SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 432
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден, Злате Hug ! За теб - един режисиращ Wink Дженсън:

# 196
  • # супернатурална #
Злато мое, стига спа!
Ставай да ти честитя!
И Рождения си ден
целият прекарай с мен

Весии,   bouquet много любов и здраве в семейството!

Казвала ли съм ви колко ги обичам тези ръце  Heart Eyes Heart Eyes

Чак сега изгледах интервютата от Джен. Много говори слънцето, идва ми да му кажа
"shut up and sleep with me" на моя превъзходен плажен английски  Може и да му го изпея, тъкмо ще побърза да ми затвори устата  Mr. Green

Има ново промо

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 22:28 от Г. Краули

# 197
Днес като сме на вълна Дженсън-Дийн да ви кажа, че Дженсън е избран за един от most fitted tv stars.Аз леко не съм съгласна.Смятам че Джаред е more fitted, но поне са избрали единия от СПН
Източникhttp://www.tvguide.com/PhotoGallery/TVs-Fit-Stars-1699#2870

Галче нещо като натисна не ми излиза промото, което си пуснала. newsm78

# 198
  • # супернатурална #
Ми то и на мен не ми излиза  Laughing Виж тук, клипчето под снимката и текста
Подкрепям те, че Джаред е more fitted, сега ако ми кажете и какво е  fitted ...  Joy

# 199
Подкрепям те, че Джаред е more fitted, сега ако ми кажете и какво е  fitted ...  Joy
Laughing fitted е по във форма  keep fit е поддържам си формата

Да вече видях клипчето мерси

И имена на още няколко епизода, има промяна в името на 7.12
7x09: How to Win Friends and Influence Monsters (aka Influence People)

7x12: Time after Time after Time

7x13: Amazon.com (used to be 7x12)

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 23:03 от jennifer3

# 200
Злате, да си жива и здрава, щастлива и безгрижна, много обичана и доволна!  Вземи си цветето зад букета  Grinning
И по вечерно време  да почерпя за твое здраве  с кендита-цък за мараканки   Grinning

# 201
Здравейте!

Галче, Галче, поетесо моя!  Hug Благодаря ти много за стихчето!   love001

Още веднъж благодаря на всички за прекрасните пожелания и подаръци!  Hug

Много ми хареса днес изгледа на темата - от всякъде ме радва Дженсън.  Grinning

Много ясно, че Тренера ще е most fitted.

# 202
  • В средата на времето
Аз изгледах серията...Нещо ми остави особен вкус..Сякаш нещо не пасва, но май ще я гледам още веднъж, за да формулирам, какво точно ме притеснява  Crazy Laughing

# 203
Мило Злате, честит рожден ден, макар и с малко закъснение! WinkHeart Eyes (цъки с намек, надявам се снимката да е любима, доколкото си спомням)

Нагледах се на шИфьорските умения на Дженсън на класически коли - мерси съм. Някак си го е страх да настъпи газта, като че ли?! Но пък докато изглежда толкова готин докато шофира Импалата, за мен е ОК, ако ще и с въженце да го дърпат отпред само за пред камерата Mr. Green (Усещам, че щом Импалка го види това, май ще го разтълкува превратно и пак ще излезе, че съм измъдрила някой бисер, но да видим). Simple Smile Иначе Дженсън, както и моа, е фен на Тойота. Wink

Четохте ли спойлера със Сера, в който казва, че Миша няма да го махнат като редовен актьор този сезон?: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/10/supernatural-ep- … ory-and-more.html Очаквах го, да ви кажа, та не се изненадвам много, но пък страшно ще се радвам да видим Мишата в ролята на новата гад. Wink (Дано)

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 23:37 от Dana_Scully

# 204
  • # супернатурална #

Пак заповядай  Hug

Много ясно, че Тренера ще е most fitted.

Айде сега, ми на нащо к'во му е   Crossing Arms

Казваме, че и двамата са most, стискаме ръцете и кой каквото докопа, и беж по леглата  Laughing Аз със 7:2 , че съм я гледала само веднъж и половина.

# 205
Казваме, че и двамата са most, стискаме ръцете и кой каквото докопа, и беж по леглата  Laughing Аз със 7:2 , че съм я гледала само веднъж и половина.

Галче, съгласна. Wink

Само мъжо е наоколо за "докопване", но мисля, че няма да ми се разсърди, ако му скоча. :–) Хихи.
Айде, лека на тебе със 7х2. Wink

# 206
Нагледах се на шИфьорските умения на Дженсън на класически коли - мерси съм. Някак си го е страх да настъпи газта, като че ли?! Но пък докато изглежда толкова готин докато шофира Импалата, за мен е ОК, ако ще и с въженце да го дърпат отпред само за пред камерата Mr. Green (Усещам, че щом Импалка го види това, май ще го разтълкува превратно и пак ще излезе, че съм измъдрила някой бисер, но да видим). Simple Smile Иначе Дженсън, както и моа, е фен на Тойота. Wink
E ти употреби 'Дженсън', 'Импала' и 'въже' в един абзац, и стой та гледай какво изобщо разбирам от написаното и накъде се отплесват фантазиите ми ooooh! .
Joy

# 207
Добро утро.
снимка от интевю със J2

Тя Галчето каза за ръцете на Джаред, но пък пръстите... Heart Eyes Laughing А бе наистина сериозно сега като гледах снимката ми дойде на ума, че Джаред има много подходящи пръсти  за свирене  на пиано. Laughing
Ето и статията.По-надолу има и клип.
Supernatural': Jensen Ackles and Jared Padalecki on wedding …  PHOTOS AND VIDEO

Накрая описанието на епизод 6
в бяло ”SUPERNATURAL” — (9:00-10:00 p.m. ET)  OCTOBER 28
”Slash Ficton” (TV-14, LV) (HDTV)
DOUBLE THE WINCHESTERS, DOUBLE THE FUN — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are once again on the FBI’s ”Most Wanted” list when two Leviathans clone the brothers and go on a killing spree.  The subject of a nationwide manhunt, Sam and Dean need to drop off the grid so Bobby (Jim Beaver) sends them to Frank Deveraux (guest star Kevin R. McNally), a quirky surveillance expert, for help.  Meanwhile, Bobby continues to search for a way to kill the Levianthans, or at least slow them down, so the real Winchesters can stop their evil doppelgangers.  John Showalter directed the episode written by Robbie Thompson (#706).

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 08:42 от jennifer3

# 208
Юхууу Grinning Добро утро.

# 209
Джен,
Благодаря   bouquet за цялото инфо, което събираш и публикуваш в темата.

Въх! Колене ! За пръстите джаредови въобще не ми се почва Mr. Green ...

График:
7.01 - 24/09
7.02 - 01/10
7.03 - 08/10
7.04 - 15/10
7.05 - 22/10
7.06 - 29/10
7.07 - 05/11
7.08 - 12/11
7.09 - 19/11
почивка Tired
7.10 - 03/12