Е, пораснаха дечицата и са в края на бебешорството, за съжаление!
да се чудиш от какво!). Сигурно няма обоняние и апетит, милото
Ама нищо де, минава вече. Преди малко хапна малко пюре, а това си е събитие 
вече съм си вкъщиииииииииииииииииииииииииииииииииии 

Сигурна съм, че вашите положителни мисли са били част от причината да ме изпишат 

май май се приключи, с толкова много антибиотици... а и пробвах с помпа - нищо не стана в болницата, снощи даже не съм се и цедила ... явно понеже са ми големи "контейнерите" не усещам дискомфорт ... също и заради отрицателните емоции може и просто да няма кърма вече
Успокоявам се, че изкарах почти 1 година ...
още 7 дни трябва да пия Зинат и то отиде...
Нали си добре? 
на всички!!! 
.
И аз съм така...вчера бяхме на РД на мама Лоло и сладура Боян! Беше страхотно! И за мой късмет събитието беше организирано във верига от която смятах да поръчам тортата на Нестор.

сега гледам две деца.Цял месец ще е в гипс.И ми е едно криво и изморено

Бях си направила профилактичните изследвания за кръв и урина и ги показах на гинеколога. Той ме прегледа на ехограф -4D, и по старомодния начин - с ръка и някакъв уред /не знам какъв е
Останах доволна от прегледа и отношението на този лекар и когато забременях веднага си го избрах за наблюдаващ и за раждането и бях супер спокойна през цялото време, че не е много лесно да попаднеш на свестен лекар и особено в провинцията.

Дано се оправи напълно мъжа ти! А на теб много кураж! 

Много се радвам, че поне си си при семейството вече. За кърменето не знам какво да ти кажа, ти сама трябва да чувстваш дали искаш да продължите или не. А това, че не си успяла да изцедиш с помпа нищо въобще не е показателно, особено като не го практикуваш редовно.

Понеже по-бързо няма как да зарасне, ще ти пожелая много здрави нерви, по-леко минаване на времето и по-малко капризи от болния! 

Препоръчани теми