SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • В средата на времето
Добро утро Simple Smile

Аз още не съм изгледала новата серия и за сега само плакна очите със снимките, които пускате.   bouquet После ще прочета и коментарите.
Бела,   bouquet за гифчетата. Третото ми стана абсолютен любимец  Joy То от последната серия ли е?

# 181

Аз още не съм изгледала новата серия и за сега само плакна очите със снимките, които пускате.   bouquet После ще прочета и коментарите.

Aз също и затова се скътавам  Hug

# 182
Момичета, гледайте, ще ви се хареса  Grinning  Аз не намирам време да метна епизода от 1 сезон с коментарите на момчетата, който Инчето ни показа. Приятно преживяване предлага, аз пробно попрегледах значии  Grinning, но го искам целия    филм все пак.

Течението Сами/ Луци  Joy   Еееей, фенове драки  Mr. Green  Както и да е, но Лусифър е интересен образ в момента. Дано не измъчва много Сам, дано  Praynig  Изи, гифчетата от Бела така като ги гледам са всички от новия епизод (поне така ми се струва, не се справям мн със субтитрите на англ.ез.  Grinning)  Радвам се, че е казано и е ясно, че Сам халюцинира. Аз Лост го изоставих именно заради разните тинтири минтири. Но имам респект към всеки, изгледал го докрай  Hug  Аз познавам лично един  Grinning

И новия епизод ми се струва интересен, а този медалъон на мацката направо като излязъл от епизод на темата ни  Grinning

В момента се дрогирам със снимки, гифове, видеа по темата, кеф от всякъде. Мацки, благодаря за постнатото  Hug

# 183
Спойлери!!
Снимка от 5-тия епизод с актьорите от Бъфито
цък за голяма
Джеимс Мастърс от Бъфито тук много остарял ми се вижда.Аз го знаех както беше в сериала.

В бяло It's a reunion so epic there must be Supernatural forces at work! Ex-Buffy costars James Marsters and Charisma Carpenter team up on the October 21 episode of The CW shocker to wreak havoc on the Winchester boys as a pair of marrieds with issues far more wicked than anything their former characters Spike and Cordelia ever encountered.

"Charisma plays a very powerful witch," says executive producer Sera Gamble. "In the episode, she starts throwing her power around because she and her husband are in the middle of a contentious divorce." Where's a good vampire slayer when you need one?

# 184
  • В средата на времето
Снимка от 5-тия епизод с актьорите от Бъфито

Eййй, той Джеймс без русата като пластмаса коса направо не прилича на себе си. Rolling Eyes Злате, ще призная, че в "Angel" по-добре изглежда, въпреки Ужасната прическа Crazy Laughing

# 185
Добро утро.Ии много сте работни. Laughing
Имам малко свободно време и да ви метна няколко снимки,новини и интервюта с J2 на снимачната площадка.

цък за големи
И двамата са много хубави на снимките.А трапчинките на Джаред... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Две видеота с интервюто им.
SUPERNATURAL: Jensen Ackles and Jared Padalecki on the Aftermath … reak From Reality
Jensen Ackles and Jared Padalecki talk 'Supernatural' season seven
И няколко статии
Supernatural: Jensen Ackles and Jared Padalecki on Being Hunted, … ilt and Moving On
Supernatural Set Visit: Jensen Ackles and Jared Padalecki Talk Season 7
И спойлери от Аусиело в бяло
Question: Is Supernatural planning any meta episodes this season? The season has been pretty dark so far. I need a pick-me-up. —Patty
Ausiello: I have a hunch the Nov. 18 episode, titled “Season 7, Time For a Wedding,” should quench your meta/humor thirst. (And before you ask, yes, one of the brothers is the groom.)
Question: Will Sam’s hallucinations and troubles with the collapsed wall in his head be a season-long journey on Supernatural? —Mark
Ausiello: “We don’t really plan for that to ever fully go away,” responds exec producer Sera Gamble. “In terms of that being a condition that Sam has, it’s just part of him now. By the end of last week’s episode, he had started to develop ways of coping with it. And the next step in that story is seeing how his attitude changes and how Dean is dealing with it and his worries about it. But what happened to Sam’s head is pretty permanent.”

# 186
Добро утро!

Джен, благодаря за интервютата!  Hug С голям кеф ще си ги изгледам след малко. Първо обаче да ви почеря, че днес имам рожден ден.

# 187
Оо, Злате. Честит рожден ден
Мерси за почепката.
Бъди жива и здрава и всичко най-хубаво. Hug

# 188
                                            newsm59 newsm67 nbirthday newsm59 newsm67 nbirthday

Злате, Честит Рожден Ден, пожелавам ти най голято щастие на света и сбъдване на всичките ти мечти  Hug  bouquet Весело изкарване на празника   bouquet

Взимам си от тортата, кафето, уискито  Mr. Green и бягам. Мерси!!!

# 189
  • В средата на времето
Злате, честит рожден ден! Вече си с още една година по-красива, по-умна и по-желана Grinning Wink Продължавай все така! Да си жива и здрава и само хубави неща покрай теб да има! Hug

Аз Лост го изоставих именно заради разните тинтири минтири. Но имам респект към всеки, изгледал го докрай  Hug  Аз познавам лично един  Grinning

Познаваш вече двама значи Grinning Лост имаше много неочакван край за мен. Разочаровах се до някъде, обаче пък беше много интересен сериал. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 10:11 от Izida

# 190
Злате, честит рожден ден Heart Eyes Hug

# 191
Честит рожден ден, Златце! Hug Желая ти да бъдеш много щастлива, обичана и уважавана  bouquet

Приеми поздравления от цялата тайфа Laughing

И едно малко, но качествено цъкабъл подаръче от мен Hug

Чакай да забърша един кроасан от почерпката, че съм умряла от глад.

# 192
Момичета, благодаря ви много за чудесните пожелания и подаръци!  Hug

Бичи, въх лунички, въх очи, въх мигли...припад!  Heart Eyes

# 193
  • гр. София
Злате, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и усмихната! Нека се сбъднат мечтите ти!

# 194
Злате.. само за теб!!!!

Желая ти много супернатурални преживявания!!!

Общи условия

Активация на акаунт