Отговори
# 630
Не съм, забравих да кажа, че Gummy bear http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0 много добре действа за ядене при нас  Peace
А за нослето - вътре е хубаво да се овлажнява ако е суха хремата (напр. с Низита мехлемче), а отвън използвам Паводерм или някакво кремче, което не щипе. Имаше едно хомеопатично кремче Хомео нещо си, но не мога да се сетя как беше точно, а сетих се Хомеоплазмин. Това ми го изписвала и педито.

# 631
 Здравейте и от мен, нещо не ми се пише, но влизам да честитя на днешните рожденици и спецялно на Георги  Heart Eyes Да са много здравички  Hug
  Оздравявайте всички, Марв  Hug

# 632
Влиам мнооого набързо само да честитам а утре ще ви чета..... Rolling Eyes                                             Честито на днешните рожденици Вики, Паола, ГЕОРГИ, Никола, Богдан и Венцислав     newsm59  nbirthday  newsm38    bouquet  bouquet  bouquet
мама Мари Ети май ни забрави Wink

# 633
Честит рожден ден на малките ни сладури днес! Много здрави и усмихнати да сте!

Не съм, същата работа и при нас. Не яде и това е! Слабичък е за възрастта си. Да не говорим, че и той доста заслабна след дрискането навръх рождения си ден... Обича кус-кус и всякакви тестени неща, давам му и препечен хляб, или част от сандвич в тостера. Храната от кухнята не връща, но и не изяжда повече от 100 грама и то с голям зор - гонене с лъжицата, залъгване с играчки, гледане на телевизия... ooooh!
Ани, браво на Ники, да го отведат на много хубави места тези крачета!
Мила, топла вана, четене на книга, разходка, масажче... естествено при всички случаи ти трябва отмяна с децата Rolling Eyes

# 634
Клео, мажа отвън със Судокрем когато започне да му се зачервява нослето, но предимно го чистя на чешмата, така е спокоен и минава лесно, ако го чистя със салфетка много се борим, не му е приятно.

Петрова, до сега ми се е разболявал само веднъж сериозно, тогава беше събота и го заведох в полилкиниката при дежурния. Той ми каза, че с толкова малко бебе (тогава на 3м.) не смее да се захване и ни препрати към педиатрията. Сега като ми се охремави направо при педи, тя ми изписа само капки за нос и толкова. Иначе, като имам някакви съмнения си го водя в 12-та ДКЦ, при който е на смяна, все свестни са на смяна. И после питам педи какво мисли и така. Действам според инстинкта каквото ми подскаже Peace

Момичета, искам да споделя една рецепта за един супер вкусен, лесен и бърз Ябълков сладкиш Heart Eyes

1.На дъното на тава си нарязвате на парченца ябълки, поръсвате със захар, канела и/или какао.

2.В купа си разбивате 4 яйца и 1ч.ч. захар
   добавяте: 4с.л. олио;
   1 1/2 ч.ч. брашно;
   1 бакпулвер и ванилия (аз слагам 2 течни, но може и без)

3.С получената смес заливате ябълките и печете 40 мин на 180-200С

4.Като е готово се обръща с ябълките нагоре и се поръсва с пудра захар.

Да ви е сладко! Heart Eyes

Мила
, масаж, вана, свободно време само за теб, но трябва да е системно, а не когато ти прегреят бушоните.

# 635
Честито на всички рожденници днес,да растат здрави ,да правят по малко бели да са послушни и само хубави неща да им се случват,а и по малко болести. Hug Heart Eyes  bouquet

# 636
  • Сливен
Добро утро

Честита първа годинка на Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венцислав! Много здраве, щастие и усмивки! Весело и безгрижно детство!
Момичета, весек празник, с много усмивки сълзи на щастие!

Лурдес, дано сте изкарали всички болести, за да сте здрави на партито! Hug
красе включвам се към твоите поздрави  Hug   bouquet

хайде малко и за днес
честит първи рожден ден на принцесите ЙОАНА  на мама смехи,МАЯ на диданка,РАДОСТ  на бико и ГЕРГАНА на кат88
да е честит първият рожден ден на малкият мъж ДАНИЕЛ  на дианка

ании честити ходещи крачета,да нацелуваш сладкото ники  Hug
марви много прегръдки и за теб,дано да няма сериозни нещаа и бързо оздравяване
бързо оздравяване и на всички болни дечица
Milla Elaine и аз я искам рецептата за релакс,защото вече не се трая и аз самата  ooooh! Crazy а пък не знам за другите
и ние сме много кисели и доста си пореваваме ,което не е типично за Дени

# 637
  • София
Честит първи рожден ден на Йоана, Мая, Гери, Радост и Дани!

ПЕтрова - личната лекарка на децата има сключен договор с МЦ" ПОлимед". Те поемат прегледите вечер от 19:30 - 7:30ч и почивните дни. КОгато се е налагало сме ги водили. Обикновено дежурния педиатър се презастрахова и дава рецепта за АБ. Но аз до сега не съм купувала АБ само по тяхна преценка. При първа възможност ги водя при педиатърката им да си ги види и тя да прецени.

Краси - преписвам си рецептата и ще пробвам.

МАрвина - милата ти. Аз пък си мислех, че в Токуда е по - на ниво обслужването. ДАно бързо разбират какво ти е, да се оправяш и да си ходиш у дома при чаровната Марти. НЕ го мисли сега рожденния ден - като се прибереш ще празнувате двойно повече.

Релакс - какво беше това и има ли почва у нас? Вчера ходих на народни танци. От 18:30ч -до 20ч. Изкарах си супер и когато мога ще ходя. Завися от графика на мъжа ми - когато е свободен, за да гледа децата.
КАто се прибрах от танците снощи Георги вече спеше - както си е с дрехите от деня, не слаган на гърне, не къпан, не ял. Но той от неделя на сам я кара само на моите млекоцентрали, та не се учудвам, че не беше ял.

miriams28 - и Гого тая седмица е един мрънкащ. А това не е характерно за него. Отказва да яде друго освен солети, бисквити и ЦИЦААААА. НЕ дава да му бръкна в устата да видя дали не се е задал някой зъб. Постоянно гледа как да захапе нещо.

И един страничен въпрос - има ли други - кърмещи като мен, които все още не са навестявани от "госпожата"?

# 638
И един страничен въпрос - има ли други - кърмещи като мен, които все още не са навестявани от "госпожата"?

Има, има  Mr. Green Да се преброим колко останахме  Wink

# 639
Здравейте Wink Нямах време да ви чета и пиша. Влизам набързо да ви почерпя за рожденния ни ден! Много се вълнувам. Ще правим и кръщенка в 10.30. Бяхме болни и още не ни е минало,но се надявам днес всичко да мине добре. Хубав ден! Hug

# 640
Влизам набързо за да поздравя днешните ни пораснали слънчица - Майчето на Диданка, Гери на Кат, Ради на Бико, Дани на Дианчето и разбира се моята Йони. Да са ни здрави, щастливо детство да имат, достатъчно верни приятели, да растат разумни и игриви! Усмихнат и незабравим празник на мамчетата   (напук на мрачното време) bouquet

Ето и малка скромна почерпка, после ще добавям нашата тортичка  Wink

Четох по диагонал и запомних малко неща, но:
РениHug Дано повече нямате подобни инциденти!
Аничка - както вече ти писах - да са ви честити първите стъпчици! От тук насетне - безаварийно да ги ползва крачетата  Hug
Болничките да оздравяват бързо  Hug Praynig
Марви  Hug
За да не се разранява нослето на Смехи го почиствах внимателно с влажна кърпичка. А ако все пак се зачерви - и аз ползвам Судокрема.

Оставям ви, милички, че днес денят е изпълнен с много мероприятия. Слънчево и весело настроение на всички   bouquet

# 641
Честит първи рожден ден на Йоана, Мая, Гери, Радост и Дани!

Честита първа годинка на Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венцислав за вчера!

Рени, ужас, да не би вече да е мн висок за проходилката?

Ани, честити ходещи крачета  Heart Eyes.

Въобще не съм си мислела, че мога да й разраня нослето, защото първоначално й го смучех нон стоп с помпичката за нос, а после само леко забърсвах.

Моля ви качвайте снимки от изминалите рожденни дни, много ми е приятно да разглеждам  Heart Eyes.

Момичета днес ще шофирам много, не излизайте в района на Редута  Mr. Green.

# 642
Добро утро :

Честит Рожден Ден на 4те ни грацийки:Йони,Ради,Гери и Мая!Честит Първи Рожден Ден и на младеж Дани!Желая ви много хубаво детство,сбъднати мечти,хиляди детски игри и едни неслизащи от личицата ви усмивки! bdbaloni

На милите майчици,много хубави емоции и по-малко сълзички в очите! Hug  bouquet

Хахахаха и аз се чудя,дали си спомням, какво значи РЕЛАКС,ама май не  Mr. Green

Орхидейке,мисля да звънна до гражданска защита,да евакуират хората от района  hahaha Joy

Марви,дано скоро разберат ,какво ти има  Hug

# 643
Честит рожден ден, Йоана, Гери, Мая, Радост и Дани!
Желая ви здраве и много усмивки! Весел празник!

# 644
Честит рожден ден на:
 Йоана - на мама Mama Smehorana
 Мая - на мама Didanka
 Радост - на мама Biko
 Гергана -  на мама Kat88
 Даниел -  на мама Dian4eto
 newsm59
 Честито на вчерашните рожденици  с закъснение!
Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт