Отговори
# 450
Веси, ако го вземете с вас и тук ви е проблема, можете да ми го доведете на мен. С Радо ще се бият за колички: -)
Друг вариант също е "веселата къща", занималня по часово. Чувала съм добри отзиви. И как така ще ходиш в ТГ, а мен не си ме усведомила? Късам уши....

Лурдес, да ти е здрава упора полвинката и на ръце да те носи.  bowuu

Защо е толкова сложно да се запомни, че НОИ вкарват във вторник или четвъртък, деня който се пада по-близо до отминалия 1ви от месеца?  Crazy
В този ред на мисли, Вит Д давате ли? Нали до годинката, и сега като захладнее, се чудя  newsm78  Mr. Green

# 451
  • София
Бобче,не е добре и вече има и диагноза Синдром на Help Confused
Състоянието и е много тежко!
Хора откликват и даряват кръв,а тя има нужда от нея и то доста тъй като кръвта и не се съсирва и изтича през дебелото черво! Praynig Praynig Praynig

# 452
 Честит рожден ден на Никол, Георги и Максим   bouquet Да са много здравички   bouquet
 Ние сме добре, нещо ме е хванала есенната умора, влача се като 5 за 4. Но то толкова болести и аз се изтощих. Не че се спирам де...
 Мляко-АМ мисля да давам доста дълго време, поне докато го иска. Не виждам нищо притеснително в това, та те още нямат годинка повечето. Кисело и прясно няма да давам като напитка изобщо, не виждам никаква полза. Тука се препоръчва след годинка прясно мляко да се пие, но аз като видя прясно мляко и ми се гади, та няма шанс да го топля това.
 Димяни  Praynig Praynig Praynig  дано се закрепи момичето
  bob4enka чакаме снимка на тортата, много весело изкарване утре, аз пак ще пиша де  Grinning

# 453
Честит първи рожден ден на Никол, Максим и Георги! Да са здрави и много щастливи дечица!

Много ми е мъчно за младото момиче. Дано лекарите успеят да се преборят за нея! Praynig

Пашик, днес за първи път не съм бърсала сополи! Искам и аз да се видим, но изчаквах да му мине съвсем, че съм сигурна - вирус беше! Моя мушморок спи до около 15.00, след това съм свободна. Утре ще късно да предупредя на работа вече, но за следващите дни ще се радвам да се видим:)
За АМ не мога да помогна, не давам.
За прясното мляко, давам по принцип домашно, с бисквити, на кремчета, понякога да пие - не редовно.
Аз днес пренаредих чекмеджето и гардеробчето на малчо с есенно-зимни неща.. хвърлих едно око и на бебешките му дрешки от миналата година, стана ми едно мъчнооо, свидноооо и милоооо. Що за гардже беше 3 кила, а в какво момченце се превърна... Rolling Eyes

# 454
Беболе не че да е трудно, но първо нямам възможност да ви чета постоянно и съм пропуснала ваши коментари и второ нямам такива онлайн справки в НОИ, за да съм на ясно. Не виждам какво толкова стана, то "пишман" да стане човек да попита нещо. Веднага е подложен на ирония.

Все пак благодаря на майчето, което се отзова.  Hug

Силно се надявам момичето, за което се прелива кръв да има късмет!!! Много, много неприятна ситуация! Дано се пребори по-скоро с този кошмар!  Praynig Praynig Praynig

# 455
  Уф Тони,това е ужасно  Sad!Има ли шанс да се спаси момичето?Аз за съжаление немога да помогна с кръв,колкото и да искам,ама съм В+!Много ми е мъчно за нея и бебчето и,моля се да се стабилизира и скоро да се гушкат  Praynig!
   Честит рожден ден на днешните рожденници Никол,Георги и Максим!Честит рожден ден и на Илиана (на патерица)!Бъдете живи,здрави,много щастливи и обичани деца!
 Лурдес,честит рожден ден на половинката ти!Да ти е здрав,много да се обичате и взаимно да си дарявате щастие!
  Ние АМ не пием,само цокаме,ама по колко идея си нямам  Laughing!Аз утре няма да успея да дойда,мойто момченце си идва по обяд и ще ходя да си го чакам  Heart Eyes!А и Цвети от 2 дена точи едни зелени,гъсти сополи не сме спали хич.Други симптоми няма и го отдавам на зъбоникненето,ама знам ли!
  Говорехте нещо за нощното мляко и зъбите.Мойта Весела започнаха да и се ронят предните горни зъбчета,та зъболекарката такова конско ми дръпна,че я кърмя нощем  Shocked!Сега ми вика да внимавам да не докарам същия проблем и на Цвети.Тя не е такова пристрастено кърмаче и нощем не цока повече от 4-5 пъти,ама знам ли.Всеки вика то зърното влиза навътре и пръска в гърлото,ама като се унесе това дете сигурно си остава млекце в устата и си разяжда зъбките  newsm78.
  Наде голям шок!Добре,че не са влезли да ви изкарат акъла тия гадове  #Cussing out!
  Бобче,хубав ден утре!Ще има и други рожденни дни,само да са ни здрави мъниците!

# 456
Димяни, ужасна диагноза. Cry Дано я стабилизират.  Praynig

АМ давам по 200 - 260мл сутрин и вечер.
Прясно мляко на обед около  180мл. Доколко е полезно е спорен въпроса.
Но...майка ми е отгледана с прясно мляко до много късна възраст и няма почти никакви коремни проблеми и до 45 год. нито един кариес. Rolling Eyes Не я е повредило значи, хехе.
А тук, ех тук, в промишлени количества го пият до старини.
Здрави са, големи хора. Но, всеки сам преценя.  Peace

Ева, не се ядосвай. Този въпрос се задава тук периодично, ако не си ти - друг ще е.
Аз съм далече от тези проблеми и просто го подминавам, но ми прави впечатление. Споко.
Другия месец пак ще се коментира.  Hug

Веси, ей така сме ние тук. Няма баба наоколо и се мъкнем навсякъде.
Като си помисля,че ще стане студено, мокро и снежно и ми става лошо.
Днес заспал го разнасях, само му прекъсвам сладкия сън. Confused

# 457
Момичета, по ваше желание комитетът по организационните въпроси се съвеща и реши:

СРЯДА (5-ти Октомври) от 13 часа на езерото Ариана в Борисовата градина. Там, където се събрахме предния път (до надуваемия замък)!

Дано повече успеят да дойдат. Ние с Краси сме там. Ще вербувам и Мишанка, че те нали вече са с нас. Wink

Оле, старата песен на нов глас, а?  Whistling Цяло лято беше в отпуска тоя Вит. Д и сега продължаваме... Този месец сигурно и нашата докторка ще ни предпише, ама да видим. Simple Smile

Ева, не се сърди! Simple Smile Както ти е писала Мила, всеки месец по това време се коментира този въпрос. На мен също ми пише в сайта, че утре ще превеждат, пък дано по-рано пристигнат! Simple Smile

Лека на всички!  Hug

Честит рожден ден на Мила на Бобчето!!!!!!!! Да е жива и здрава, винаги такава умница и красавица да расте!!!! Много да радва мама, тати и кака! Да носи само радост и усмивки!!!

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 00:08 от Anik_bg

# 458
  • София
Честити първи рождени дни на Никол, Георги и специално на Максим (с когото моята Ева се срещаше всеки ден до скоро!)

Оле, нашата педиатър опипа фонтанелата и каза да не давам Вигантол. Питай си твоя лекар (на Радо, де) за по-сигурно.

Miss Fine, при мен прясното мляко се лее с литри от раждането насам  hahaha По половин литър на ден мляко с нес за мен и още за синът ми - той си прави мляко с какао или бананов шейк. Хубаво си е млекцето - не лишавай Мишелка само защото ти не обичаш  Praynig

daila777, по 170 - 210 мл АМ вечер и два пъти нощем.

О Аничка, няма да се класирам за сряда, за съжаление  Rolling Eyes Денят ми е разпределен по задачки. Но се надявам да се видим утре в Люлинта, че имаме да довършим нещо хубаво  newsm53

# 459
  • Сливен
честит рожден ден на сладката МИЛА на бобчето,бобче нека ти е здрава малката принцеса,да расте много весела,умна и талантлива,и да сте заедно цялото семейство

# 460
Бблагодаря ви за отговорите!!!  Hug
Аз имам "Как се възпитават момчетата" и съм я чела до някъде  Embarassed
Скоро си говорихме, че въвеждаме правила, та ми е чудно как се въвеждат тия правила  Mr. Green
Смехи, учила съм доста руски, ама... ако искаш дай да пробвам, ако не е с много сложни термини.

Диданка, то и аз нямах време да чета много книги, но това момичето е по-кротко та понякога ми отпуска  Simple Smile Ако не сега, като се върна на работа ли.
И аз си разсъждавах днес - нашите баби не са чели книги за възпитанието пък много добре са ги възпитали децата си. Може да е така, но времената са били други, а днес ми се струва, че имаме по-големи предизвикателства в това отношение.
А видях преди че сте били на Бистрица, и ние ходихме ама явно не на същото място, бяхме на една детска площадка и моят естествено не слезе от люлката.

БебОле, тогава взимай си житце и дано се увеличи! то никой не е застрахован.
Ей сега ти давам мейл, че втората я търсих даже по книжарниците, ама са я изчерпали. То и аз кога се сетих! От там във фейса бяха извадили това за гнева, ами аз го бях забравила и точно бях решила че вече му е време да спре да крещи.

Освен това му се карах, че мокри из къщата. И после се сетих как аз като бях дребна веднъж много ми се прииска да разлея малко вода у нас и никой не ме би и не ми се кара. Днес прочетох една майка разказваше за някаква градина Монтесори където им дават да играят с вода заради сетивните усещания. Дадох си сметка как преди години когато мъжът ми крещя по детето че му е разсипало винтчетата дето ги беше сложил така че да ги вземе, аз мълчах, а то горкото рева и сигурно сме го стресирали за цял живот...

Ще ме извините, че се отплеснах, днес направо съм за бан  Embarassed

Говорехте нещо за нощното мляко и зъбите.Мойта Весела започнаха да и се ронят предните горни зъбчета,та зъболекарката такова конско ми дръпна,че я кърмя нощем  Shocked!Сега ми вика да внимавам да не докарам същия проблем и на Цвети.Тя не е такова пристрастено кърмаче и нощем не цока повече от 4-5 пъти,ама знам ли.Всеки вика то зърното влиза навътре и пръска в гърлото,ама като се унесе това дете сигурно си остава млекце в устата и си разяжда зъбките  newsm78.
Това че зъбите се развалят от нощното кърмене или дългото кърмене - мисля че е мит. Не знам защо някои зъболекари говорят това, ама то и някои лекари твърдят, че изобщо не трябва да се кърми.
Само да кажа - не е едно и също да се кърми и да пие пастьоризирано мляко или сокче - във вторите няма антитела, които да избиват бактериите, а само сладка среда, в която те си виреят и може наистина да се рушат зъбите.

# 461
Честит Рожден ден на Мила и честито на патерица на Ева, Елица, Николай, Максим, Георги, Никол и Илиана!!! Да са ви живи и здрави дечицата и късметлии в живота!
Орхид, страхотно клипче, много мило ми стана  Simple Smile
Дано да се оправи родилката, ох, милата, дано всичко да е наред  Praynig

# 462
  • Stavanger,Norway/ Varna
Пускам почерпката и бягам, че с тая торта вчера се успах днес  Crazy Ама я завършихме де.

Едва чакам да се прибера и да си нагушкам рожденничето. Роди се точно в 15:15 тукашно време.  Grinning

Заповядайте

# 463
  • София
Честит първи РД на Мила Бобченкова  newsm38  Gift Tada  costumed034  Party Time  bigdance2  ura
Бобче, честит празник  newsm51

Ева беше със запушен нос през нощта, а сутринта видях, че бузките и са червени на кръгли петънца като от розацея  #Shocked

# 464
  • Русе
Добро утро  Mr. Green
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛА  ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ
За витамин Д на нас педито ни каза като свърша шишето да не давам вече
За прясното мляко мисля вече да почна да давам че иначе неможем да смогнем с АМ  много го обича и по 1 кутия на 2 дена купуваме ,то затова сигурно е такъв едър Mr. Green
Дано се оправи родилката  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт