Само това ми липсваше, сама, бременна с 2 болни деца и аз цъфнала и то с разстройство!
То се очакваше де, само мъжо да удържи, че него сигурно няма да го изтрая ако ми се тръшне.

почва се с тия вируси ейййй 
лека и за финал здраво и красиво бебче 
май само аз ви нямам в фейсбук 
)) 

) добре, че леля ми дойде да ни види в парка...
ама страшно!!! като пребледнях и се сковах - не мога да мръдна хем се треса, хем не мога да се движа... и болки отзад в кръста!!! Направо Господ я беше пратил леля да е с мен
СТРАШНООООО!!! После едно яко повръщане, не мога да спра да се гърча и да повръщам
Извиках бързо мъжа ми от единия край на софия, братовчедка ми с гаджето й от другия - и който стигна пръв ме закараха в окръжна...
Бъбречна криза, моля ви се!!! За първи път в живота ми! Много се изплаших за бебка, че ако ми стане нещо тормозя сума си и хора да ми помагат
Както и да е... уж ми мина, черпиха ме някакъв коктейл от болкоуспокояващи в дупето и ме изпратиха по живо по здраво... ама ми казаха да не кърмя тази вечер и утре сутринта
направо не знам дали таткото ще се справи без истерии с приспиването
ще гледам да се изцедя по-късно и утре сутринта, пък да не вземе да спре като не кърмя...
Абе имала глава да пати! Но много страшно беше!!! егати болките и може би се стреснах от това, че не можех да се контролирам изобщо!!!
Извиках мама да гледа децата, утре пристига с първия автобус, а аз ще се заема с разни прегледи и подобни ... Ужас!!!
Доколкото съм чувала болката от бъбреци е една от най-ужасните болки, които може да споходи човек. На мен самата преди доста време ми бяха само настинали бъбреците и беше ужасна болка, а лечението .... - голяма гадост чак не ми се разказва. А колкото хора съм виждала с такава криза, всичките не могат да се контролират по никакъв начин. Стискам палци да не е нещо сериозно и да се оправиш бързо
Дано няма нищо сериозно и да минава! Лелеее, ужас е това! Много
!!!!
Благодарско, момичета! Ама да знаете, че за неделя времето го дават супер гадно!!! Студ, дъжд...
Не бързай обаче да изхвърляш сирачето му, защото ще му върна братчето, като се видим (примерно утре за кухнята).
Паднало е докато сте си тръгвали. Да знаеш, че у мен.
. Дано никога повече не ти се случва! Просто луд късмет си имала, че беше с леля си
. А от къде ти дойде това до главата? 

Не бързай обаче да изхвърляш сирачето му, защото ще му върна братчето, като се видим (примерно утре за кухнята).
Паднало е докато сте си тръгвали. Да знаеш, че у мен.
Препоръчани теми