SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Смъртта каза,че Кастиел е погълнал много по-стари неща от душите.Може да се окаже,че не са само левиатаните.  newsm78 Аз си чакам Кастиел.  Laughing  Толкова да ми хареса, когато левиананът го беше обсебил.Обичам го този момент!  Embarassed

# 166
Лелей, двойка езичета smile3544 ! O, Галче, о, благодаря Hug ! ЗапОтването продължи до оставяне на мокра следа по път Whistling . И понеже аз няма да съм ти интересна в мокър вид, ето ти един потен Джаред... с микрофон:

И още веднъж връщам жеста с най-голямо удоволствие:

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 13:32 от Impala

# 167
Галке, пост ли е, чудо ли е! Мнооого приятна гледка  Grinning Тъкмо като за започване на седмицата  Hug

# 168
  • КиТ
Нещо умно щях да напиша, обаче... Ай!

ЗапОтих се... пак...

Аз уж щях да пиша нещо умно,ноооооо Blush smile3544 smile3544 smile3544

# 169
Голямо потене е било голямо нещо. JoyАиде две ветрила да ви дам Laughing

Иначе тези от спойлер тв големи гадове.Да изправят Сам и Дийн един срещу друг, но гласувах за Сам, че изостава.http://www.spoilertv.com/2011/10/2011-stv-character-competition-r3-day_03.html

Айде чао засега от мен.Целувки

# 170
Стараят се жените, но Галчето би се справила най-добре с... обдухването на Джаред.
Иначе аз пак се ви почвам:

# 171
Ох аз пак се връщам,но не мога да не ви покажа тази снимка Heart Eyes

Хайде Джаред чака да му попиете потта.Laughing

# 172
Стараят се жените, но Галчето би се справила най-добре с... обдухването на Джаред.
Иначе аз пак се ви почвам:

О, Импалке, сега как ще спя????

Розе чета ти размишленията и си мисля как добре би се вписала в екипа на СПН. Крипке направо ще ти се кланя... ех, ама как не знае за теб

# 173
  • # супернатурална #
Ох аз пак се връщам,но не мога да не ви покажа тази снимка Heart Eyes

Хайде Джаред чака да му попиете потта.Laughing

Пу първа попивателна  Flutter Ще попия неговата, ако и той попие моята  Laughing

Ии...втора подухвателна, че като гледам фона, може и да са ме изпреварили  Wink

# 174
Ауу, ама красоти сте пускали днес, предимно Джаредови, но и Дженсън малко се среща.
Изгласувах чинно на poll=а Сам vs. Дийн, познайте за кой. Wink Сори, утре ще пусна и за Сами да не се сърди. Wink

Иначе май не съм коментирала епизода, въпреки че го гледах вчера по някое време... ами, нищо ново нямам да добавя, освен че не мисля, че Сам все още е в ада, това с Лу са си халюцинации (И Сера го потвърди), а и щяло да бъде прекалено голямо бърникане из мозъците на феновете, ако се обърнат на Lost вълна и накрая се окаже, че целия 6 сезон Сами си го бил представял....

Както и да е, нещо новата гад левиатаните не ми се виждат много правдоподобни - първо движат се на група, което иде да рече, че ще се събират, евентуално, на армия, подчинена на някоя друга по-голяма гад/главен левиатан?! Не ми се връзва нещо. Я да вземат да ни върнат Кас като Кас (не отказвам и варианта на Галчето с кожените дрехи) и Лу от по-предишния сезон да вземат да го освободят от клетката, че земята така или иначе си я чака апокалипсис и той не може да бъде предотвратен толкова лесно... Simple Smile

Пак написах един куп глупости, ето ви накрая за поздрав едно клипче, зад което твърдо заставам: http://www.youtube.com/watch?v=xDFcvzn2OFk И аз си ви обичам, защото сте моето SPN Family. Wink

# 175
  • # супернатурална #
И аз си ви обичам, защото сте моето SPN Family. Wink

Hug Поздрав за моята СПН сестра, стана ми съвестно, че пренебрегнахме Маракана.

И ако Джаред получи доза попиване и обдухване, Дженсън се нуждае от гладене. С горещи длани, разбира се

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 22:13 от Г. Краули

# 176
Ммм, Дженсън, мммм, гладене (с ръка де). Simple Smile Я кака да се присламчи по-близичко, че да разгледа туй на тениската гънки ли са или си е такъв модела. Simple Smile

Мерси, Галче, за съживителната доза красота и от по-големия брат Уинчестър.

SPN That's why we like it so much!

# 177
Eх, Дейна Hug , как знаеш кога да се появиш?!
Цък и цък за две клипчета за тотално *гът*.
PS. Само маааалко ще оплюя Дженсън, че не кара много добре. Но Импала може да го научи, безплатно, в смисъл пари не искам.

# 178
Дженсън се нуждае от гладене. С горещи длани, разбира се

Ммм, Дженсън, мммм, гладене (с ръка де). Simple Smile Я кака да се присламчи по-близичко, че да разгледа туй на тениската гънки ли са или си е такъв модела. Simple Smile

ей, сестрички...

гладете тениската, колкото си искате...

ама аз да кажа, че и дънките са посмачкани Simple Smile)))

да се опитам да ги поогладя... ще успея ли?

и ДОБРО УТРО

и нещо много слаш - това според някои били младите Джаред и Дженсън хахахахаха

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 07:38 от Bella

# 179
Добро утро
Излязло е още едно клипче от следващия епизод

И две статии внимание спойлери
Supernatural Boss Addresses Castiel Firestorm: Is He Dead or Alive?
Supernatural' scoop: One of the Winchesters is headed to the altar! втората статия е за 8-вия епизод, който ще бъде развлекателен
в бяло коя ли ще е щастливката, която ще се омъжи за един от двамата Уинчестър? Laughing

И последно.Течението Сам-Луцифер започва да добива по-голяма популярност LaughingЦЪК

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 09:42 от jennifer3

Общи условия

Активация на акаунт