до горе, същото го направи и с един голям джип на Георги - докара го от коридора в хола с идеята да го използва за стълбичка към канапето!  Crazy

За забелването - това е единственото, което не харесвам на нашата лекарка - забели го без да пита, а после си имахме и проблеми, ама какво да ги правиш, набито им е нещо в главите и няма изкореняване!

# 499
Честит първи рожден ден на Мила и тук! Да расте здрава и много щастлива!!! Весел празник, Бобче!!! newsm59  bigdance2 Tada  bigdance2 newsm59 newsm38

Благодаря ви момичета за пожеланията за моята половинка! Да ви носят и вашите на ръце и много да ви слушат! Hug Mr. Green

За забелването - нямам наблюдения, малкия не е пипан изобщо, хирург ни каза, че до към 2 год. възраст не се пипало. Shocked Но аз все пак леко се опитвам нещо да забеля. Много неприятно Бобинка, дано да му мине бързо на малкия мъж! Hug

Мамите, които давате АМ през нощта- имате ли някакъв трик за приготвянето-

Аз дундуркам, и будя мъжа ми да прави АМто. Коси по принцип е малко по-спокоен от сестра си, та ако не реве много, а само мрънка, сама си го правя, но с щерка ми беше невъзможно, дереше се и така правехме при нея - аз нося на ръце, мъжа ми тича да прави АМ... Rolling Eyes

Болничките да оздравяват!  Hug Не съм, браво за хубавите новини, жалко че сега с двамата болни юнаци ще се изморяваш повече,да се оправят бързо! Hug

# 500
Bobinka, купи някакъв антибиотичен крем - Гентамицин или нещо от сорта и го мажи поне ден-два, защото явно му е нацепила кожата. На сина ми също я заблевахме, но постепенно. отдолу имаше секрет и нямаше как, трябваше да се изчиства. Аз също съм мазала с антибиотик. Панадолът ще помогне, но за кратко, няма смисъл поред мен. Третирай локално, не глобално  Peace
Днес сигурно ще плаче всеки път, щом пишка, миличкото  Sad
Тия докторки трябва някой да ги щипе по циците, да видят дали ще им е приятно  #2gunfire

За срещата, традиционно, няма да мога да дойда. Направо не мога да повярвам - мислех си, че като прокарам кола, ще имам повече свободно време и ще съм по-мобилна, но нееееее, вече съм шофьор, доставчик, абе... всичко.

За РД-то на 08.10 - моля се за хубаво време поне до към 15-16ч, та да се съберем с приятелите на двора...
не съм, егати късмета. пази се ей, с две болни деца и трето в корема, имаш ли помощник?  Hug

още щях да пиша, ама пусти мозък изветрял  bowuu

# 501
  • София
Момичета, и нас не ни чакайте утре на срещничката, че баш утре ни е рождения ден.
Сега майсторя тортата за градината (на каката), където сме решили сутринта да почерпим децата. Той Йоси пред очите им порастна. Още нямаше и месец, когато започнах да ходя с него да вземам Ида и те все му се катереха по количката да го видят. Като се поочовечи и започна да сяда вече им го вадех, като пропълзя им го пусках вместо плюшена играчка, а от както ходи вече е адекватен участник в игрите им. Ако случайно отида да прибера Ида без него ходят да го търсят в коридора и питат къде е бебето   Joy

По-късно, като е готова тортата ще "почерпя"  Laughing

# 502
А бе момичета каква е тая среща утре? аз чета толкова внимателно Mr. Green  Joy Mr. Green Joy,  а съм я пропуснала #Silly Crazy  #Silly Crazy

МилаИлейн, познала си, точно нещо такова имах пердвид като го казах  Peace

# 503
 Здравейте мами.Аз редовно Ви чета,но рядко пиша Rolling Eyes Стана ми интересно ,че коментирате храненето през нощта.Та ми се иска да споделя и моя опит.Синът ми до преди месец се будеше по 2-3 пъти ,за да се кърмим.Споделих това с моя хелт визитор(живеем в UK). И тя ми каза , че децата ни са достатъчно големи ,за да спрат нощното хранене ,а и е време и ние да имаме по-спокоен сън.Освен това нощното хранене било вредно за зъбите и стомаха имал нужда от почивка.Това , което направих е ,че постепенно намалих количеството мляко и след това заместих млякото с вода.Синът ми естествено не искаше вода и първите 3 вечера ревеше около 30мин-1h.Много беше трудно да издържа на този рев и ми идваше да му дам млякото , за да заспи,но успях да издържа-предлагах само вода.След четвъртата вечер той започна да спи непробудно.Понякога се буди ,но пие само вода.
Надявам се това да е от полза на някой от Вас.Пожелавам Ви по-малко нощни ставания Simple Smile

# 504
Привет, влизам да проверя ще има ли утре среща, Саманта -  за Борисовата градина. Аз за сега мисля да дойда, но незнам по кое време, първо трябва да взема яденето на малкия.

# 505
PoliV, и на мен една британка,която ми водеше курса за бременни, ми каза че само първите един-два месеца може бебета трябва да спят в една стая с родителите Naughty, после трябва да се отделят, за да е спокоен и техният, и нашият сън. ooooh! Така че английски методи - мерси. Stop Все едно пък и бебе имаш, че и да му ставаш нощно време.  Mr. Green

# 506
  • Сливен
лелеее днес колко рожденици имаме  Party Party
честити първи рождени дни на МАЯ на бърди,ЯНА на данитка,ЙОАНА на MartkЕly,ДАРИЯ на Rosi09,ЙОСИ на илка,ВЕСЕЛИН на данимира,ПРЕСИЯН на Klleo и АНТОН на Rorr

хайде по една прясна снимка от мен

# 507
Честит 1-ви рожден ден на всички родени на тази дата.Пожелавам многа здрави и усмихнати дечица,и да радват много мама и тати. Heart Eyes Hug  bouquet

# 508
  • София

И обещаната почерпка. Това е детската торта. Малко ме домързя да я украсявам. Но пък стана много вкусна, поне кремчетата станаха ... ммм ... обожавам ги!

Лека нощ на всички!

# 509
  • Stavanger,Norway/ Varna
А добро утро, бърз запис преди работа.  Crazy

Честити рожденни дни на Мая, Яна, Йоана, Дария, Йоси, Веско, Пресиан и Антон, много здраве и много игри. На мам и тате, много поводи за гордост  Hug

Ние си изкарахме добре вчера. Веднага след като се прибрах от работа, отидохме с децата в голям магазин за играчки да си избере Мила подарък и да се наиграя. Магазина се оказа Дисни Ленд за Мила. Тук по тези магазини, от всяка играчка има изкаран модел да се пробва и децата се наиграват на воля. Поигра си много с една детска кухня, искахме да я вземем, но беше последен изкарания модел и доста позахабен вече  Crazy
Откарахме два часа там, после купихме подаръка от друго място и в къщи. Хапнахме торта (леле как я нападанаха  Crazy) и изтощени по леглата  Grinning

В петък ще правим прощъпулник, поне не съм на работа и ще имам време да се подготвя.

Прекрасен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт