Отговори
# 435
  • София

Аник, Краси, вие като основни организаторки - да измислим една срещичка утре пак, а? Времето е супер Simple Smile
Надявам се да се организираме пак - чао за сега!  Hug

Peace и аз това щях да пиша. този път и аз съм свободна, за сега.

Мила, Мила на колко години е? Нещо съм пропуснала.  Thinking
Тук няма май никакви профилактики. Знам, че като тръгнат на ДГ ги поемат тамошните сестри. Ние сме на занималня и не са ги мерили или теглили, но аз това си го правя у дома редовно. Но пък миналата година им правиха разни "тестове". Ако някой го интересува ще се разровя из отчетната на Ида, там подробно бях описала въпросите.
И очен лекар беше минал през градината, но повечето дечица се уплашили и не му дали да ги пипне  hahaha
Слух са й правили само след раждането.

А кой питаше за книги? Аз съм чела "Изкуството да бъдеш родител" и ми допада. Има я в нет-а.

# 436
Честит рожден ден на Никол, Максим и Георги! Да са здрави, безгрижни и да радват семействата си    bouquet!
Лурдес - честито на половинката ти! Да сте дълги години заедно, все така щастливи и да му спори работата   bouquet

Саманта - този автор, който препоръчва Мила, е добър и на мен също много ми допада. Не съм търсила електронен вариант на книгите му, но е излязла ето тази. Ако не те притеснява да четеш на руски, бих могла да ти дам 2 книжки на негови последователи, които също биха ти били полезни  Hug. Иначе, колкото за идеи да заимстваш, можеш да прехвърлиш "Как се възпитават момчетата (момичетата)", но са "постнички", но и тях бих могла да ти ги дам, само кажи  Grinning Книжките на Олето също са ок.
За срещата утре, ако решите да се организирате, аз няма да мога да се присъединя, че на Смехи нослето тече и незнам дали не сме вирусоносители.
Димяни, съжалявам, че и около мен няма хора с тази кръвна група. Стискам много силно пръсти всичко да е ок с момичето  Praynig

Имах още да пиша, но мрънчо ме вика.

# 437
Мами, кажете вашите деца пият ли и по колко адаптирано мляко newsm78
....
Дая сериозно си го обича и няма да има скоро отказване ,вечер изпива по две шишета и на обед като ляга задължително млякото вечер също преди заспиване:Simple Smile)
Искаше ми се да намалим поне само преди сън вечер ,ноо... не става Thinking
А през деня хапва хапва от кухнята , но си знае и чака шишето  Wink

# 438
  • Русе
daila777 ние пием АМ сега се опитвам да го намаля само сутрин и вечер а през другото време сме на кисело мляко ,мисля след няколко седмици да почна и прясно ама малко се притеснявам

# 439

Аник, Краси, вие като основни организаторки - да измислим една срещичка утре пак, а? Времето е супер Simple Smile
Надявам се да се организираме пак - чао за сега!  Hug

Peace и аз това щях да пиша. този път и аз съм свободна, за сега.

..........

Е па ще го измислим, щом сте рекли. Simple Smile Ще свикам организационния комитет и ще информираме. Очаквайте включване по-късно!  Peace Краси,

Ние днес отбелязахме кухнята за първи път. Прие се добре основното на обяд, макар и малко странно. Simple Smile След малко десерт и довечера супичка. Пък да видим.

Лурдес, честит рожденник! Да ти е жив и здрав и много успехи и радости за напред!!!  Hug

# 440
Дейла, как две шишета само вечер  Shocked наш Пеца пие мляко само вечер и сутрин но по едно шише 210 мл. вода и 7 лъжички АМ. От скоро вечер давам или супичката или основното от кухнята и АМ остана само сутрин  Peace

Ох ние имаме проблем, налага ни се утре да пътуваме до Търговище по работа, и мъжа ми звъня на свекървата да й оставим Пецата, но тя отказала  Shocked.....и сега ще трябва да си го мъкнем с нас.....Мъжото ми вика да съм го оставяла на някой друг, но на кой да му се не види....сестра ми е в Шумен и е на работа.... newsm78 лоша работа....ще си го мъкним с нас май детето.....

Дейзи, я да се оправя тоя кръст  Naughty

Относно книгите за възпитанието на деца и такива подобни, не съм чела, но аз лично смятам че си е до човек, до родител и до усещане  Peace

# 441
  • Русе
Vessi-barabesi ако бяхте близо с удоволствие щях да ти помогна тъкмо Бобо щеше да си има компания в белите  Mr. Green

# 442
Vessi-barabesi ако бяхте близо с удоволствие щях да ти помогна тъкмо Бобо щеше да си има компания в белите  Mr. Green

Хе хе, благодаря ти много мила  Hug

# 443
# 444
Честито на всички рожденици!!!

Страхотни снимки гледах от Рождените дни!  Hug И ние се стягаме лека-полека, не остана.  Laughing

АМ пие вече само през нощта като се събуди - така и не се отучи да се буди за мляко, а и аз не съм се старала да я отказвам. През останалото време сме на храна от кухнята и за закуска нещо, сътворено от мен.

Мисля, че Ноел ни осведомяваше за майчинството... Имаш ли представа кога се очаква този месец?  Sunglasses  Hug

# 445
  • София
Честит рожден ден на Никол, Максим и Георги!

За майчинството на мен в страницата на НОИ пише че утре ще има превод  Peace

# 446
Еве, много благодаря за информацията!!!   bouquet

# 447
 Честит рожден ден на Никол, Максим, Георги!newsm38  ura

# 448
Дейла, как две шишета само вечер  Shocked наш Пеца пие мляко само вечер и сутрин но по едно шише 210 мл. вода и 7 лъжички АМ. От скоро вечер давам или супичката или основното от кухнята и АМ остана само сутрин  Peace
Да, две шишета   само че по 150гр. с 5л АМ, ми давам вечеря хапва,но по малко ,щото знае и си чака после млекцето Crossing Arms

# 449
  • Stavanger,Norway/ Varna
Как сте народе  Grinning

Честито на сладките ни рожденници  Hug

Аз от работа немога да си вдигна главата. Натова отгоре, днес цял денс лед работа правех на МИла тортата. Поизмъчих се, че ми е за пръв път да правя единица. Остана ми да сложа и аранжирам декорацията и да изчисти някой след мен  Crazy Мъжо ми направи фигурите на двата най- любими герои на Мила, останалото аз си го наравих.

Утре като се върна от работа и вземем Йована, ще й изпеем песничка, ще си духне свещичката детето и ще си хапнем торта. Нямах време и сили да организирам каквото и да е, колкото и да ми се искаше  Sad
В петък вечер мисля да поканим приятели и да омеся питка и да направим и прощъпулника най- накрая  Rolling Eyes

Димяни, какво стана с момичето, дано се държи.   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт