Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите впечатления от първия епизод на седми сезон?
Какви са мненията за ролята на Миша в епизода?
Какви са впечатленията за развитието на сюжета в епизода и какво е мнението за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите впечатления от първия епизод на седми сезон?
-
Какви са мненията за ролята на Миша в епизода?
-
Какви са впечатленията за развитието на сюжета в епизода и какво е мнението за него?
Феновете имат различни мнения за развитието на сюжета, като някои се наслаждават, докато други посочват недостатъчно развити моменти и несъответствия в логиката. Има също така очакване за бъдещо развитие на сюжета. Феновете имат различни мнения за епизода, като някои харесват определени аспекти, докато други не. Има опасения относно посоката на сюжета и някои се надяват на подобрение в бъдещите епизоди.
-
Какви са отзивите за визуалните ефекти и дизайна на героите в епизода?
-
Какви са прогнозите за развитието на сезона?
. Това, че Смърт подмина с леко повдигане на рамо оковаването си от Сам и Дийн също ми дойде много неправдоподобно. Опасявам се, чи и страдащото САми ще ми дойде малко малко в повече ако продължават така в следващите епизоди. Дано по-бързо го оправят сценаристите.
!

Погълнатите души направиха Кас Бог. Един по-лош бог, защото и душите, които му дават сила са лоши - тези, които му даде Краули (от ада) и тези от чистилището. Предполага се, че истинския Бог черпи сила от райските души, които са добри. Благодарение на силата си , Кас контролираше отчасти левитаните, но преди касапницата в предизборния щаб левитаните взеха превес (отново чудесна игра на Миша-усмивката пред камерата беше усмивката на новия герой - левитана). След това Кас, като разбра какво са сторили, потърси Сам и Дийн за да ги спре, защото осъзна, че не може да конролира нещата повече. Но когато предаде душите в чистилището, а левитаните останаха (и аз не знам защо и как) нямаше сила да се противопостави на левитаните и те взеха окончателно контрол над тялото. Аз не вярвам, че Кас е мъртъв. Очертава се борба на два фронта - вътре в Кас - между него и 'гостоприемика" и отвън - Сам, Дийн и Боби, търсейки начин да изкарат левитаните от Кас. Ми...мен ме устройва

Иначе това за четирите принца и висши духове заедно с Луцифер, също съм го чела някъде, но в главата ми двете теории се бяха омешали, та мерси, че ги разясни.