Отговори
# 645
  • Русе
Привет  Hug
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Йоана - на мама Mama Smehorana ,Мая - на мама Didanka ,Радост - на мама Biko ,Гергана -  на мама Kat88, Даниел -  на мама Dian4eto !Да са живи и здравички и много щастливи игри
Ани честити ходещи крачета
Снимки от тортата и рождения ден ще се опитам да кача днес ,ама да видим дали ще успея
Рени   това с паяка е ужасно ,дано не се е ударил много мъника

# 646

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОНИ, МАЯ, РАДОСТ, ГЕРИ И ДАНИЕЛ! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ ДЕЧИЦА!

И аз се стягам за утре, макар че ще имаме гости на 11 Simple Smile

Как са болничките днес?  Hug

# 647
  • Русе
Успях newsm44 качих тортичката и малко снимки от РД на Бобче

# 648
Честит 1-ви рожден ден на всички октомврийчета празнуващи тези дни!  nbirthday
Нека животът им е изпълнен само със слънчеви  дни и много игри!  dancing  baloni

Аник Честито самостоятелно ходещо детенце! Нека крачетата го водят само към хубави преживявания!

Пожелавам на всички само топли и слънчеви мисли, чувства и изживявания. стига с тези болести и проблеми!

# 649
Честита първа годинка на сладките девойки Йони, Мая, Гери, Ради и на малкия господин Дани! Бъдете здрави, много усмихнати, весело и безгрижно детство!

Мили мами, бъдете много усмихнати и горди с малките ви слънчица!

Орхи, успех на кормуването!

# 650
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Честито на днешните рожденници  Hug

Прощъулника мина много добре вчера. Мила, като типичен представител на зодията си, порядъчно се поколеба преди да отиде до масичката с предметите, но щом застана пред нея, си избра без колебания пастата за зъби, Ще става зъболекар момичето  Mr. Green
ПО случая вчера й пристигнаха и маратонките, които поръчахме в ибей, страхотни, сладурски, бебшорски маратонки, днес ще си ги разходи  Grinning

аз пак да питам, има ли някой на когото да не му се е регулирал цикъла. Всеки месец ми закъснява с по едно 10 дни, че си изкарвам и акъла. А пари да отида на лекар, нямам  Confused

# 651
Честит рожден ден на Йоана, Гери, Мая, Радост и Дани! Да растат здрави и щастливи!    bouquet

Марв, дано скоро се разбере какво те мъчи.  Praynig

При Радо няма разраняване на носа, тъй като не бършем често със хартии. Или на чишмета със спринцовката вадим сополи, или с помпата. Ако все пак се случи зачервяване някъде по тялото, третираме със судокрем или крема за дупе на себамед.  Peace

Аз съм кърмеща, дето леля й дошла и що годе е регулирана  Laughing

Вчера излезнах с една банда мацки (целия отбор от аеробиката) и освен в ресторанта, ходихме и на дискотека, нещо което не ми се беше случвало от незнам колко години и си изкарах много хубаво. Марто и той излезнал до едно време, но към 12 се прибра да освободи гледачката и са спали заедно с Радо, докато аз съм разтоварвала. Досега все обратното ставаше и ми беше супер готско. Заредих се с много емоции. Party

# 652
  • Варна
Момичета ,привет!
Честито на днешните рожденници,и на всички тези ,които съм изпуснала през тези седмици!Честит 1-ви рожден ден

Доста теми изпуснах ,няма да имам време да ги изчета Rolling Eyes..Ние се завърнахме от село ,бяхме при бабите и дядовците в Молдова Flutter(не знам дали бях писала ,ние сме от там ,около 10-ина години живеем тук в БГ.)много хубаво беше Laughing Laughing
При нас всичко е добре,Павел ходи доста уверено,без да го държа  Hugобаче много бели прави и много се удря,голямо бягане с него,а и 4 очи трябва да имам,защот пипа и събаря всичко  каквото му падне ooooh! ooooh!
Рожденият ден ще празнуваме с роднини(т.е  със сестра ми и нейното семейство) Grinning
Не се сещам какво още да напиша ,имам още багаж за оправяне и много чистене
Приятен ден!!

# 653
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Честит рожден ден на Йоана, Гери, Мая, Радост и Дани!

Ние се поуспокоихме малко, Стоян все така не яде, но поне открихме причината - избиват му горните 2 резеца и то доста кофти - пак с кръв, та вероятно и това допринася за неяденето, разстройството и мрънкането. Явно всички зъби ще му излизат така трудно, не ми се мисли като дойде ред на кътниците какво ще е!  ooooh! Сега сме решили да вземем от лечебната хумана, пък дано му хареса и поне нея яде. И да пробиват тъпите зъби вече!

Марви, как си, откриха ли вече какво ти е?

# 654
Честит рожден ден на празнуващите днес Йоана, Гери, Мая, Радост и Дани!

Днес натоварих малките на колата и ги замъкнах на пазар сам самичка, реших че сега ще се справя сама. Crazy Mr. Green Послушни бяха децата, нямаше истерии и драмички. Laughing

Не съм, леле горкичкия, дано да отмине и другите зъбки да излизат лесно! Hug

# 655
Честит рожден ден на Йоана, Гери, Мая, Радост и Дани

# 656
Bob4enka ще има кой да ти прави зъбите без пари -  с тоя цени на услугата си е супер да имаш роднина зъболекар  Heart Eyes
Аз преди няколко години имах подобен проблем с цикъла- само че моя избързваше с около 10 дена. Ходих на гинеколог и се оказа лек хормонален дисбаланс. Пих 1 месец противозачатъчни и нещата се регулираха.
Не съм дано пък кътниците да излизат без проблеми  Praynig
Беболе завиждам благородно за вечерното разтоварване. Супер релаксиращо е от време на време да се живее по "момински" cheers newsm19

# 657
Бобче, на мен от август ми се бутна нещо "режима"... Ще видим тоя месец, но ноември съм на гинеколог за преглед след 1г. от раждането. Дано всичко е ок Praynig

Мамам-ам, правиха ли ти изследване на хормоните? Разкажи ми повече... Hug

Не съм, горкото детенце, дано скоро свършва Praynig

Симеон е с разстройство Tired . "Почерпих" хо едно прахче Линекс, по-късно ще дам и Ентерол. ИИИ, разбира се, трябва да е в събота.. ooooh!

# 658
Здравейте момичета!

Честит рожден ден на Йоана, Гери, Мая, Радост и Дани! Да растат здрави, весели, засмени и щастливи! Весел празник, мамита!
Честито на патерички на всчики, които съм пропуснала тези дни, но само хвърлям по едно око и нямам време за писане.
Ани честити ходещи крачета!
Марви как си? Поставиха ли вече диагноза? А как ти дават антибиотици като не знаят какво ти е, какво лекуват?
Не съм бързо да оздравявате, всичко да се нареди лесно и скоро и ти да можеш да си починеш качествено!  Hug
Аз продължавам да съм все така болна и недоволна и ми писна вече  smile3511 Малкия го постригахме, ама още не съм го снимала, беше голямо приключение, все по-уверено крачи, ама още си го е шубе.
Момичета имам едно въпросче, ако някой е запознат да сподели: има един конкурс за държавна работа, която аз много искам, конкурсните процедури до постъпване на работа траят около 5-6 месеца, та ако ме вземат на работа ще ми останат още около 6 месеца майчинство, мога ли на новата служба да продължа да съм майчинство или трябва да го прехвърля на друг? (и сега съм на държавна служба ако е от значение) Остават още 10 дена за подаване на документи и не знам какво да правя...
Всички болни бързо да оздравяват  Hug
А аз ви оставям за да бъда червенокоса след около 1 час, да видим какво ще се получи...

# 659
  • Sofia
Честит първи рожден ден на Йоана, Гери, Мая, радост и Дани!!!

Момичета много ви благодаря за пожеланията за нашия рожден ден!
Да почерпя на патерици  Simple Smile

Празника мина спокойно в комплект с прощъпулника. Ники си избра мобилен телефон /ще върви по стъпките на мама/. Голямо чудене падна коя точно да вземе и понеже повечето от нещата на масата бяха от забранените за пипане се прави на разсеян дълго време. Когато решихме, че явно няма да си подбере предмет и го оставихме сам си взе телефона.

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 15:55 от Ely-st

Общи условия

Активация на акаунт