SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 447
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Освен малко от главата на Клиф нищо друго не видях.

# 151
Затишието в темата приемам за разрешително да злоупотребявам изцяло и еднолично Mr. Green с братята Уинчестър. Възможно е да забърша и нещо странично:
,
което е туитнало снимка от снощи:

http://twitter.com/#!/jarpad/status/120347487117651968

# 152
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
  hahaha  И на мен още в предния сезон ми направи впечатление коремчето на Луцифер.

Кастиел завинаги ли си отиде  Cry 

# 153
Импалко, когато злоупотребяват наши хора, не се бунтуваме  Grinning  Аааа, видях му гърба на Тренера, спокойно се веселил човекът.

Наистина с появата на Луци стана по-интересно и завързано в историята. Как се е зашкембил и веднага злият фенски гений отразил факта  Mr. Green  Не ми се вярва все още Сам да е в клетката, но защо вместо да си спомня ужасиите, той си общува с Луци в реално време?  Макар, че ако се замислите, би могло всъщност наистина да се окаже, че сезон и нещо действието се е  развивало само в главата на Сам. И в един момент прас - връщаме се на финала на 5 сезон.

Епизодът го изгледах с удоволствие, но душа не ми остана за страданията на  момчетата. Дийн отново толкова на ръба на отчаянието, а Сам направо виси в бездната, вътрешно разкъсан и безпомощен почти. Обаче Боби все повече ме кефи  Grinning И какво Кас ще го няма повече!  Искам да вярвам, че Бог не е абдикирал истински и ще го събере, че и шлифера ще му намери  Crossing Arms  Нещо историята с левитаните не си я представях така, но ще видим. Че и бос си имали, кой ли е пък тая гад, това ли ще е дъ биг гад!

Галке, оцених ти слаша  Mr. Green  То как да не цъкнеш на червеното  Joy

И да ви кажа, че покрай новия сезон, се върнах да изгледам отново последните 5 серии на 6 сезон и открих, че всъщност ми харесват повече от преди.  Grinning

Инче, благодаря за линка  Hug

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 14:28 от lili0909

# 154
  • гр. София
Изгледах епизода. С доста смесени чувства съм  Rolling Eyes
Лично аз не одобрявам това, че левиатаните излязоха толкова много на брой, че и шеф си имат даже. Това противоречи на първоначалната идея, че са най-силните зли твари, създадени от Бог.
Във всички митологии, независимо от кой край на света са, най-най-най-злите твари са винаги единици, никога не са на "глутници". Защото прекомерната сила не търпи мултиплициране. На "глутници", т.е. по много, са не толкова силните зли същества, от които винаги има някой по-силен. Но върховната най-голяма гад е винаги само една.
Същото е и на противоположния край, където са добрите. При политеизма всеки бог отговаря за едно нещо и не е по-силен от останалите. И обикновено над всичски стои някой по-силен бог, който обаче също не притежава абсолютната сила. Едва при монотеизма качествата и характеристиките на отделните богове се сливат в един образ, който е най-най-най-върховен, няма друг над него. Защото абсолютът, независимо дали се изразява в абсолютна сила, абсолютно зло и пр. не търпи множественост.
Както и да е, поотплеснах се. Исках да кажа, че не ми допада особено идеята за големия брой левиатани. Чакам с нетърпение да видя как ще се развие действието по-нататък.
Много ми е мъчно за Сам и Дийн. Ей, ненастрадаха се, значи!  Crossing Arms

# 155
Здравейте.
Така и аз да се изкажа за епизода.Хареса ми.Ама тези левиатани много издръжливи.И аз не си ги представях така певиатаните.Представят ги като рядка кал, което с информацията на Розето няма нищо общо.Много художествена измислица има.Иначе не искам Кас да е мъртъв. CryТе как са го убили.Може само тялото му да е експлоадирало.А пък как така малкото момиче изведнъж така порасна и взе формата на лекаря Thinking.Като написах лекаря се сетих, че тук се опитаха да вкарат малко хумор с доктор Секси, но нещо не се разсмях.Липсват ми забавните моменти.Да знам, че са изправени срещу голямо зло, но някой забавен момент не е излишен. Харесаха ми братските отношения на Сам и Дийн.Но не искам така да страдат.
Иначе защо трябваше да изгарят къщата на Боби.Пък и левиатанът как разбра, къде живее Боби?

А иначе тук можете да гласувате за Кас, че нещо малко губи от Бекет от Касъл.Но сега феновете му започнаха да се активизират http://www.spoilertv.com/2011/10/2011-stv-character-competition-r3-day.html

А семейството на Дженевииев(на което Джаред е туитнал снимка ) не е лошо,хубави хора изглеждат, ама ми направи впечатление, че и тя има и брат, и сестра както имат и Джаред и Дженсън

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 14:55 от jennifer3

# 156
  • КиТ
И аз останах с впечатлението,че като говори Кас говореше в единствено число Thinking те ги изкараха много или просто то е едно същество разчленило се в хората който го погълнаха от водата newsm78 Смисъл това докторчето е баш левитиана  Rolling Eyes Не знам дали го обясних добре Blush

Макар, че ако се замислите, би могло всъщност наистина да се окаже, че сезон и нещо действието се е  развивало само в главата на Сам. И в един момент прас - връщаме се на финала на 5 сезон.

Лили и аз кота гледах вчера епизодчето и ми хрумна,че накрая на този сезон може да ни поднесат тази изненада,за да успеят да изсмучат още един сезон след това Rolling Eyes Щото съгласете се 6-ти сезон беше някак разхвърлян,напълно възможно е да халюцинира и от едното да скача в другото Thinking

# 157
  • гр. София
И аз останах с впечатлението,че като говори Кас говореше в единствено число Thinking те ги изкараха много или просто то е едно същество разчленило се в хората който го погълнаха от водата newsm78 Смисъл това докторчето е баш левитиана  Rolling Eyes Не знам дали го обясних добре Blush

Според мен няма как да е едно същество, което да се е разчленило в хората. Нали казаха в предния епизод, че левиатаните идват от Чистилището, откъдето Кас ги погълна. В Рая, Ада и Чистилището няма физически същности, а само духовни такива. Една духовна същност не може да се разделя на множество духовни същности. Колкото бройки Кас е погълнал, толкова трябва да са си.

# 158
Макар, че ако се замислите, би могло всъщност наистина да се окаже, че сезон и нещо действието се е  развивало само в главата на Сам. И в един момент прас - връщаме се на финала на 5 сезон.
Лили и аз кота гледах вчера епизодчето и ми хрумна,че накрая на този сезон може да ни поднесат тази изненада,за да успеят да изсмучат още един сезон след това Rolling Eyes Щото съгласете се 6-ти сезон беше някак разхвърлян,напълно възможно е да халюцинира и от едното да скача в другото Thinking
Плами аз не смятам така.Нали видяхме как Смърт върна душата на Сам, пък и накрая Луцифер каза"Може да не съм истински, но няма да ходя никъде", т.е. призна, че е халюцинация.

# 159
Не си спомням вече къде точно го четох, но и Сара Гембъл, и Робърт Сингър категорично отрекоха Сам да е все още в Ада. Сегашния Луцифер си е просто халюцинация и туй то, а Сами си е вън от клетката.
На мен левиатаните ми приличат на лошия от втория Тирминатор, ония дето беше като от живак  Mr. Green. За сега ме кефят, голема гад ще дойдат. В предната серия, когато Смърт говореше за тях, използва множествено число, значи много са, но не се знае колко. Шефа още не са го показали.
Надявам се все пак да видим още от Миша, но ще е доста по-рядко от предния сезон.
Дийн бая ще страда в този сезон, казаха си го шефовете. Очаквам да пусне някоя и друга сингъл менли тиър в най-скоро време.

# 160
  • # супернатурална #
На мен ми се струва, че баш шефа ще си запази тялото на Кастиел. Така новата голяма гад ще е Миша, само че с нов тоалет, може би нещо кожено  Mr. Green Има шанс и истинския Кас да е там някъде, ще е ангел, обладан от левиатан. Колкото до халюцинациите, много се радвам, че Сам или по-скоро Дийн откри механизъм за разграничаването им от реалността. Сега дори и да вижда Луци, ще осъзнава, че не е реален. Малко прекалиха с психичните отклонения - първо беше психопат, сега има признаци на шизофренно разстройство, а на мен вече ми се гледат по-весели, закачливи, с елемент на флирт серии, но осъзнавам, че няма как. Дори сценаристите да имат желание да угодят на феновете, героите са заживяли свой собствен живот и следват естествено развитие, което не предполага връщане към лековатото-пренебрежително поведение на Дийн и очарователното срамежливо-укорително поведение на Сам.

Още една снимка с братът на Джен (ако не се лъжа)

hahaha Няма не искам, като съм те сграбчил, ще те целувам  Joy

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 20:08 от Г. Краули

# 161
Здравейте излязло е още едно промо на 3-тия епизод.Нямам търпение за него.Сами май не е бил толкова срамежлив като малък- в бяло вижда се как малкото Сами целува едно момиче.
http://www.spoilertv.com/2011/10/supernatural-episode-703-girl-next-door_02.html

Още една снимка с братът на Джен (ако не се лъжа)

hahaha Няма не искам, като съм те сграбчил, ще те целувам  Joy
Как ги раздава лесно целувките Джаред.Можем и ние да се уредим Laughing

# 162
Нещо умно щях да напиша, обаче... Ай!

ЗапОтих се... пак...

# 163
  • # супернатурална #
Нещо умно щях да напиша, обаче... Ай!

ЗапОтих се... пак...

Импалко, по-интелигентен пост скоро не бях срещала  bowuu

Иии...нека запОтването продължи

И накрая нещо, което много се чудех дали да ви показвам, но понеже когато се чудя за нещо, обикновено го правя  Mr. Green, а пък и е много смешно. Предварително се извинявам  Blush Цък

# 164
Какво запОтване !!! То това си е направо живо обезводняване и олигавяне... Мъжа ми взе да ме гледа странно поради въздишките които чу .... Но ви благодаря  bowuu  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт