Отговори
# 480
Честит 1-ви рожден ден на сладката Мила!  newsm67  Gift newsm38
Благодаря ви мацки за пожеланията за скапания ми кръст, днес съм по-добре  Grinning
Днес накупих разни балони, шапчици и други дреболии за празненството ни, много се кефя, като хлапе в сладкарница съм  Laughing
Не съм, колко бързо минава времето отстрани, като разказваш как бебчето вече е пораснало - цели 7 см., много мило ми стана, пожелавам ти лека бременност и  Hug
И едно въпросче - давате ли вече цяло яйце на мъниците?

# 481
  • У дома
Не съм, чудесни новини Hug

Дейзи, давала съм палачинка, кекс, сладкиши, а вчера закуса с баница и кисело мляко. Според мен вече можеш да даваш цяло яйце.

# 482
Мами на момченца моля за помощ
Педиатърката ни забели на Ники пилето,много плака милото и много го боля.Сега трябва да го мия с калиев перманганат и да мажа с крем,но снощи той така плака,че не посмях.Отстрани кожата му е като скъсана нормално ли е това и какво да правя от тук нататък?

# 483
За мен не е нормално. Явно му е наранила кожата.
Защо трябва да се прави това, не разбирам. И то така грубо, отведнъж.
Не може ли с някакво кремче да се намаже раничката?

Момичета, не ви ли питат преди да извършат подобна манипулация?
Това е доста болезнено и само се травмира бебето и то без да има причина.

# 484
Здравейте!
Бобче , честита ти рожденничка и тук! Да е жива и здрава и все така усмихнато и щстливо дете сладката Мила! А тортата ви е невероятна! Peace
Да, опаричихме се днес за подследно като свободна мама - в края на месеца отново се връщам на работа. Малко ми е тъжно, но..... Rolling Eyes
Ние също бяхме малко сополиви, но с Тетрисал в нослето и чайчета успяхме да овладеем положението! Peace
Да Мила - и аз съм на това мнение. Баткото ми е вече на 6 и не съм го подлагала на такава манипулация, макар че лекарката нястояваше дори да ходим на хирург. С времето забелязвам нещата си идват на мястото! Peace

# 485
  • Русе
Нашето педи не се е занимавала с бубката ,ама аз и не бих дала  той дребния сам си я мачка и мисля че сам ще се справи

# 486
Честит рожден ден на Мила! Да расте здраво и усмихнато дете и да слуша мама и тати!

За пишката - нашата педиатърка ни беше казала, че след годинката ако не се е обелила, ще дава направление за уролог/хирург (не си спомням). Така или иначе няма да го заведа!

За срещата утре - няма да можем да дойдем, защото майка ми ще идва.

# 487
Абе тези педиатри!!! На моменти да се чуди човек се деца ли работат или...
Здравейте, писателки! Малко човек да ви изпусне и не може да ви влезе в ритъма Mr. Green
Ние сме тук, юркаме се от детски рожден ден на детски рожден де н. Съответно поръчахме тортата, въоръжила съм се със списък какво трябва да се купи, поканите са разпратени. Ето ги и тях, всъщност това една от причините да не се вясвам тук.

http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.25220801
Сега, честити рождени дни на Мила,Никол, Георги и Максим ( някои на  патерици). Нека растат здрави , весели и щури Grinning

# 488
Bobinka, задължително трябва да обработваш с нещо! Поне редувай пръскания с Оксикорт и Пантенол, ако не ти се иска да пипаш. Добре поне, че се опикава в памперса... И аз не мога да разбера защо педиатрите правят това без родителско разрешение или поне уведомяване някакво! Отделен е въпроса, доколко компетентни се имат за една такава манипулация! Видях как стана това с чурката на Алтай, при все че се беше родил почти без фимоза. Според мен си е чисто хирургическа работа. То това чак до разкъсване... #Cussing out

# 489
Честит Рожден Ден на сладката Мила! Да е все така усмихната и чаровна и дарява мама с много прекрасни моменти!   newsm67  Gift
Честито на патеричка и на всички дечица, които в последните дни са празнували! Да са живи и здрави и много да радват родителите си! newsm59 newsm67
Аз бях болна уикенда, ама сериозно Sick, но сега най-накрая съм по-добре, но кърмата е намаляла, дано се възстанови отново. На мен не ми се иска скоро детето да се отбива, вече почти от 8 месеца работя и не ми тежи.
Ник не прави никакви опити за ходене, голям ми е мързеливко, усъвършенствал е пълзенето, сега и на заден ход. Joy

# 490
Честит рожден ден на чаровната Мила! Да е здрава, усмихната и добра сестричка!
Бобче искам твоята торта да видя  Hug

Не съм, аз пък не ти завиждам благородно, а ти се възхищавам   :hug
Оркид, радвам се, че си останал доволна, защото винаги съм с едно наум като препоръчвам нещо...знае ли човек. ния още е дрискава. Вече се притеснявам, явно е вирус, а й и расте и третия зъб. Не знам дали да я водя на лекар,  newsm78 Мерси, че попита  Hug
Димяни, дано, дано да се пребори момичето!  Praynig
Бобинка и със смрадлика поливай при възможност. Даже и панадол му дай ако питаш мен! Ужас, милото...ааа и го дръж без пампер според мен
Аз нощното мляко го правя супер бързо - гореща вода в термос, точно мярката колкото ми трябва и в тези разпределителните чашки лъжичките адапте. После смесвам, и шъшкам през цялаото време  Joy не виждам защо да не се дава адапте, след като има и за три годишни деца даже,,,
И аз съм за чететнето на книги. Бих препоръчала още една като леко четиво Подсъзнанието може всичко ( за деца 3 години) ако не се лъжа това беше заглавието

# 491
maris, bobinka, на нас хирургът, който обряза Алтай ни каза да е в памперс, за да опикава раничката, било полезно. Даже метна марличка върху чурката, за да не попие бързо в памперса, а да омокри добре. ЗА Панадола съм, ще го успокои поне детенцето! Как ще постъпиш ти си знаеш, мила, дано се оправи Никито бързо. Hug Heart Eyes

# 492
Честит рожден ден на Мила!
 Tada

# 493
Честит първи рожден ден на Мила   ura Tada  Да е все така лъчезарна, да върви с лекота напред в живота и да е гордостта на семейството си!

Илка - прати на лични въпросите, ако не те затруднява, че ми стана любопитно  Hug
Мирче, как е Еви  Hug?
Не съм - супер новини  Party Незнам за теб, но аз с нетърпение чакам да напишеш какъв пол ще е  Embarassed Laughing
legeo - много красиви покани, браво на теб!

# 494
Честит рожден ден на МИЛА!Да е жива и здрава!

На нас педи каза от октомври да давам вит.Д.Обаче днес купих новия и рекламиран на Jameson натурален вит.Д .Доста скъп е обаче 15лв.Реших и имунокинд да започна!

Нашите покани утре ще пристигнат,поръчах ги от сайта на Lux-party,да видим как ще са .

Мама-смехорана,искам да попитам грешно ли е ако поощрявам каката за шестиците в училище като й купувам нещо ,което иска?Вчера се върна с първите две шестици в бележника и днес още една.Тя толкова беше щастлива и надъхана ,доволна от себе си.Аз също от радост днес като обикалях й купих нещо което мн я зарадва,обаче после ми каза "може ли след другите три шестици да ми купиш скейборд?"И аз се замислих...?

Общи условия

Активация на акаунт