Отговори
# 615
Честито със закъснение на вчерашния отбор рожденници! newsm59
Честито рожден ден на Паола и Вики, Боян, Богдан, Никола, Венцислав и Георги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes- щастливо детство, изпълнено с веселие и игри!!!

Ани, браво на Ники, гледах и клипчето, много смело се пуска Simple Smile))
Марвина Hug, дръж ни в течение как си, стискам палци да е нещо безобидно и в най-скоро време да си вкъщи при децата!

Аз забравих онзи ден да дам отчет- точно на годинка Йоана беше 72 см и 8 кг. Най-накрая ги стигнахме тези 8 кила, откога ги чакам Party

Бързо оздравяване на всички мами и деца, пазете се Hug

Дайла
, не мога да те открия във фейса, нещо много Даниели Георгиеви има...я пробвай ти, аз съм Elena Mihailova

# 616
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честита първа годинка на Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венцислав!

Марви, какво те застигна пък тебе, ужас, дано бързо открият какво е и да се оправиш!  Hug РДто не го мисли, ако не си си в къщи на самият ден, ще го направите когато се прибереш, хем бебелана ще има не 1, а 2 празника!  Grinning

Аник, честити ходещи крачета!  Hug

Мерси, момичета за съветите, ще се възползвам и вярвам, че ще му намерим цаката! А за стреса сте прави - и двамата сме под голям стрес тъй като довършваме къщата, парите не стигат, все изникват нови неща, а трябва да се нанесем преди да започне отоплителния сезон, т.е. до края на месеца, което хич не виждам как ще стане, та и на мъжото не му е лесно - да работи, да върти работниците, да купува материали и да плаща за всичко, а и тия болести, тъй де таковало си е таковата!

И сега пак да прибегна до съветите ви - как да накарам Стоян да яде? Положението вече хич не е розово, премерих го днес и е спаднал с 400гр, тежи 8800, а трябва да тежи 10500, миналия път беше 9 200. Отказва всичко освен гърдата, ама аз заради бременността просто вече нямам толкова. Пробвах какво ли не - манджи, пюрета, каши, бисквити, солети и нищо! Вече не знам какво да го правя това дете, много се притеснявам, да са 100гр няма да обърна внимание, но детето е видимо отслабнало, а след тия болести трябва да яде, иначе хич не го виждам!  ooooh!

# 617
 Здравейте момичета-кокичета ! Дойде ред да пиша най-накрая . Не съм чела много , но после

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА НАШИТЕ ДЕЧИЦА !Да са ни живи и здрави , а пък другото както е писано !
Много благодаря за пожеланията на нашият празник и съжалявам , че нямам възможност да уважа всички ви поименно и навреме .
 Мойто дете като едно истинско октомврийче се разболя за рождения си ден -вирусче . Та празнувахме само с бабите и най-близката рода на тяхна си отговорност ( те за щастие не се тръшнаха болни , но ние вкъщи-всичките) . Днес го водих на преглед , защото за неделя е планувано детско парти и доки каза , че е супер само малко хрема остана която според него до тогава ще изчезне .
 Такаа -тема№1 Къде водите децата като са болни ?При нас все е или събота и неделя или е вечер .

На първия вирус отидохме в медицинска а-я педиатрията , където една лелка пипайки го за ушите каза инфекция щом плаче като пипам ( без преглед с уреда ) и даде антибиотик . Ние се грабнахме и го заведохме в Токуда където останахме доволни-кръвна картина и по-сериозен преглед и не е пил нищо освен имуностимуланти и нурофен че вдигаше 39,5 .
Сега на втория път директно в Токуда отидохме , но попаднахме на една баба , която го прегледа и каза антибиотик задължително -инфекция е . Понеже не ми вдъхна доверие и го заведох в Люлин при един педиатър д-р Субев има нещо като клиника и лекува предимно с хомеопатия . Той го видя доста по-обстойно и каза вирус -въздушно-капков .
 Та мами темата ми е винаги ли по два пъти ще повтаряме прегледите с нашето чудно здравеопазване и имате ли си доверен/ доказан специалист . Това освен притеснения за детето ме натоварва и финансово и вечно трябва да им поставяме диагнозите под съмнение . Може би с времето ще станем половин доктори-да кажат мамите с две и три .
 Имам още теми за разискване ама една по една да не ви отегчавам с дълги размисли  и страсти . Laughing
 Пожелавам на всички мами и бебоци бързо да оздравяват и чудесни празници и подаръци да имат!  bouquet

# 618
gkpetrova , радвай се,че има къде да го заведеш, дори и частно да е.
Можеш да чуеш второ мнение, чак кръвна картина са му направили.
Аз моите вече не ги и водя. Трябва да са супер зле и да подозирам инфекция.
Иначе караме на парасетамолчета и витамини и това е.
Моя личен съм го обсъждала нееднократно тук - и с 40 да ги заведа, получавам потупване по рамото
и уверението, че организма ще се пребори сам с вируса.  Mr. Green

Днес ми е много нервно. Дойде ми 2 дни по-рано( в рамките на нормалното ли е?).
Нико от 2 снощи само реве и днес изпитах отново онова желание да го хвана и натупам едно хубаво. За капак - вали и го мъкна полузаспал в дъждовете.  Tired
Спешно ми трябва рецепта за отпускане и релакс, че иначе ще стъжня живота на домочадието.

# 619
  • Русе
Здравейте Simple Smile

Имам въпрос за сополивите нослета - мажете ли ги с нещо да не се разраняват? Как да го избегна това зачервяване?

# 620
Честит Рожден ден на Вики, Паола, Георги, Никола, Богдан и Венци! Да бъдат здрави и много щастливи!
Марвииии  Hug дано скоро да си вкъщи и всичко да е наред!
Какво става, много болни има, мразя го тоя преход към студено, а като знам, че това следва  Sad
Милла и на мен ми дойде по-рано.
Аник, честити ходещи крачета  Hug

# 621
  • София
Марвичке, Марвичке, какво ти се случи, бе, миличка  Hug Да се оправяш  Hug

Не съм, а Стоян яде ли хляб? Мая като ми е в кризи и не й се яде нищо, кара на хляб и вода - хляб никога не ми е отказвала.

Ани, хайде честито прохождане, видях ви във фейса Simple Smile Мая както се пусна и взе да прави по крачици, така няколко дни след това категорично отказа да прави такива неща и в момента сме само за ръка  Tired Край няма, ужас. Държи ме абсолютно проформа за пръста, ходи си сама, обаче страх голям да пусне пръста ми.

Диди, в Пазарджик е татко, така и не стигнаха до София, беше се тръшнал вечерта преди РД. Чух го днес, добре е - "като изключим кофтите неща, съм добре"  Laughing

Мила, на мен миналия месец ми подрани с 5 дни, а този - закъсня с 1-2, така че аз го броя за нормално. За релакс обаче не знам какво да ти кажа, на мен преди РД на Мая доста време ми беше супер сдухано и напрегнато, после с историята с татко пък съвсем. Излизат ми херпеси, Т вдигнах снощи, нищо не ми се прави и всичко ме дразни. Ей сега чувам как някакви си говорят в коридора на блока и ми иде да отида да ги ошамаря един по един.

# 622
 Мила-да чела съм -при вас е другата крайност . Ако бях при вас ща не ща може би щях да се отпусна повече от липсата на избор а и ти е второ едва ли те тресе така Simple Smile . Аз не ща да го бъхат с лекарства , особено когото са излишни ,гледам и тук да не изпадам в крайни мнения .Честно казано този път ми беше доста по-спокойно от първото боледуване, само исках да му чуят гърдичките .
 За цикъла-имам си го откакто съм родила-миналият месец ми подрани със седмица-отдавам го на сезоните.
 За релакса-топла вана , книга , хубава музика , хубав филм , шопинг . И всичко това ако има кой да те отмени за малко де . Мен как ме стяга шапката напоследък като бомба със закъснител съм .
 А ако отворя темата за мъжете ще ви довърша тази отчетна с един пост .
 За нослето-и нашето се зачерви и разрани от много бърсане , та баба му извади някакво кремче домашно с мас и невен-веднага се оправи . Сигурно става и вазелинче.  

# 623
Честит Рожден ден на Вики, Паола, Георги, Никола, Богдан и Венци! Да бъдат здрави и много щастливи!
 newsm59 nbirthday newsm59 newsm67

Здравейте Simple Smile

Имам въпрос за сополивите нослета - мажете ли ги с нещо да не се разраняват? Как да го избегна това зачервяване?

Мажа с Низита гел, пише че става и за бебета, но не прекалявам все пак.

Ани, честити крачета! Hug
Хайли, ох дано дано! Praynig Hug

# 624
  • София
Привет, мамчета!  Hug
Отново ви благодаря, че ме мислите  Heart Eyes
Днес поне настроението ми е маааалко по-горе... примирих се, че няма да си виждам бебето няколко дни, малчо поне ще дойде днес пак с таткото...
Тъпото е, че Марти като едно октомврийче от днес била сополива  ooooh! и ми се сви сърцета да не стане по-лошо... казах им да дават есбериткос и да промиват с тонимер, пък дано да я преборим тая хрема... според мама, можело и да е от зъб, защото много се лигавела  Thinking
Дано да се справят, че пък мама е с ревматоиден артрит и като си натовари ръцете отичат ужасно болезнено, а вие сами знаете какво приключение е с количка по "равните" ни тротоари и улици...
Снощи не можах да мигна и секунда  #Crazy кво беше това нещо... цяла нощ сънувах как точно ще направим рд-то и каде какво ще сложим, и на сутринта - сополи... даже се чудя дали да не предупредя поканените вече бебета, за всеки случай да си имат 1 на ум, че партито може да се отложи... ще остане само купон с баби, дядовци и роднини ...
Преди малко поръчах торта, която лееееко се доближава до това, което имах като идея в главата си да направя сама...
доста разпокъсано пиша, ама ми е отнесено едно...иначе тук е тъпо... Едната сестра я чаках около 55 минути да си "изпуши 1 цигарка", за да ми даде термометър, че пак ме втресе...и то при положение, че ходя при тях, а не ги викам да ме "обслужват" на място ... никой нищо не ми казва какво ми е и прочие... леля ми само чете в системата и каквото тя ми каже, това е... последно не знаят какво ми е ))))) не че съм си мислела, че занят де... щото пак имам Т след антибиотици венозно  Whistling... както и да е, ще се оправят нещата  Wink
Дано не ми се сърдите за доста "мрънкащите" негативни постове последните дни  Blush

# 625
  • Русе
marvina дано скоро се разбере какво ти е ,ама те как няма да знаят щом от вчера си там трябваше досега да има диагноза

# 626
Опалааа Simple Smile

Тук съм бандааа  bowuu обучението мина добре, Цвети това обучение го започнах още преди да забременея, но понеже се проточи 2 години, разделено на 4 етапа, та сега вече беше финала Simple Smile свърши се Simple Smile

ЧЕСТИТО НА ВСИчКИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС   bouquet и на проходилия Ники  Hug ние сме доста далеко от тая работа  newsm78

# 627
  • Stavanger,Norway/ Varna
Влязох да видя Марвина как е, че се притесних за нея, ама пак няма диагноза, какво е това чудо, ужас  Confused

Честито на сладките рожденници днес, много здраве на цялата банда.

Здравните услуги и тук са същите, каквито ги описва Мила. Азобаче ги лъжа най- безцеремонно и си доизмислям сериозни симптоми, за да си изпрося поне кръвна картина и преглед, иначе не става  ooooh!

На Мила ония ден й биха ваксина и след това цял деннеможеше да ходи, милата, кой знае как я е боляло. За ръв път ми вдигна и температура, но сега вече е пушка  Peace Аз приготвям софра за довечера, ще равим прощъпулник и чакам приятели на гости.
за пръв път, обаче, питката ми се опъва нещо  Thinking

# 628
Най-после седнах Simple Smile

Честита 1ва годинка на днешната банда - Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венцислав! Бъдете здрави, шастливи и късметлии!

Марвина, ле ле, мила! Дано скоро поне да разберат какво ти е!  Hug
Ани, честити проходили крачета на Ники! Само напред и нагоре  Mr. Green
gkpetrova, аз винаги съм търсила второ мнение ако усещам, че нещата не са точно както си мисли лекарят Simple Smile Но според мен просто трябва да намерите "вашия" лекат, този на който ще вярвате и като решиш че е той да му се довериш  Peace Иначе на мен страшно много ми помагаха и сега дори приятелки с повечко деца или с по-големи деца. И аз вече не ги водя за всяка хрема, кашлица...Но си имам стетоскоп, инхалатор, сума книжки за четене за детски болести, да неговорим за интернет  Joy
Не съм, Ния ядеше само кус кус като акаше(и тя е отслабнала, даже видимо). с малко захар, а сега вече й давам и малко сирене. даже тази вечер пи нормално мляко та да видим утре. А АМ не пие, така ли? 
Milla Elaine, масаж и/или няколко часа насаме с теб си  Hug

# 629
Честит първи рожден ден на Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венцислав

Ани, честитоооооо!!! браво на юнака, дано да са му здрави и бързи крачетата  Praynig

qkpetrova, и аз като Мила - трябва да много зле, за да потърся лекар вечер или събота/неделя. Заредила съм се с всякакви илачи, даже имам банка с глюкоза и система за нея и действам (тва последното не е влизало в употреба). При първа възможност звъня на нашата педка, тя си ме знае от бебе, сега лекува и моите деца. Доволна съм  Peace

Не съм, а пробва ли лечебната Хумана - тя е много калорична, и става както по време на боледуване, така и след това. по мъничко, по лъжичка, нещо да го забаламосаш - на Мая й давам да ми лигави всичките джиесеми, само и само да яде....  Peace

klleo, при нас разраняването се получава от бърсане със салфетки - за това не ползвам, коато са сополиви - духаме се на чешмата. иначе мажа с домашна мас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт