Отговори
# 600
Добро утро

Честита първа годинка на Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венцислав! Много здраве, щастие и усмивки! Весело и безгрижно детство!
Момичета, весек празник, с много усмивки сълзи на щастие!

Лурдес, дано сте изкарали всички болести, за да сте здрави на партито! Hug

# 601
  • Русе
Добро утро на всички ранобудни  Hug
Честита първа годинка на Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венцислав! Много здраве и щастие и много весели и безгрижни игри
При нас РД мина добре малчо си поигра и заспа в 8,30 но поне успяхме да го снимаме с тортата преди да стане киселчо  Mr. Green

# 602
Привет!

Честит първи рожден ден на всички малки октомврийчета родени днес!

Да ви се оплача вчера моя мъник така се обърна с паяка, че как не си строши главата не знам. Разминахме се с разбита устна, обелен нос и голям рев. Офффф, не ми се мисли, че тепърва започват да падат.... ooooh!
В тоя ред на мисли някой ползва ли Йодасепт и помага ли?

http://apteka.framar.bg/10000023/%D0%B9%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%81% … -90-%D0%B3%D1%80-

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 09:20 от Reni_Vo

# 603
Честита Първа Годинка на Паола, Виктория, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венци!Растете здрави,усмихнати и много щастливи,мили дечица!

Честит Рожден Ден на патерица и на вчерашните празнуващи!Ади,честит рожден ден и на теб!

Марвииии,лелееееее ,настръхнах  Hug Милата!Дано бързо разберат,откъде идва проблема и те излекуват!Не го мисли толкова купона,няма да се разминете с него Simple Smile А след този,ще има още много,много,много Simple Smile Емоцията на майката ,никой не може да и я отнеме,тя не се изразява в партито,а в това,което и е в душата! Много те гушкам! Hug

Аничка,не ни е урочасал никой,просто такъв е сезонът Simple Smile Ето на Кристиянчо ,никога не му се получават празниците и годинките,защото винаги има болни и то повече от половината!Беше ми криво първите 2 пъти,ама свикнах  Mr. Green Ето на братовчед ми детенцето ще стане на 2,миналата година бяха поканили 30 човека гости,от които дойдоха 12  ooooh! Болен сезон,а сега предстои и преход от много топло,към студено и нищо чудно да има още болнички! (пу-пу)

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Рени,много неприятно,добре че се е разминал само с ранички!Хубавото е ,че е малък и няма да си спомня утре Simple Smile  Hug

# 604
 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на сладурковците Боян на мама Lolo7, Богдан на Veselina Miteva, Паола на мама Sea Angel, Георги на Legeo, Виктория на Deizy_9, Никола на Eli_st, Венцислав на мама Mari♥Eti ! Да са живи и здрави и много усмихнати!

Марви, направо ми се насълзиха очичките. Дано бързо се оправиш и те изпишат и отпразнувате заедно рождения ден на Марти!  Praynig

# 605
Честит Рожден Ден и на днешната дружинка! Да растат здрави и весели деца!   bouquet

И аз да пожелая бързо оздравяване на всички!  Hug

Според мен и дупката си оказва влиянието, ама най-вече си е от сезона. Около мен страшно много болни има, а в аптеките е като в магазин на промоция.  ooooh! Ние минахме дриснята, ама сега всички сме с едно дразнещо гърло и кашлица.  Confused

# 606
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Честити рождени дни на порасналите сладурковци! Да са живи,здрави,весели и игриви! Специално ЧРД на Боян на мама Лоло!

Марв, как си днес? Hug Hug Hug
Рени,голям стрес сте преживели... ooooh!

Бързо оздравяване на всички!

# 607
  • Варна,морето,сините вълни...
честит рожден ден на всички дечица днес! Да растат здрави,весели,щастливи!
Честити 1-ви годинки и на всички октомврийчета,които пропуснах!И за тях много здраве и безгрижно детство!
Многоо болнички,направоооо ужас ooooh! Бързо да оздравяват всички и да отминават болки и настинки!!! Hug
И ние сме с малко Т,ще вадим горните зъби на веднъж май...целия венец е побелял,надут.Кисели сме,криви и всичко трябва да се пъхне в устата ooooh!
ХУбав ден и весел празник на празнуващите днес!НИе излизаме за кухнята и на разходка,да използваме слънцето!И на нас педито каза,да почваме пак Вигантола,но ще поизчакам малко.Засега всеки ден сме навън,като застуди тогава. Peace

# 608
ти пък другата крайност! И к'во като е разхвърляно! Значи децата ни са здрави, за да си играят и да правят хаос Mr. Green .
Децата може, но мъжът - не. Все пак те са деца и не разбират. Според мене като пораснат е редно да ги учим на ред, а не че един ден ще се оженят и някой друг ще им чисти  Peace

# 609
Честит рожден ден на цялата банда!!! Лелее, много са...
Да сте много щастливи, здрави и усмихнати, мили деца! Heart Eyes Hug

Ох, това разхвърляне...Значи аз не обичам безпорядък.
В стаята на Мила може да си разхвърля, но в хола се поскарвам за някои неща.
Особено- натрошени бисквити, нахвърляна храна, всичко по земята са ми голям дразнител.
При нас има ред за играчки освен това. Аз не изкарвам всичко, което имаме.
Нещата са подредени в кутии, ако се играе с кубчета, после се прибират и тогава с нещо друго.
То иначе ние с мъжа ми трябва само играчки да разтребваме.  ooooh!

Наистина има много болни...При нас май още не са почнали вирусите.
А и по мое мнение, в България положението е по-зле. Тук уж не ги пазят от нищо,
болни са и по градини и училища, пък такива чудеса не съм виждала. Нямам обяснение, но определено ми прави впечатление, че на целия непукизъм са ок. Виж аз не пропускам.  Mr. Green

# 610
Благодаря за хубавите пожелания, Честит рожден ден и на другите сладки мъници-рожденници Паола, Боян, Богдан, Георги, Никола и Венци!Да са здравички, весели и мноого да радват мама и тати!   bouquet Hug newsm67  Gift  party023
Днес е прекрасен ден за мен, доста натоварено, после ще ви чета, чао и  Hug Hug Hug

# 611
Момичета, за да подобрим малко настроението в последните странички, да ви кажа:

Ники проходиииииииии!!!! 
newsm44 newsm53 newsm68

Отиваме за кухня и после ще го пробвам пак. Вече направи 7-8 опита с по 3-4 крачки. Прикляква, сяакш му се ака. Хахахаха... Лелеее, много ми е весело днес (за разлика от вчера)!!!!  Hug

# 612
  • София

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН на Вики, Паола, ГЕОРГИ, Никола, Богдан и Венци! Да бъдат здрави и много щастливи!

Аник - честити ходещи краченца на сладкия Ники! Да се разхожда на всякъде и безаварийно  Laughing

МАрви  Hug ДАно скоро разберат докторите какво ти е, и всичко да е ОК.

# 613
Честит празник на всички рожденници и специално на лиУбимката на моя син- Виктория.Целувки Вики.  Много да са ни здравички и послушни дечицата.

Педи нищо не каза за Вигантола, ама на Алекс му се затвори фонтанелната ,ние по цял ден сме навън и предполагам , че няма да пие.

Вече казва колко голям ще порастне, здравей и маха на влакчето за поздрав( през Морската по цял ден обикаляя едно влакче и той като го види замръзва и почва да мята ръчичка) , мн е сладък.

Много болни беее, и Алекс е хремав и кашля , ама аз тва го нямам за болест.Не се е разболявал сериозно досега.Всички да оздравяват.
Честити крачета на Ники....
Марви Hug

# 614
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН на Вики, Паола, ГЕОРГИ, Никола, Богдан и Венцислав желая им едно прекрасно и слънчево детство!
Ехаа Марви направо съм потресена  Sad Sad как немогат да разберат какво ти има  ooooh! Оправяй се бързичко за да отпразнувате първата годинка на беболинка.
Тини къде обикаляш бе душко, и аз по цял ден съм в морската ама не съм те засичала?
Веси как е Чочко  слуша ли баба си? Ти на какво обучение ходиш нещо по работа ли?
Габриел още е с хрема ,но сякаш понаамаля, сега обикаля като се държи за спалнята и ходи в кръг около нея. И той показва колко голям ще стане , дава с пръсче боц и казва какправи кончето  Simple Smile
охх май наистина сме урочасани как точно преди първите годинки на бебчовците ни се разболяхме  ooooh! Скорощно оздравяване на всички болнии   Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт