Отговори
# 675
Хихихи, Не съм, де късмет да изпълня рецептата! Че свикнах без цикъл и си ми е добре така... Срам не срам, ама още не съм отишла на гинеколог след раждането. Мамите раждали секцио - колко време ви казаха да се пазите преди да правите второ?
Болничките да оздравяват бързо  Hug

# 676
Хихихи, Не съм, де късмет да изпълня рецептата! Че свикнах без цикъл и си ми е добре така... Срам не срам, ама още не съм отишла на гинеколог след раждането. Мамите раждали секцио - колко време ви казаха да се пазите преди да правите второ?
Болничките да оздравяват бързо  Hug

Фата, докторът, при който раждах (който измъкна Николайчо директно от шкембето ми) каза, че, ако решим да бързаме (което не е препоръчително в случая) до 2 години след секцио - задължително второто раждане ще е секцио. След втората година е по-вероятно нормално раждане, но нали всичко зависи.

Не съм
smile3505 аз ще пропусна този път съвета.  hahaha Просто наш татко отказва категорично. Преди няколко дни научих, че съседчето ни ще си има братче/сестриче  Party и го споделих това с голямото ми момче и му викам, че Ети (съседчето ни) ще става кака. Той пък, да вземе да се обърне към Ники и да му каже: "Ти няма да ставаш батко, няма да ставаш."  Whistling И аз му викам, че няма да става батко за сега, а той "не се знае кога, някой ден"...  Flutter

Да честитя в последния момент празника на днешните дами и господин!!! Много специални поздрави за нашата прекрасна пораснала снахичка Йони-бонбони! И честито на другите големи вече дечица - Майчето, Гери, Радост и Дани! Да сте живи и здрави, винаги смело да пристъпвате напред и да ръководите разумно живота си!

Аз отивам да лягам, че ще ми се пръсне кратуната!  ooooh!

МарвииииииииииииииииииииHug Hug Hug Дръж здраво юздите!

Бобинка, успешно възстановяване на голямото ти момче и дано не те ядосва много!!! Много гадно, че така се е получило, но поне ще си имаш компания вкъщи.   bouquet

Лека, момичета!

# 677
Не съм, много молим, но и аз не ти ща съветите!  Naughty Mr. Green Много ми е добре така, сега чакам да ми дойде тия дни, но моят цикъл какъвто е - идва ми всеки път различно, горе-долу все пак има регулярност, но чакам го с нетърпение всеки път, чеееее ще трябва да ми пазят място в лудницата. tantrum smile3538  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
Марис, честита порастнала госпожица! Да ти е жива и здрава, много смела и винаги усмихната! Безоблачно детство и весели игри до забрава!
А на теб много весел и усмихнат празник! И нека всичките ти сълзи са от радост!

Оле, дай анкета? Hug

# 679
hailie, изпревари ме  Hug
Не съм, изтекоха  Joy

Ето го и моето диваненце на годинка стана!

Да ни е жива и здрава! Много късмет, щастие и любов да има в живота й!

И почерпка  Hug

# 680
Добро утро!
Марис, честита ти рожденничка! Да изживее едно неповторимо детство, да е много здрава и жизнерадостна! Весел празник! Hug
Благодаря за почерпката! Peace

# 681
Марис, честит първи рожден ден на красивата Ния! Да ви е здрава, много будно дете да расте и усмивката да не слиза от лицето й! Нека да има достатъчно верни приятели и разумно да върви напред в живота! Весел празник   ura

Марви, добре прибрала се у дома  Hug
Фата, моята доки също каза поне 2 години да изчакаме, но при мен и това май е мах срок, че часовника ми тиктака...
Не съм, докато Смехи караше гадния вирус с разстройство и повръщане също спадна за 10 дни със 700 гр., но вече си ги навакса  Wink Давах й безлактозно мляко на Аптамил, но т.к. отказваше да го пие - правех с него попарата, после пасирах с него ориза и картофите. Че и прахчетата бутах там, поради нежелание да ги пие... Но, предвид, че Стоянчо ти е бил предимно на кърма и аз незнам какво да те посъветвам  Hug

Вчера деня, въпреки дъжда, бе изпълнен само с положителни емоции и много игри за Смехи. Миличката, от толкова лудеене заспа в 20.30 и още спи  Laughing Качила съм снимка на тортата в албумчето. Беше супер вкусна (дори хлапетата по достойнство я оцениха), а за съжаление не съм успяла добре да хвана украсата, но бе невероятно ефирно творение с тези цветни шоко вълнички отгоре. Че и допълнителна украса ни бяха добавили, сладурите, много приятно ме изненадаха. Понеже наближава р.д. на половинката ми, със сигурност пак ще ги посетя!

# 682
Диде, дай координати на сладкарницата Hug
Много красиви снимки Heart Eyes . Смехинка е толкова усмихната, а къде е това с топките?

# 683
Честит Рожден Ден на Ния!Бъди здрава и много щастлива!

Хахахаа,Краси и аз я бях питала Дидката на лични точно същото  Mr. Green Иначе те това клубче,май много го посещават Simple Smile Или така ми се струва от снимките Simple SmileMr. Green

Момичета,аз да ви се оплача,моето диване падна по очи вчера  Tired И оттогава,само на ръце Sad Нито лази,нито иска да ходи!Нищо!Какво и стана не знам.Уплаха ли е?

Не съм! HugХайде да се махат тези вируси и бактерии от вас  Hug А за рецептата,мисля да я прескоча,на мен си ми е добре с цикъл  Hug Mr. Green Винаги ми е добре,когато мога да предвиждам нещата,сега следя овулации,чудесии и всичко е ток и жица  Mr. Green

Марви,добре завърнала се Simple Smile  Hug  bouquet

# 684
Ния, честит рожден ден! Бъди здраво и усмихнато детенце! Да радваш мноооого мама и тати!

Владкиш-сладкиш, честита последна месечинка! От другия месец - вече ще те броим и теб в годинки Simple Smile

# 685
Честит Рожден ден на Ния! Да е здрава и щастлива!
Ех, отвратително време, така свикнах по цял ден навън, че сега ми е едно сдухано.
Исках да ви питам какви пантофки ще вземате за малчовците, да не се пързалят по чорап - аз имам едни на Ненито, но вече са му малки и се чудя дали на същата фирма или нещо друго да търся и къде да търся.
А нашият татко преди известно време каза, че Алекс ще иска братче или сестриче и аз му викам аха - Алекс ще иска )))
Над, много гадно, дано не се е уплащила.

# 686
Краси, Наденце, аз май от миналата година съм им като рекламно лице на този цех  Laughing. Ако не се лъжа някой също беше поръчвал от тях и бе доволен. Нашата торта е Бачо Неро, но понеже не исках ядки, сладкарите ми предложиха украса с шоколад и стана фантазия.
Наденце, много неприятно това с Дари. Със сигурност се е уплашила повече, но съм сигурна, че бързо ще отшуми. Просто я изчакай сама да поиска да щъпури, ти само от време на време внимателно я подканвай  Hug
А колкото до клуба - различни са  Laughing, но навсякъде има подобни басейни. Аз бях решила да не ги събираме малчуганите, че повечето са с течащи нослета, но на 6-ти друг младеж навърши годинка и така или иначе им объркахме бацилите, та в последния момент само в този имаше свободни часове. Не съм запазвала зала и какички не са ги гледали, а платих само за почасово ползване на залата и за тортата, плюс консумация от бара.  Та сумата за 2 часа излезе малко над цената на тортата  hahaha

# 687
Честито на красивата Ния!  Heart Eyes Heart Eyes
Да е много щастлива, здрава и обичана.

С малко закъснение - честито и на вчерашните рожденици!  Heart Eyes Heart Eyes

Наде, стреснала се е, ама ще мине. Hug

Марви, браво че си вкъщи, дано и разберат какво ти е.  newsm78
Сега добре ли се чувстваш?

Скорпионче, сега ще видите какво ние и на нас тук.
Вчера беше порой направо. Е, аз Нико и в дъждец го извеждам като се налага.

Тази седмица ще правим прощъпулник. Нико си върви вече доста добре.
А и свекърва ми вчера дойде и ще замеси питката.  Mr. Green

# 688
Здравейте, момичета! Честито на рожденниците днес!

Кой питаше за редовността на цикъла, май Бобчето?! На мен ми е нередовен, винаги ми закъснява. Ето сега закъснява с 4 дни! Много ми е неприятно това, че ми се налага да се притеснявам.

Скорпионче, вчера купих на Еви от Премаман едни пантовки, които са меки, пухкави, топли и отдолу са с гумени топчета, за да не се пързалят. Значи то не са пантофки с твърда подметка, а са си мекички, подметката им е от плат, но направена с множество гумени съвсем незабележими точици, които предпазват от пързаляне. Цената им е 12,50 лв. Много са сладки!

Наде, уплашила се е миличката! Точно това говореха наскоро едни ортопеди при Гала, че детето понякога, ако падне и се изплаши после може няколко седмици да откаже да ходи!

Марви,, добре дошла у дома! Много се радвам, че всичко е наред! За кърменето само ще ти кажа, че ти завиждам затова, че имаш шанса да не кърмиш вече и да отбиеш Марти. Аз много искам да отбия Еви вече, но при нас този процес засега е обречен на пълен неуспех!

# 689
  • Sofia
Честито на малките сладки рожденици днес!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Скорпионче
аз на Ники съм купила хавлиени чорапки с пришита като цървулки/цвички отдолу кожа. Моя понякога като се умори започва да пълзи. На Тея и се разлепваха подметките от пълзенето и затова търсих друг вариант.

Наде уплашило се е детето, но бързо ще забрави и пак ще тръгне да тича и да палува.

Марвинка, а аз се чудех защо не се обаждаш като идваш към моите потайности. Дано в понеделник ти кажат какво ти има и повече да нямаш такива проблеми  Praynig

За раждане след секцио явно само на мен са ми казали да чакам 4 години. Аз изчаках повече и ако не беше проблема с първото раждане можех да помисля и за нормално.
А за цикъла предпочитам да с го имам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт