Отговори
# 465
  • У дома
Добро утроооо   bouquet

Честит първи рожден ден на Мила, да расте здрава, усмихната и да бъде винаги така чаровна!
Бобче, да ви е жива и здрава и много да ви радва! Hug

ЧРД и на отминалите рожденници Ева, Елица, Николай, Максим, Георги, Никол и Илиана! Да са здрави и много весели дечица!
Мили мами, да са ви живи и здрави дечицата! Hug

Майчинство трябва да има днес. Сега влизах, моето ще е само за 15 дни, нали имаше почивни дни, а пък ми свърши и първата година. Мизерия ужасна. Но ще трябва да се справим.

# 466
Честит първи рожден ден на Мила! Да е здраво и усмихнато дете, да е мноооого щастлива!
Ооохх, утре е и наш ред  Heart Eyes Ще почваме да броим и ние с годинки, лелее как лети времето!

# 467
 newsm59 на Мила newsm59
Бобче, страхотна е тортата, браво!

Rorr, да утре е наш ред, много се вълнувам, утре май има доста рожденници  Tada. Ние ще празнуваме с гости в неделя, тогава ще е и кръщенето, а утре вкъщи ще сме си само тримата.

Мамите, които давате АМ през нощта- имате ли някакъв трик за приготвянето- в смисъл приготвяте ли си предварително топла вода, млякото някъде на лесно? Аз втора вечер преди лягане стоплям вода и я слагам в термо раницата и отделно в шишето АМ е приготвено, като се събуди смесвам, ама пак отнема време, пък Йоана реве през цялото време докато й дам млякото, с кърменето някак май е по-бързо и не е свикнала да чака.

# 468
Честит Рожден Ден на Мила!Да расте весела,здрава и засмяна!

Аничка,ако ще се виждате в Люлин,звъннете ми Simple Smile) И аз няма да успея в сряда,защото е единствен почивен ден на мъжа ми и ще му се отдам Simple Smile)

# 469
Бобче, честита ти рожденичка!  bouquet
Мила да расте здрава,весела и усмихната!  Heart Eyes Hug

Саманта, аз не мисля че нашите баби са се справили добре с възпитанието.
Да, ако под това разбираме да ги научат на разни норми, дисциплина, да се хранят културно и пр.,
да справили са се, доколкото могат. Но задълбаем ли - абсурд.
Дори нашите родители не са имали осъзната идея за възпитание.
Майка ми сега чете книги на тази тема и е учудена и дори с горчивина споделя, как за толкова неща не си е давала сметка. Да се четат книги за възпитание не е срамно. Задължително е. Peace

# 470
МОМИЧЕТА, ПРЕВЕЛИ СА ПАРИЧКИТЕ ТАЗИ СУТРИН! Хайде приятно пазаруване!Аз специално това ще правя.  Grinning
СЛЕДВАЩИЯТ МЕСЕЦ ЩЕ БЪДАТ ПРЕВЕДЕНИ НА 01.11.2011г. Аз вече ще работя по това време. Няма да ми остава много време да хайманосвам по магазините.

Честит рожден ден на малката Мила на щастливката Бобче! Да ви е жива и здрава и винаги така усмихната!

Снощи Ева за пръв път изпи 130 гр. АМ. Не че не я кърмих после...  Crazy
Аз реших да не се мъча да я отбивам. Когато се отбие сама - тогава!  Crossing Arms Само да не е твърде късно де! Не искам да кърмя до 2!  Crossing Arms Саманта Упс, дано си права за зъбите, че на мен това ми е едно от големите притеснения!

# 471
Бобче, честито порастнало момиче! Да ти здрава, щастлива, много усмихната и винаги позитивна! Много късмет и успехи в живота, й пожелавам!

На вас ви желая весел празник и много сили!

Симеон ми взима цялот време тия дни и нямам време за повече писане Crazy

# 472
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит рожден ден на Мила, да е много здрава, щастлива и късметът да я следва цял живот! Бобче, много весел празник ви пожелавам и много щастие на цялото семейство!
Мноу хубава торта, мммммм!

Честит рожден ден и на предните рожденици - Ева, Елица, Николай, Максим, Георги, Никол и Илиана! Да са живи, здрави, прави корави и тн!

Ние бяхме на ехограф сутринта, всичко за сега е наред, бебенцето вече е цели 7см, има си ръчички с малки пръстченца, даже си ги размахва на воля!  Grinning Това от мен, сега чакам да ми дойдат парите по сметката за да поръчам малко материали за тортата на Стоян. РДто решихме да го правим в къщи, но няма аз да готвя, а ще си поръчаме кетъринг, а аз само тортата ще спретна (няма да е нищо особено, ама на Стоян тъй или иначе мн не му пука, пък и Георги е мераклия да му направи фигурка та можете да си представите как ще изглежда тортата ни  Mr. Green). Идеята е аз да не си давам много зор, да не ни излезе мн скъпо и да няма мн за миене.

# 473
Честит рожден ден на Мила! Честити първи рождени дни на Никол, Георги и Максим на патерици!

Не съм, браво на бебчето Simple Smile.

Марис, как е Ниа?

Болничките да оздравяват!  Hug

# 474
  • София
честит първи рожден ден на Мила! ДА расте здрава, усмихната и много обичана!
Бобче - честит празник! ПОжелавам Ви от тук нататък само положителни емоции и успехи за твоето семейство!
Тортата е страхотна.

Не съм - браво на бебчето. А тортата със сигурност ще е уникална - щом ще помага баткото.

АЗ няма да дойда на срещата утре. Георги от снощи не е вдигал Т, а и акото гледам е по - добре, но да не рискувам да заразим някое друго дете. Каква беше тая висока  температура за 24 часа не знам. Но вчера давах отвара от сминдух, а татето е дал компот от дренки и за сега положението е под контрол.

# 475
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МИЛА

daila777, по 170 - 210 мл АМ вечер и два пъти нощем.
ммммм... дааа, Мирче по 170 два пъти и се чудя, как ще я откажа????? Crossing Arms

# 476
Честито на Мила! Да расте весело и усмихнато дете!   bouquet Бобче, готина торта.  Hug

# 477
Здравейте момичетааа

И ние малко боледувахме ooooh!,в неделя ми вдигна температура 38 страшни сополи Sick едвам я свалих Т водихме я на лекар казах вирус
Сега вече е добре няма Т почти няма и сополи изписаха и изопринозин, но е много трудна с даването на лекартва, досега не ми е се разболявала така и направо бях в ужас...

Честито на рождениците през изминалите дни!  bouquet Честита първа годинка и на днешните newsm59

Не съм - супер колко вълнуващоооо!!!
MartakEly аз имам нагревател за шишета и бурканчета страшно е удобно и не отнема време, всичко затоплям на него и ядененто от кухнята Peace

Лек ден на всички

# 478
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛА! Да е много здраво, винаги така усмихнато и любвеобилно детенце! Бобче, весел празник!

Не съм, много хубава новина за бебчо. Интересно Георги какво иска да измайстори на братчето си?Simple Smile

Саманта, мисля същото по отношение на кърменето.

# 479
Не съм  завиждам ти благородно   Heart Eyes аз така съм мераклийка за трето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен са ми превели малко повече пари майчинство,явно нещо изравняват Mr. Green
Мамите, които няма да дават децата си на ясла, трябва ли да носят някакъв документ при счетоводителя си и ако да има ли някакъв срок???? Hug

Общи условия

Активация на акаунт